Eclipse - Techniczne - Eclipse 1g......Amerykanin czy Japan???
zenek_bb - 20-02-2010, 17:47
to jest plymuth laser z customowymi dokładkami na progi bo oryginalnie nie miał, a w żadnym ecli takich nie ma też, pozatym oryginał widze, automatyczne pasy to znaczy że wersja USA ale ma żółte kierunki więc sprowadzony z tamtąd do europy, kiepsko wyposażony bo nie ma ogrzewania ani wycieraczki z tyłu, skóry też niema, jedynie halogeny przód
awg - 20-02-2010, 18:15
mowisz patrzac tylko na ta fote z przodu czy masz wiecej zdjec tego auta?
Adaho_krak - 20-02-2010, 21:30
to jest tak jak awg napisał Eclipse 1 gen. po lifcie wersja USA. W Europejskiej wersji lift w Ecli polegał na dołożeniu regulacji wysokości świateł przednich i dołożenia tzw. lotek oraz skrócenia daszków w otwieranych lampach z przodu.
zenek_bb - 21-02-2010, 03:06
awg napisał/a: | mowisz patrzac tylko na ta fote z przodu czy masz wiecej zdjec tego auta? |
patrzyłem po zdjęciu
Adaho to że po lifcie to można się zorientować przez np. nazwę zdjęcia ;p
awg - 21-02-2010, 11:17
no to nie wiem dlaczego wg ciebie jest to laser a nie ecli :]
barteski - 21-02-2010, 12:18
hmm listwa szeroka jak w laserze lustra jak w laserze pasy ja obstawiam ze plymouth
a ile jest za wygranie zgadywanki???
awg - 21-02-2010, 12:45
listwa jak w ecli poliftowym, lusterka tak samo, pasy wiadomo też ( jako, że to wersja usa). do tego zderzak eclipse turbo, spojler tył eclipse, progi również widziałem w kilku eclipse 1g usa. możliwe, że w awd i fwd turbo były inne czy coś takiego. w każdym razie lasera to ja tutaj nie widze ;]
Adaho_krak - 21-02-2010, 12:56
awg napisał/a: | w każdym razie lasera to ja tutaj nie widze ;] |
Ani Plymuth'a też. To jest Mitsubishi Eclipse 1g. polift v.USA i koniec.
Iushiban - 21-02-2010, 23:21
no i własnie tak sie teraz zastanawiam... skoro jest to poliftowa wersja USA, raczej nie talon, plymutha nie widziałem więc sie nie wypowiem a nawet gdyby to skąd sie wzioł znaczek mitsu skoro to eagle lub plymuth. Żeby było śmieszniej to zdjecie jest poglądowe w Polskiej wersji wikipedii (jeśli ktoś spostrzegawczy spojży na link)... Ciekawe...
Tak czy siak nie podoba mi się bardziej niz mój oryginał
zenek_bb - 22-02-2010, 03:53
wikipedia nie wie wszystkiego ;p nie wie co to pojedyncza cewka zapłonowa ani DI ani porting i kilku innych rzeczy ;p
barteski - 22-02-2010, 09:43
zeby wiedziec na 100% trzeba sobie powiekszyc nr nadwozia i spr albo własciciela spytac i wtedy uwarzam temat za koniec
Iushiban - 22-02-2010, 13:22
No włanie do tego dąże że ktoś wrzucił zdjęcie najprawdopodobniej poliftowanej eclipsy jako "wersja oryginalna". Dlaczego to pisze? W innym poście przeczytałem czyjąś wypowiedź na temat osiągów eclips i było tam cytuję "w wikipedii wszystko się zgadza".
wojtas gst - 02-03-2010, 10:44
Adaho_krak napisał/a: | Ani Plymuth'a też. To jest Mitsubishi Eclipse 1g. polift v.USA |
dodam, że GST albo GSX z 7-boltowym silnikiem 4g63t
|
|
|