Warmińsko - Mazurskie - Spocik w maju?
Anonymous - 17-04-2007, 10:19
Widze ze temat troche zastopował ale mam nadzieje ze cosik bedzie A moze jakis weekend w maju bedzie lepszym terminem? Wieksza frekfencja Co Wy na to? POZDRAWIAM
czarna - 17-04-2007, 20:16
Też myślę, że weekend w maju jest lepszym pomysłem dużo ludków wybywa na długi weekend. My pewnie też wybędziemy (no chyba, że Cezar zadecyduje inaczej)
Anonymous - 18-04-2007, 00:11
A co na to Cezar?????????
Cezar - 18-04-2007, 01:15
eddy napisał/a: | A co na to Cezar????????? |
A ja na to jak na lato
Bedzie tak jak wiekszosc zadecyduje
Anonymous - 18-04-2007, 03:19
Cezar napisał/a: | Bedzie tak jak wiekszosc zadecyduje |
No wiec czekamy na decyzje wiekszosci
Anonymous - 18-04-2007, 21:15
Ja dopasuję się do każdego terminu ale myślę że ktoś musi ustalić datę
konrad1704 - 18-04-2007, 21:40
eddy napisał/a: | Cezar napisał/a:
Bedzie tak jak wiekszosc zadecyduje
No wiec czekamy na decyzje wiekszosci |
Axer napisał/a: | Ja dopasuję się do każdego terminu ale myślę że ktoś musi ustalić datę |
to mamy maly problem z wyborem daty i sposobem jej wybrania, tylko zeby nam dlugi weekend nie mina na rozwazaniach
mysle ze przydala by sie troszke wieksza aktywnosc warminsko-mazurskich mitsumaniakow w tym temacie bylo by wiadomo czy ktos cos planuje na ten weekend i mozna by podjac wtedy decyzje, bo przeciez chodzi o to by bylo nas jak najwiecej, takze prosze o dyskusje bo czasu coraz mniej.
p0gr0m - 19-04-2007, 00:08
oczywsicie co do spotu to i ja sie pisze jesli tylko nie bede pracowal:]. podepne sie tez pod ten temat , czy jest tu z was jakis dobry mechanik ktory by mi zrobil wkoncu wolne obroty bo od poltora roku jezdze po warsztatach i nikt nie moze mi zrobic , a kase wszedzie trzeba bulic :] chodzi mi o takie rzeczy jak ustawienie tpsu, sprawdzenie silniczka krokowego no i pare jeszcze rzeczy zwiazanych z obrotami jakby co to 1667573 gg :] dzieki
Anonymous - 19-04-2007, 10:26
Jako autor tematu i propozycji spotkania jestem za data 3 maja CZWARTEK Jezeli bedzie duza liczba chetnych to mozna sie spotkac a w razie malej frekfencji przesuniemy termin Taka jest moja propozycja A wiec piszcie komu bedzie pasowało POZDRAWIAM!!!!
Anonymous - 24-04-2007, 12:07
No jak dla mnie to może być i czwartek
Anonymous - 24-04-2007, 21:30
Może Elbląg by sie zameldował?
Tylko gdzie dokładnie. Niech ktoś opisze jak trzeba jechać na miejsce spotkania ze stony Elbląga (Ostródy). Jak mi się uda kogoś zebrać to wpadniemy. Jescze godzina spotkania i będzie OK. Pozdrowionka od Elbląga.
konrad1704 - 25-04-2007, 00:19
doli73 napisał/a: | Może Elbląg by sie zameldował? |
bylo by super
doli73 napisał/a: | Tylko gdzie dokładnie. Niech ktoś opisze jak trzeba jechać na miejsce spotkania ze stony Elbląga (Ostródy). |
jakos mozemy sie na rogatkach Olsztyna umowic i razem podjedziemy na miejsce
doli73 napisał/a: | Jescze godzina spotkania i będzie OK |
to mysle ze bedzie wiadomo troche pozniej jak juz wszyscy beda znali swoje plany na dlugi weekend
Anonymous - 28-04-2007, 09:59
jak cos to ja nie jestem pewniakiem, nie dysponuje Miśkiem, przypuszczam ze bede go mial dopiero w piatek ale jak dostane go wczesniej to zjawie sie przemienionym Coltem
Anonymous - 29-04-2007, 21:43
Więc jak ? jak nasz spocik majowy ? spotykamy się ? i jeszcze jedno pytanko, wybiera się ktoś z naszej grupy na ogólnopolski spot mitsu w Strykowie ? ja jadę, myślę że warto by przedyskutowac temat organizacji ogólnopolskiego spota 2008 w naszym rejonie, co wy na to ?
Cezar - 30-04-2007, 01:40
Wreszcie i ja sie odezwe (juz wiem co, gdzie, kiedy, jak i z kim)
3 maja, raczej juz odpada
11, 12 i 13 to kortowiada czyli wiec nawet nie bede sie zblizal do auta
Najwczesniej, jak dla mnie, pasuje 19 lub 20 maj
I tak jak Axer pisze, warto juz by bylo cos 'ustalic' w sprawie ogolnopolskiego zlotu
|
|
|