To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Najlepsze Mitsubishi kiedykolwiek?

harpagan - 14-05-2007, 00:23

Ciezka sprawa z takim wyborem
Od zawsze snilo mi sie po nocach jajko GTI, z tym ze gdyby portfel byl troche grubszy celowal bym w Eclipsa 2G bo mi sie niesamowicie podoba.
No i na koniec zostawilem EVO VI z racji tego ze to wlasnie dla mnie prawdziwe mitsubishi
Jakbym mial wybrac jednego z nich to jednak Evo :mrgreen:

Jackie - 14-05-2007, 09:32

1. Evo IV TME (czekam na X, ale na razie nie do pobicia)
2. Pajero V60 Wagon
3. Nowy Outlander (pomimo dyszla nawet)

Uzasadnienie:
ad1. Bo to najlepsze, najszybsze (w senesie przyspieszenia do 100) i najbardziej sterowne auto jakim kmiedykolwiek jechałem. Poza tym TME RS2 Sprint to unikat a ja nie lubię typówek ;)
ad2. Samochód wybornego kompromisu, daje radę w terenie i przy okazji jest wygodną limuzyną a do tego służy też za minivana bo ma 7 miejsc. Jest relatywnie bezawaryjny.
ad3. Podobnie jak w Pajero plus stylistyka idealnie pasująca do moich gustów. Bardzo dobre auto.
Pozdrawiam

michalp - 15-05-2007, 12:13

Evo VII
Celeste
Gal EA kombi

nie układam w kolejności 1,2,3 bo się nie da. I tak trudno było wybrać tę trójkę.

Anonymous - 17-05-2007, 10:00

Colt C50 pod względem bezawaryjnej jazdy, zwinności i stabilności, Galant EA komfort, całkiem dobre osiągi i wygląd no i oczywiście Evcia jako coś co kiedyś w przyszłości bardzo bym chciał mieć. :mrgreen:

Kolejność dowolna

Anonymous - 17-05-2007, 10:21

1.Galant EA
2.Nowy Outlander
3.Evo IX

Galant to samochod ponad czasowy , mimo uplywu lat bryla nadal pozostaje piekna , komfort jazdy nie porownywalny do zadnego innego samochodu , bezawaryjnosc

Outlander piekne auto :wink:

Evo .... marzenie kazdego :twisted:

Krzyzak - 17-05-2007, 10:48

1. Galant E3x - za wyglad, mysl techniczna (wersje 4WD/4WS albo ECS i inne elementy wyposazenia jak na tamte czasy niesamowite), za bezawaryjnosc (wychwalany Colt C5x ma duuuzo wiecej wad fabrycznych jak pekajace kolektory, padajace cewki WN, rozwulkanizowujace sie gorne mocowania McPhersona, wycierajacy sie plastik, ktory zabija wycieraczki, padajacy wlacznik ogrzewania tylnej szyby, slabej jakosci tapicerka i wiele wiecej) oraz za prostote i jakosc wykonania

2. Galant EAx - za wyglad(!!!), komfort i solidnosc
3. 3000GT - za wyglad i mysl techniczna

pozniej trudno cos wybrac, bo wiekszosc Mitsu jest super (pewnie Evo, Starion, HSR)