To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - O1T - czarny potworek :)

Grzezlo - 03-08-2021, 11:19

Dzięki za info, w takim razie kupię te najtańsze. Mam jeszcze pytanko: czy rura wlewu paliwa dla Outlandera 2.0 136KM jest taka sama jak dla O1T? Pytam, bo moja już niestety w górnej części jest mocno skorodowana i myślę nad jej rychłą wymianą.
Turbocbr - 03-08-2021, 22:07

Grzezlo napisał/a:
Outlandera 2.0 136KM jest taka sama jak dla O1T

Radziecki katalog pokazuję że jest taka sama . numer fabryczny MN120053

Grzezlo - 03-08-2021, 23:51

Dzięki !!!
Grzezlo - 06-08-2021, 13:47

Dotarły pierwsze klamoty :)
[img][/img]

jacek11 - 06-08-2021, 14:21

No to teraz do malowania proszkowego.
Grzezlo - 20-12-2021, 22:09

Dzień dobry. Dawno mnie nie było :D Ale spokojnie, Outlander nadal jest u mnie :) . Wiele jednak się wydarzyło! Wymieniłem:
- kompletny rozrząd,
- wszystkie płyny i oleje,
- nowe sanki przód i tył (tył - jednak wymiana na nowe),
- nowe wahacze, łączniki, drążki itp.,
- weszły nowe buty wielosezon Imperial (tak wiem: słabe, ale zawsze lepsze od tych, które były w chwili zakupu),
- instalacja gazowa STAG 4 Q-BOX,
- konserwacja podwozia,
- nowe sprzęgło kompresora klimy,
- podnośnik szyby przód,
- czujnik ABS.
Na razie tyle, ale nie wiem na jak długo. Troszkę droga ta zabawka :shock:
Równolegle walczę z drugim samochodem (MSS 1.8 MPI), aktualnie jest w warsztacie z powodu błotnika tylnego (wspawanie reperaturki i lakierowanie).
Pozdrawiam serdecznie forumowiczów i życzę wszystkiego co najlepsze i dużo zdrowia z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku! :)

Grzezlo - 15-03-2022, 19:00

Dzień dobry. Outlander sprawuje się przyzwoicie, niepokoi mnie tylko jedna rzecz: podczas mocniejszego przyspieszania w okolicach 120 km/h zapaliła się mi dwukrotnie kontrolka ABS. Po wyłączeniu silnika i ponownym odpaleniu samochodu samoistnie zgasła. Jak myślicie? Co to może oznaczać? Pozdrawiam serdecznie.
W@sio - 16-03-2022, 07:42

Grzezlo napisał/a:
Jak myślicie? Co to może oznaczać?

Najprawdopdobniej padający czujnik ABS/brudna koronka/problem z wiązką czujnika. Bez sprawdzenia kodu, trudno wyrokować w którym kole.