To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] prosze o wasze szczere opinie

Krzyzak - 21-05-2007, 11:19

Matejko napisał/a:
mnie to wyglada na wade zgryzu i dolna szczeke wysunieta w przod

mielismy takiego nauczyciela - nazywalismy go pisuar :)

Anonymous - 21-05-2007, 14:35

szczepek76- akurat ten wlot ze zdjecia to jak dla mnie straszna wiocha. wlot ciezko wykonac by byl tak efektowny i nieoryginalny jednoczesnie.

matejko- czytalem tu na forum ze halogeny w cari byly tylko w wersji exe wiec pytam czy mozna je gdzies dostac :wink:

te pseudozderzaki to wszystko wiejski tuning az na wymioty zbiera... :-X

panowie, czy nie mozna projektowac takich cudnych dziobow jak chocby te z galanta ponizej?

Matejko - 21-05-2007, 16:30

sony napisał/a:
czytalem tu na forum ze halogeny w cari byly tylko w wersji exe wiec pytam czy mozna je gdzies dostac :wink:

no to wyprowadzam z bledu, halogeny byly roznie montowane bo w jednych wersjach sa i w drugich nie ma, jest przyklad wersji exe na forum bez halogenow - wiec skoro chcesz z wersji exe to moge ci opchnac ramki bez halogenow :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

Anonymous - 21-05-2007, 19:57

A ja mam pytanko, jaki spoiler pasowałby na tył miśka zważywszy na fakt, że chciałbym coś widzieć przez tylną szybę.

Ma ktoś jakiegoś pomysła?

Anonymous - 21-05-2007, 20:20

Wiecie co tak sobie mysle ,ze jesli robic tuning to zaczac od silnika , bo po co auto ma wygladac jak samolot jak pod maska 130 kucy ? Minimum 200 km a za tym hamulce, zderzaki i inne zabawki. Wiem gadam glupoty, ale takie mam odczucia odnosnie tuningu.

Ps.Chyba ze auto ma sluzyc do robienia zdjec kobiecie na masce tak jak wyzej :)

Anonymous - 21-05-2007, 20:24

szczepek76- akurat ten wlot ze zdjecia to jak dla mnie straszna wiocha. wlot ciezko wykonac by byl tak efektowny i nieoryginalny jednoczesnie.
A macie jakies ciekawe propozycje

Matejko - 21-05-2007, 20:44

Cytat:
Ma ktoś jakiegoś pomysła?

orginalny na 3 nogach

Anonymous - 21-05-2007, 20:47

Matejko masz jakieś zdjęcie tego? Z tego co pamiętam to on jest chyba dość nisko umieszczony nad klapą (ale mogę się mylić). No i gdzie takie cudo zdobyć? bo na aukcjach allegro chyba raz się ze spoilerem spotkałem.
Matejko - 21-05-2007, 21:22

Xecutioner napisał/a:
Matejko masz jakieś zdjęcie tego?

taki jak ma KOFI jest tez fajny - producent to firma cetus z lodzi

Anonymous - 22-05-2007, 09:15

matejko a masz zdjecia? :biggrin: wolalbym raczej halogeny oryginalne...

szczepek76, na zdjeciu ponizej jest arcygenialny design mitsu, wloty tez sa genialne ale nie wiem czy jest ktos kto tak by je genialnie wykonal za rozsadne pieniadze...

Matejko - 22-05-2007, 09:19

Cytat:
matejko a masz zdjecia?

poszukaj sobie na allegro aut z halogenami to zobaczysz - co to za problem ?

Anonymous - 22-05-2007, 09:26

taki ze jeszcze nie znalazlem w cari z 97...

a propo lotek na tyl, TUTAJ jest kilka o ktorych mowiliscie...

Matejko - 22-05-2007, 09:57

Cytat:
taki ze jeszcze nie znalazlem w cari z 97...

juz mi sie nie chce nawet przerabiac tego na odnosniki:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2619166
tych nigdzie nie dostaniesz:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2707345

zreszta co to za roznica czy auto z halogenami bedzie z 95 czy 96 czy 99 skoro sa takie same?? przeciez zderzaka co roku nie zmieniali

akurat na allegro nie ma kompletow ale jak sa to w cenach powyzej 300zl za 2 szt. z uchwytami do montazu i kratkami w zderzak

Anonymous - 22-05-2007, 10:51

no to akurat zadna roznica z ktorego roku tylko ja pisze swoj rok zeby ktos nie myslal ze chodzi mi o nowszy model oczywiscie. szkoda ze tych 2 nie mozna latwo dostac...
Anonymous - 22-05-2007, 19:04

Matejko: ten na czerwonym aucie bardziej mi się podoba, za miesiąc postaram się go poszukać gdy będzie przypływ gotówki :evil:

Sony: zderzak jest boski ale zmieniłbym trochę przednią maskę bo żonie nie podobają się te dziury w niej :cry: