To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy

Krzyzak - 14-12-2005, 21:38

No i wróciłem - żadnego Mitsu nie spotkałem :(
Maciek - 14-12-2005, 22:49

Sorki ze sie na 3M wcinam ale 3 latka na poli we Wrzeszczu odpękałem pisze do Was ze stolicy polskich Mi¶ków Szczecina. Pozdro dla Wszystkich
P.S. bardziej zas....go (przez psy) miasta niż Szczecin to w życiu nie widziałem

Anonymous - 14-12-2005, 23:41

PG ssie :P

Ja dzisiaj jechalem do Radka i tez zadnego miska nie spotkalem :) kurde pochowaly sie zapadly w sen zimowy czy co?:)

josie - 16-12-2005, 08:58

Ja jeżdzę pn-pt gdynia-wrzeszcz do tego przez miasto i jeszcze po przymorzu i zaspie trochę i co dziwne też rzadko kogo spotykam...
Raz tylko ¦rubę (nie wpu¶cił mnie skubany jak w korku stałem na stopie) :) , ale przynajmniej awaryjnymi zamrugał. No i daimosa jak wyżej pisałem...

Anonymous - 16-12-2005, 14:29

josie napisał/a:
ale przynajmniej awaryjnymi zamrugał.

wredne to takie!!

sruba - 16-12-2005, 21:07

pewnie zamyslony bylem :P
Anonymous - 16-12-2005, 21:09

hehehee, czyzbys w zamysleniu wlaczal awaryjne zeby ostrzegac innych uczestnikow ruchu?? ;]

bardzo zmyslnie ;)

sruba - 16-12-2005, 21:52

no dobra. bylem bardzo, ale to bardzo zamyslony, byla mgla, albo sniezyca i chcialem wlaczyc przeciwmgielne, ale akurat wpadlem w nierownosc i przypadkiem nacisnalem awaryjne, zamiast tego nieszczesnego przeciwmgielnego :P
Anonymous - 16-12-2005, 23:44

ta cala historia jest grubymi nicmi szyta... :mrgreen: pierwszy snieg pada wlasnie teraz!!
ojj Sruba Sruba!!
przyznaj sie ze piles albo powiedz Gibraltar!!

Efa! - 17-12-2005, 00:20

Niestety, migdałek mi się w gardle zbuntował na cacy, więc na ulice 3m wyruszę dopiero w pon-wt, a póki co kuruję się in Bromberg.
Anonymous - 17-12-2005, 16:26

no ja tez szczescia do spotkan na ulicach nie mam -:) w sumie to nikogo nie widzialem
z tych ktorych udalo mi sie poznac

raddex - 17-12-2005, 19:46

ja tylko raz srubka widzialem, ale tak poza tym to codziennie jakies Mitsubishi widze. Nie wiem jak wy to robicie, ze nie widzicie, bo ja widze. Moze lepiej szyby trzeba oskrobac :) hehe

tylko te mitsu co widze to nigdzie nie "zrzeszone" hehe

Anonymous - 17-12-2005, 23:27

witam po dlugiej przerwie;]
gdzies mi wszyscy znikneli i dopiero teraz,dzieki informacji od Radka,znalazlem to forum
pozdro Josie:)
oraz pozdro dla wszystkich innych widzianych na drogach
niestety,moj misiek jest obecnie na ¶rednio-intensywnej terapii,bowiem mialem bliskie spotkanie 3stopnia z hyundayem na grunwaldzkiej...
jednakze niedlugoż wroci do mnie i bedzie znow smigal po ulicach 3miasta
dwa pytanka:
- Srubek,co z t± naklejka?:D:P
- kiedy jakis spot?
serdecznie pozdrawiam i zycze Wam Wesolych Swiat

sruba - 18-12-2005, 00:14

spoko naklejka to nie problem. ustalimy sobie miejsce i termin spocika to przywioze naklejke :P

[ Dodano: 18-12-2005, 00:15 ]
btw. fajnie ze sie pojawiles

Anonymous - 18-12-2005, 01:07

oczywiscie w sprawie naklejki nie naciskam,to tak a propos dzialu 'o klubie';)
tak jak pisalem,czekam na powrot mojego miska...dobrze byloby wpasc na spot odpowiednim (czytać:tym) samochodem...mysle, ze uda sie spotkac w okolicach Swiat, ja jestem otwarty na propozycje
pozdrawiam!!!