[04-13]Colt CZx - AUX w radiu PZ-2000
Anonymous - 31-05-2007, 21:00
najlepiej chyba będzie przenieść jednak dyskusję do właściwego tematu
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=9291
kszyho - 12-06-2007, 17:45 Temat postu: odnośnie AUX i mp3 Witam
Nie chciałem się bawić w samodzielne wyprowadzanie wyjścia aux więc kupilem adapter mp3 tak to wygląda.
.
Nie był aż taki drogi bo około 160 zł. Wraz z kabelkami jest niebieski słupek z tworzywa sztucznego z wyprowadzonuymi przewodami. Kupiłem też komplet głośników wysokotonowych. Jutro będzie zamontowane i ciekawe jaki będzie efekt.
Pozdrawiam
Anonymous - 12-06-2007, 19:47
Jakbys po tej 'operacji' opisal (nie wspominajac juz o fotach ) jak sciaga sie boczki drzwi i jak montuje te gwizdki, plus dodatkowo jak wygladaja orginalne duze glosniki w drzwiach i jak sa montowane - to byloby suuuuuuuuuper
Pozdrawiam
kszyho - 12-06-2007, 22:52
Mogę skserować instrukcję albo zeskanować. Niestety jest dość oszczędnie wydrukowana ale jest pokazane krok po kroku. Ewentualnie po montażu mogę Ci ją przesłać bo na robienie zdjęć to raczej nie będę mial czasu. Zostawię samchód w ASO a potem odbiorę.
Pozdrawiam
Anonymous - 13-06-2007, 08:10
no to jakbys mogl kiedys zeskanowac i przeslac to by fajnie bylo
ew mozna wrzucic to na serwer i podpiac pod post (moge to zrobic, tylko scana na priva musialbys przeslac), bo mysle ze pare innych osob tez moze byc zainteresowanych montazem tego stuffu
pozdrawki
kszyho - 13-06-2007, 14:42
Głośniki i konsola zamontowane. Teraz dźwięk jest ciekawszy . Warto było.
Instrukcje montażu głośników i konsoli mam zeskanowane to jak ktoś chce to mogę wysłać. Nawet widać wszystko. Głośnik wysokotonowy jest 3W i 8 ohm.
Pozdrawiam
Anonymous - 14-06-2007, 17:55
dzięki za materiały Krzychu z aux wyszedłem do schowka i jest ok także kolumnę sobie odpuszczę ale na te gwizdki to się chyba skuszę rozumiem, że zamawiałeś oryginalne tweetery poprzez aso? drogo wyszło? ja z pewnych względów wolałbym tego nie robić w salonie dlatego zastanawiam się w jaki sposób dobrać zamiennik. w tej instrukcji niestety nie są podane wymiary ani parametry tych gwizdków...
kszyho - 14-06-2007, 22:18
Witam.
Za głośniki zapłaciłem 116 zł. Montaż 60 zł.
Średnica głośnika jest troszkę większa niż otwór.
Pozdrawiam
Anonymous - 15-06-2007, 13:36
Raffix napisał/a: | ja z pewnych względów wolałbym tego nie robić w salonie |
kszyho napisał/a: | Witam.
Za głośniki zapłaciłem 116 zł. Montaż 60 zł.
Średnica głośnika jest troszkę większa niż otwór.
Pozdrawiam |
no i właśnie to miałem na myśli - wycena wg margo gdańsk za ten sam materiał i tą samą robociznę - głośniki 195zł montaż 80zł
mogę zapytać u kogo kupowałeś?
kszyho - 15-06-2007, 13:41
W Grafixie w Biłaymstoku
Pozdrawiam
Anonymous - 01-07-2007, 12:32
kszyho dostałeś może jakiś rabat w Grafixie ?
Oriętujecie się czy można w Grafixie zamówić wysykowo ?
Pozdrawiam
kszyho - 04-07-2007, 20:21
Owszem dostałem, jako stały kilent
Pozdrawiam
Anonymous - 25-07-2007, 12:28
Hej, właśnie przeczytałem ten temat i mam pytanko, jak wyjąć radio żeby dobrać się do kostki z tyłu, pewnie jakbym już do tego zasiadł to bym se poradził, ale skoro ktoś już to robił to się pytam żeby uniknąc niepotrzebnych problemów.
Pozdrawiam
Anonymous - 25-07-2007, 15:53
woodyalien napisał/a: | Hej, właśnie przeczytałem ten temat i mam pytanko, jak wyjąć radio żeby dobrać się do kostki z tyłu, pewnie jakbym już do tego zasiadł to bym se poradził, ale skoro ktoś już to robił to się pytam żeby uniknąc niepotrzebnych problemów.
Pozdrawiam |
2 pilniki do paznokci do 2 wąskich otworów i voila . Dobrze jest sobie też pomóc jakimś w miarę tępym nożem, żeby podważyć przednią ścianę radia przy wysuwaniu.
Pozdrawiam
Anonymous - 30-07-2007, 08:27
Z tymi pilnikami - czy włożenie ich do tych wąśkich otworów powoduje zwolnienie jakichś blokad i wtedy podważając przednią sciankę mam wyciągać radio, czy też ciągnąc na zasadzie dźwigni tymi pilnikami - próbowałem i coś mi nie idzie więc prosiłbym o szczegóły i z góry dzięki za pomoc. [/list]
|
|
|