Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Strona klubowa
sruba - 25-04-2007, 12:36
Firek, serwer to w sumie nie problem, bo takowy posiadam.
i tak sobie mysle - moze po prostu zrobilbys poki co przekierowanie z www.mitsumaniaki.com/m3m na adres mojego serwera i juz ?
bedzie prosciej. i szybciej
ponadto panowie, pomyslcie nad jakas domena, ktora nalezaloby wykupic:
moze m3m.com.pl ?
bo m3m.pl, m3m.com sa zajete
akbi - 25-04-2007, 12:46
Sruba napisał/a: | m3m.com.pl | będzie good
sruba - 25-04-2007, 12:48
koszt 40 pln/rok
w piatek wyplata , to ja zarejestruje
arekp - 25-04-2007, 18:05
Nie widze sensu inwestowania dodatkowej kasy na domeny - zwlaszcza, ze cena ktora podajecie jest pewnie za pierwszy rok w promocji.
Proponuje utworzenie Wam sensowniejszego adresu i darmowego w dodatku ...
trojmiasto.mitsumaniaki.pl lub m3m.mitsumaniaki.pl - do wyboru, jesli chcecie to zrobicie sobie glosowanie.
Krzyzak - 25-04-2007, 20:39
ja jestem za jak najkrotszym - wiecie, mialem kiedys takie spotkanie z amerykanami - mowili, ze jak ktos chce odniesc sukces w sieci i nie jest Microsoftem czy Googlami, to musi miec adres, ktory miedzy www a com ma MAX. 3 literki
Hubeeert - 25-04-2007, 21:44
arekp, to jest decyzja m3m. I jak juz kiedys powiedzialem wyraznie - jestem za tym, zeby powstawaly Kluby typu coltmania, Galant Klub itd. W tym miesci sie rowniez przeksztalcanie sie for Regionalnych w Kluby zrzeszajace Mitsumaniakow z danego Regionu.
To co my mozemy zrobic to udostepnic kazdemu zainteresowanemu miejsce na forum na fora Klubowe i linkowac do stron Klubowych ktore powstaja
arekp - 25-04-2007, 23:28
Hubeeert napisał/a: | arekp, to jest decyzja m3m.) |
Oczywiscie, nawet nie wiedzialbym o istnieniu tematu gdyby nie Firek na GG z prosba o zrobienie przekierowania klubowa_domena/m3m ... ja po prostu zaproponowalem cos 'ladniejszego' i w przypadku zainteresowania moge to technicznie uruchomic
Do decyzji sie nie mieszam i nie taki byl cel mojego posta - to nie moj region
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-04-26, 17:56 ]
Na prosbe Firka zostalo uruchomione przekierowanie:
http://mitsumaniaki.pl/m3m
http://mitsumaniaki.com/m3m
prowadzace do Waszej strony.
sruba - 26-04-2007, 22:42
wstepna wersja strony:
T U T A J
uwagi, sugestie, prztyczki, prace graficzne (gora strony[logo]: 700x110 pikseli)
baner (tu mysle o wstawieniu banera mitsumaniakowego)
mile widziane.
Anonymous - 26-04-2007, 22:47
Śruba wygląda super-moze troche czerwonego bo jakaś ta strona ciemna a czerwony to kolor Mitsu jakby nie było
Reszta to wyjdzie w praniu - najlepiej od czegoś wystartować a dalej samo sie "dotrze"
Na start wygląda super
sruba - 26-04-2007, 22:53
takie cos ? jak w lewym menu ?
Firebee - 27-04-2007, 09:49
tak jak arek pisal wczesniej, a Hubciu na niego napadł z bronią w reku , mozemy tez przypisac wam domene w stylu www.m3m.mitsumaniaki.pl , gdybyscie byli zainteresowani.. w razie jakichs innych potrzeb (serwer czy cus) pw do mnie poprosze
Pozdrawiam
To samo sie tyczy strony Krzyzaka jakbys chcial i innych prywatnych stron zwiazanych z mitsubishi - zeby nie bylo..
Pozdrawiam
sruba - 27-04-2007, 23:45
wszystkich, ktorzy maja ochote znalezc sie na naszej stronie prosze o przeslanie do mnie kilku(-nastu) fotek swojego autka, w dobrej rozdzielczosci (min. 1024x768) wraz z danymi w/g schematu:
Nick:...
Dane techniczne:
Model: ...
Model silnika: ...
Pojemność: ...
Liczba cylindrów/zaworów: ...
Moc silnika: ... KM/... obr/min
Max mom. obr.: .../... obr/min
Hamulce przód/tył: .../...
Napęd: ...
Koła: ...
Kolor: ...
w miesce kropeczek prosze wstawic dane - czyli ma to wygladac mniej wiecej tak:
Nick: Sruba
Model: CA0
Model silnika: 4G92
Pojemność: 1600 ccm
Liczba cylindrów/zaworów: 4/16
Moc silnika: 113 KM/6000 obr/min
Max mom. obr.: 137/5000 obr/min
Hamulce przód/tył: tarcze/tarcze
Napęd: przód
Koła: lato: 195/50/15, zima: 175/70/13
Kolor: Czarny
+ oczywiscie jezeli macie tylko ochote i wene tworcza dowolnej dlugosci tekst o waszej przygodzie z miskiem (miskami)
poki co zapraszam do zerkniecia:
www.sruba.cpo.pl
[ Dodano: 27-04-2007, 23:46 ]
btw. moj adres mailowy:
sruba@cpo.pl
Anonymous - 28-04-2007, 11:56
Super fotki z ostatniego spotu, a wiem ze to nie wszystkie jeszcze
Bardzo mi sie podoba najmodniejsza torebka Krzyżaka widoczna na 1 zdjęciu
Anonymous - 28-04-2007, 15:06
;] super
przegladajac foty z ostatniego spotu dochodze do wniosku ze powinienem sie wybrac do fryzjera
Anonymous - 28-04-2007, 18:49
adams12 napisał/a: | ;] super
przegladajac foty z ostatniego spotu dochodze do wniosku ze powinienem sie wybrac do fryzjera |
heh dokladnie to samo stwierdzilem
|
|
|