To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - [ALL] colt cj0 przerywanie na goracym silniku.

Anonymous - 20-04-2007, 20:55

swistak, spoko , znalazlem tylko cos takiego : http://www.mitsubishi-gra...44cddc15747c51d czy to jest to ? prosze odpowiedz , rowniez chcialbym zaznaczyc ze jestem zielony jesli chodzi o mechanike pojazdowa , czy sobie poradze ? przeraza mnie to ze to jest opis do starszego modelu , bo ja mam colta cj0 z 96r prosze odp
Anonymous - 21-04-2007, 00:08

kumanprx napisał/a:
znalazlem tylko cos takiego...

W tym linku pod numerkiem "4" masz śrubkę, którą to wg mnie kręcił twój mechanik.
Nie o taką regulację chodzi!
No ale fakt - ty masz CJO, a w nim chyba (z tego co pamiętam z forum) nie ma złącza ustawiania zapłonu. Zostaje wtedy albo Mitsu ASO, albo znajomy z palmem...

Anonymous - 21-04-2007, 10:40

w moim miśku była podmieniana nowa cewka i nie ma żadnego efektu.
Hugo - 21-04-2007, 16:38

Sprawdźcie szczelność układu dolotowego. Czy obudowa filtra powietrza oraz "trąba słonia" nie są pęknięte i dobrze zmontowane do kupy.
Anonymous - 26-06-2007, 23:30

U mnie tez szarpalo, zmienilam przewody, swiece, kopulke, palec i nic. Potem cewke, tez nic. Na koniec kupilam nowy aparat zaplonowy i gra. W tamtym byl walniety czujnik Halla. Moze przełoż od kogos aparat zaplonowy i zobacz czy jest poprawa? Ja przelozylam z lancera 4G13 1,3 12v 8) od ojca samochodu i gral. Dzieki temu juz nie ryzykowalam wywalenia kasy w bloto. Kupilam to co bylo konieczne i lux :twisted: