To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 20 LECIE MM CZ.1 - 22 ZLOT 30.08-1.09.2024r.

Firebee - 12-04-2024, 11:56

Bizi78 napisał/a:
Firebee, wrzuć do pierwszego posta w rezerwacjach numer konta coby było łatwiej znaleźć :wink: .

dobra!

grzesiopol - 07-05-2024, 11:02

Czy jakieś konkurencje drużynowe dla dziadków będą? Bo o ile np ja siatkówkę jeszcze przeżyje to koszykówki moge już nie przeżyć kondycyjnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A młodzieży u nas jak na lekarstwo.

Marcino - 07-05-2024, 12:00

grzesiopol napisał/a:
Czy jakieś konkurencje drużynowe dla dziadków będą?

Coś z piciem by sie zdało.... młodzi by odpadli

Firebee - 07-05-2024, 13:59

grzesiopol napisał/a:
Czy jakieś konkurencje drużynowe dla dziadków będą? Bo o ile np ja siatkówkę jeszcze przeżyje to koszykówki moge już nie przeżyć kondycyjnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A młodzieży u nas jak na lekarstwo.

koszykówka to nazwa robocza. dokładniej to będą rzuty z linii za 3 punkty do kosza itp.
nie łamać się!

grzesiopol - 08-05-2024, 20:30

Firebee napisał/a:
nie łamać się!
tylko łapać głęboki oddech :mrgreen:
76magg - 13-05-2024, 15:43

Są jakieś szanse na rajd turystyczny?
Firebee - 13-05-2024, 21:31

76magg napisał/a:
Są jakieś szanse na rajd turystyczny?

Szczerze - Może 30%. Jeśli mój czas na to pozwoli. Ale zapodam temat do miejscowego Automobilklubu.
Ogólnie mam wiele pomysłów na przyszłość, ale doba za krótka, a wiadome, że muszę traktować to jako hobby w wolnym dla mnie czasie.
Ale zarzuciłeś temat, więc puszczę dalej. Jako, że sam tego nie ogarnę, w Grudziądzu nie byłoby problemem to zorganizować (a dwa najbliższe zloty z okazji 20 lecia MitsuManiaków planuję w Pałacu Mortęgi - chyba, że mi się coś odwidzi za rok), to na "świeżej" mazurskiej ziemi, może być to małym kłopotem. ale spróbuję.

W ogóle to jeśli ktoś to czyta, to wpadł mi pomysł na dodatkowy event majówkowy od przyszłego roku, taki powrót do przeszłości, czyli pierwszych mitsumaniakowych Zlotów - taki MitsuManiaki Chill&Grill w hotelach nad jeziorami, czy w górach... totalny luzik i majówkowe spotkania dla ludzi, nie dla aut...

Co myślicie?

Krzyzak - 14-05-2024, 07:21

Pytasz dzika...? - od zawsze ludzie, nie auta...
Ja majowy jestem, to jeszcze z urodzinami połączymy :D

pamar - 14-05-2024, 19:07

jacek11 napisał/a:
A już się zaczynałem martwić. A tu taka niespodziewajka :D

Damy radę Jacek? Pojedziesz ze mną?

jacek11 - 14-05-2024, 23:31

pamar napisał/a:

Damy radę Jacek? Pojedziesz ze mną?

Z przyjemnością :)

apikus - 16-05-2024, 13:14

https://auto.wprost.pl/aktualnosci/11689324/najwiekszy-polski-fanklub-marki-motoryzacyjnej-organizuje-zlot-na-jubileusz.html
Krzyzak - 17-05-2024, 07:28

Nostalgłem - GKC 747F - od tamtej pory 3x zmieniał rejestracje... A ciągle w tych samych rękach... Poza Evilution to chyba jedyny wciąż jeżdżący egzemplarz, który stawił się na 1 i 2 zlocie. Dzięki Patryk.
West - 21-05-2024, 23:46

Hej. Taki MitsuManiakowy Chill&Grill to bardzo fajny pomysł. Takie samo w sobie spotkanie w jakimś spokojnym miejscu, bez "dodatkowych atrakcji" przy grillu lub ognisku... Spokój, melanż...
A wracając zapytam się czy już coś wiadomo o warsztatach sushi, czy i kiedy odbędą się zapisy? Pozdrawiam Serdecznie

grzesiopol - 03-06-2024, 11:22

Firebee napisał/a:

W ogóle to jeśli ktoś to czyta, to wpadł mi pomysł na dodatkowy event majówkowy od przyszłego roku, taki powrót do przeszłości, czyli pierwszych mitsumaniakowych Zlotów - taki MitsuManiaki Chill&Grill w hotelach nad jeziorami, czy w górach... totalny luzik i majówkowe spotkania dla ludzi, nie dla aut...

Co myślicie?

Oby nie weekend majowy (1-3 maja) wtedy trudno z uzyskaniem wolnego u niektórych.

Ewentualna miejscówka by się znalazła, chyba wiadomo gdzie :wink: Jeżeli ma to być typowo spot - chiil&grill to miejscówka zajefajna.

Firebee - 05-06-2024, 22:15

Pewne nowinki dotyczące konkursów na organizowanych przeze mnie Zlotach (jak kto inny zrobi, to niech robi po swojemu):

1. W konkursach na "naj" auto nagrodami będą puchary, nic poza tym.
2. Nagrody od sponsorów będą, bo czemu by nie, ale:
a) 1 pakiet - przekazane na licytację na rzecz Fundacji MitsuManiaki Dzieciom
b) 1 pakiet - wylosowane spośród wszystkich gości zlotu wpłacających wpisowe na zlot (forma rejestracji zostanie opisana wkrótce)

oba pakiety będą zawsze dość "grube" - np weekend z autem mitsubishi z kartą paliwową, wielki pakiet kosmetyków ADBL, itp itd.

Na Zlotach w Pałacu nie będzie konkursu na najgłośniejszy wydech (zwierzaki wszędzie), pozostawię jedynie konkurs na najgłośniejsze audio