To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Białystok najbezpieczniejszym polskim miastem

Matejko - 16-04-2007, 20:06

Cytat:
matejko bez przesady, ja zarabiam uczciwie na zycie :P

taaa z pensji w tesco 3 auta :D :P

ja tak napisze od siebie, ze mnie sie w bialymstoku podobalo, te wasze wysokie domy, drogi w miare, super bar mleczny do, ktorego zabral nas artur, a i kultura ludzi w sklepie - nikt sie nie pcha, nie bluzni, cisza spokoj, milo milo :)

Anonymous - 16-04-2007, 22:28

Matejko napisał/a:
super bar mleczny

o przepraszam ale na bar topolanka nie dam zlego slowa powiedziec, a ze przyjechaly biedne studenty i chcialy za 10zl zjesc obiad z zupa i kompotem wiec tam was zabralem :D
zreszta co zaoszczedziles to pozniej przepiles w kabarecie wiec sie oplacalo :)

arekp - 17-04-2007, 09:43

Mi w Bialymstoku podobal sie panujacy tam spokoj.

Dokladnie tak jak napisal Matejko, w sklepie ludzie sie nie pchali, nie bylo bluzg a jak klient przede mna mial problem z karta to nikt z kolejki ktora sie utworzyla nie marudzil.

Do tego okolica, uprzejmosc kierowcow na drodze* i elegancki stan drog ... jakos na tym wschodzie zycie spokojniejsze bylo. Az sie milo wspomina.

* - prowadzil Roch_27 ale komentowalismy po drodze, ze jakos tak nudno bo wszyscy z drogi zjezdzaja pozwalajac sie wyprzedzic ;)

igi - 17-04-2007, 11:38

arekp napisał/a:
uprzejmosc kierowcow na drodze

arekp napisał/a:
elegancki stan drog

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

To napewno nie był BIAŁYSTOK :D 8) :wink:

cns80 - 17-04-2007, 12:50

Karwoś napisał/a:
Statystycznie częściej widzi się te samochody w Białymstoku niż np w Warszawie.

I znowu statystyka. Kręcąc się w okolicach Bemowo-Łomianki-Ursus widywałem i Ferrari i Maserati, a po drugiej stronie Wisły tylko raz Maranello i raz DB7.
Natomiast na moim osiedlu (ta gorsza strona Wisły) są 2 Hummery, 1 Porshe GT3 i aż 4 EVO (2x8 i 2x9) Powierzchnia około 600-800 ha.
Ciężko oceniać miasta (a zwłaszcza ich zamożność) po samochodach. Moje osiedle jest infrastrukturalnie niedoinwestowane :(

arekp - 17-04-2007, 13:10

igi napisał/a:
arekp napisał/a:
uprzejmosc kierowcow na drodze

arekp napisał/a:
elegancki stan drog

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

To napewno nie był BIAŁYSTOK :D 8) :wink:

No tu ogolnie chodzilo mi o 'wschodnia czesc kraju' porownujac oczywiscie do 'zachodniej czesci' po ktorej poruszam sie kazdego dnia.