Zloty i Spoty - XIX ZLOT MITSUMANIAKÓW - SUSIEC 2021 - INFORMACJE
Jaro1974 - 06-01-2021, 19:30
Identyfikator to każdy dostanie
grzesiopol - 07-01-2021, 09:21
G1zonk napisał/a: | grzesiopol napisał/a: | Aktualizacja
Zestawy startowe tylko i wyłącznie dla tych co wniosą opłaty zlotowe. |
czyli dziecko ponizej 13 roku zycia nie dostanie pakietu?
moze chociaz identyfikator i kubek czy co tam bedzie w pakiecie... nie musza byc inne dodatki ale te dwa identyfikujace dziecko ze zlotem mogly by byc Dla mojego małego była wielka radocha z identyfikatora i kubka |
Tak dokładnie dzieci nie dostaną pakietu startowego. Identyfikator będzie dla wszystkich.
Jak pozostaną jakieś pakiety to będzie można dokupić.
Na razie nie wiemy czy od razu będziemy zbierać opłaty zlotowe i zamówimy tyle ile osób zapłaci czy będziemy zbierać na zlocie i bezpośrednio wydawać.
Wiadomo, że coraz trudniej o sponsorów i wszystko zależy ile uda nam sie zebrać pieniążków.
Niestety domki nie są przystosowane do potrzeb niepełnosprawnych.
Pawełek10 - 19-02-2021, 11:45
Witam nie jestem forumowiczem tylko posiadaczem Mitsubishi Mam pytanie.
Czy na ten zlot można podjechać porozmawiać z uczestnikami czy jest to raczej impreza zamknieta.
Bizi78 - 19-02-2021, 16:02
Pawełek10 napisał/a: | Witam nie jestem forumowiczem tylko posiadaczem Mitsubishi Mam pytanie. |
Skoro się zalogowałeś to jesteś forumowiczem .
Pawełek10 napisał/a: | Czy na ten zlot można podjechać porozmawiać z uczestnikami czy jest to raczej impreza zamknieta. |
Oczywiście, że możesz wpaść .
Jaro1974 - 20-02-2021, 21:31
Pawełek10 zdecydowanie zapraszamy
Pawełek10 - 23-02-2021, 10:30
Forumowicz powinien choć trochę się udzielać z czego ja nie robię.
Dziękuję jednak za zaproszenie. Ponieważ mam nie daleko postaram się pojawić
Jaro1974 - 23-02-2021, 20:22
Zawsze możesz wpaść na spota regionalnego comiesięcznego, poznasz organizatorów przy okazji
Wyczajus - 03-06-2021, 10:20
Witam a orientujecie się może czy za domek można zapłacić "bonem turystycznym"?
grzesiopol - 05-06-2021, 11:55
Ja nie przyjmuje bonów turystycznych bo to jest zlot a ja nie jestem ośrodek, ale indywidualnie jak będziesz kiedyś chciał przyjechać to musisz się zapytać w ośrodku.
Amiga - 16-06-2021, 10:28
A jesli ktos ma dzialeczke na roztoczu (7 km od susca na roztoczu srodkowym) i woli spac u siebie ? Jest taka opcja aby byc uczestnikiem zlotu trzech diamentow a spanie u siebie.
grzesiopol - 17-06-2021, 09:13
Nie ma problemu, nocleg nie jest obowiązkowy, jednak uczestnicy zlotu wnoszą opłate zlotową i otrzymują startówkę.
Robert S - 30-06-2021, 08:48
Z przyczyn losowych jestem zmuszony zrezygnować z uczestnictwa w zlocie ( z wielką przykrością ) Tym samym mam do odsprzedania opłaconą miejscówkę wraz z opłatą zlotową za dwie osoby ( samodzielny pokój ) :
pokój 1D (3 os) - loże małżeńskie i poj tapczan
Osoby zainteresowane odkupieniem proszę o kontakt na priv
grzesiopol - 07-07-2021, 18:29
UWAGA
Zbliżamy się 15 lipca czyli terminu wpłat za domki. Proszę o uregulowanie zaległości.
Przypominam, że osoby które wniosą opłaty zlotowe otrzymują startówki.
wawa_marek - 27-07-2021, 17:02 Temat postu: Zgłszam udział 2 + 1 (8 lat) Nie wiedziałem wcześniej czy będę mógł zajrzeć w tym terminie, dlatego zgłaszam się dopiero teraz. Mamy rodzinę w Tomaszowie Lubelskim, więc nie potrzebujemy zakwaterowania. Na jaki rachunek wpłaca się opłatę zlotową? Czy jest jakiś ogólny plan zlotu?
grzesiopol - 27-07-2021, 23:29
Możesz, nie ma problemu. Plan zlotu uzupełniłem w pierwszym poście. Kto opaci opłatę zlotową otrzyma tzw. startówkę. Opłata na rachunek jak rezerwacje tylko trzeba wpisać np. "opłata zlotowa 2 osoby". Ilość startówek w tej chwili jest ograniczona z uwagi na konieczność złożenia zamówienia gadżetów. Jeżeli coś zostanie to lepiej zapłacić już na zlocie opłate zlotową.
|
|
|