To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - XIX ZLOT MITSUMANIAKÓW - SUSIEC 2021 - INFORMACJE

Jaro1974 - 06-01-2021, 19:30

Identyfikator to każdy dostanie ;-)
grzesiopol - 07-01-2021, 09:21

G1zonk napisał/a:
grzesiopol napisał/a:
Aktualizacja
Zestawy startowe tylko i wyłącznie dla tych co wniosą opłaty zlotowe.

czyli dziecko ponizej 13 roku zycia nie dostanie pakietu?

moze chociaz identyfikator i kubek czy co tam bedzie w pakiecie... nie musza byc inne dodatki ale te dwa identyfikujace dziecko ze zlotem mogly by byc ;) Dla mojego małego była wielka radocha z identyfikatora i kubka

Tak dokładnie dzieci nie dostaną pakietu startowego. Identyfikator będzie dla wszystkich.

Jak pozostaną jakieś pakiety to będzie można dokupić.

Na razie nie wiemy czy od razu będziemy zbierać opłaty zlotowe i zamówimy tyle ile osób zapłaci czy będziemy zbierać na zlocie i bezpośrednio wydawać.

Wiadomo, że coraz trudniej o sponsorów i wszystko zależy ile uda nam sie zebrać pieniążków.

Niestety domki nie są przystosowane do potrzeb niepełnosprawnych.

Pawełek10 - 19-02-2021, 11:45

Witam nie jestem forumowiczem tylko posiadaczem Mitsubishi Mam pytanie.
Czy na ten zlot można podjechać porozmawiać z uczestnikami czy jest to raczej impreza zamknieta.

Bizi78 - 19-02-2021, 16:02

Pawełek10 napisał/a:
Witam nie jestem forumowiczem tylko posiadaczem Mitsubishi Mam pytanie.

Skoro się zalogowałeś to jesteś forumowiczem :wink: .

Pawełek10 napisał/a:
Czy na ten zlot można podjechać porozmawiać z uczestnikami czy jest to raczej impreza zamknieta.

Oczywiście, że możesz wpaść 8) .

Jaro1974 - 20-02-2021, 21:31

Pawełek10 zdecydowanie zapraszamy :wink:
Pawełek10 - 23-02-2021, 10:30

Forumowicz powinien choć trochę się udzielać z czego ja nie robię.
Dziękuję jednak za zaproszenie. Ponieważ mam nie daleko postaram się pojawić

Jaro1974 - 23-02-2021, 20:22

Zawsze możesz wpaść na spota regionalnego comiesięcznego, poznasz organizatorów przy okazji ;-)
Wyczajus - 03-06-2021, 10:20

Witam a orientujecie się może czy za domek można zapłacić "bonem turystycznym"?
grzesiopol - 05-06-2021, 11:55

Ja nie przyjmuje bonów turystycznych bo to jest zlot a ja nie jestem ośrodek, ale indywidualnie jak będziesz kiedyś chciał przyjechać to musisz się zapytać w ośrodku.
Amiga - 16-06-2021, 10:28

A jesli ktos ma dzialeczke na roztoczu (7 km od susca na roztoczu srodkowym) i woli spac u siebie ? Jest taka opcja aby byc uczestnikiem zlotu trzech diamentow a spanie u siebie.
grzesiopol - 17-06-2021, 09:13

Nie ma problemu, nocleg nie jest obowiązkowy, jednak uczestnicy zlotu wnoszą opłate zlotową i otrzymują startówkę.
Robert S - 30-06-2021, 08:48

Z przyczyn losowych jestem zmuszony zrezygnować z uczestnictwa w zlocie ( z wielką przykrością ) Tym samym mam do odsprzedania opłaconą miejscówkę wraz z opłatą zlotową za dwie osoby ( samodzielny pokój ) :
pokój 1D (3 os) - loże małżeńskie i poj tapczan

Osoby zainteresowane odkupieniem proszę o kontakt na priv

grzesiopol - 07-07-2021, 18:29

UWAGA
Zbliżamy się 15 lipca czyli terminu wpłat za domki. Proszę o uregulowanie zaległości.
Przypominam, że osoby które wniosą opłaty zlotowe otrzymują startówki.

wawa_marek - 27-07-2021, 17:02
Temat postu: Zgłszam udział 2 + 1 (8 lat)
Nie wiedziałem wcześniej czy będę mógł zajrzeć w tym terminie, dlatego zgłaszam się dopiero teraz. Mamy rodzinę w Tomaszowie Lubelskim, więc nie potrzebujemy zakwaterowania. Na jaki rachunek wpłaca się opłatę zlotową? Czy jest jakiś ogólny plan zlotu?
grzesiopol - 27-07-2021, 23:29

Możesz, nie ma problemu. Plan zlotu uzupełniłem w pierwszym poście. Kto opaci opłatę zlotową otrzyma tzw. startówkę. Opłata na rachunek jak rezerwacje tylko trzeba wpisać np. "opłata zlotowa 2 osoby". Ilość startówek w tej chwili jest ograniczona z uwagi na konieczność złożenia zamówienia gadżetów. Jeżeli coś zostanie to lepiej zapłacić już na zlocie opłate zlotową.