To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - [ALL] halogeny do wersji cool

Anonymous - 14-11-2007, 07:40

speedak napisał/a:
ja kupiłem colcika 2 tyg temu dla żony i wstawiłem halogeny wesem po 38pln za sztukę troszkę się namęczyłem żeby je ładnie osadzić i zrobić regulację ale było warto bo wygląda jak orgi

Hejka - a mógłbyś dać namiar gdzie je kupiłeś? - są może dostępne w sprzedaży wysyłkowej? Też mam okrągłe miejsca w zderzaku.

Anonymous - 14-11-2007, 19:41
Temat postu: halogen od anglika
ma jedne taki halogen do wersji coll, lewy ale od anglika jak ktos chce to proszę!
http://www.allegro.pl/ite..._liftingu_.html

Anonymous - 15-11-2007, 10:27

sprzedaż wysyłkowa www.wesem.pl jest cała gama produktów z opisami itd
Anonymous - 05-12-2007, 21:28

Czy ktoś może potwierdzić, że zderzak z wer. po liftingu (z okrągłymi otworami na halogeny) pasuje do wersji nadwozia sprzed liftingu? Czy wszystkie zaczepy są w tych samych miejscach i czy gniazdo okrągłych halogenów jest takie samo jak w prostokątnych? (wer. sprzed liftingu).
Anonymous - 05-12-2007, 23:19

ja moge potwierdzic i wiele aukcji na allegro i na otomoto moga to potwierdzic ;) sporo coltow widzialem przed liftingiem ale z nowszym zderzakiem (czasami odwrotnie)... jako bezwypadkowe oczywiscie ;) np.:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3883068

- rok 1997, dzielone swiatla przednie (kierunkowskaz i lampa oddzielnie) a zderzak po liftingu

piotras - 05-12-2007, 23:43

Mój jest wersją sprzed liftu ale ma cały przód łącznie z lampami po lifcie - sam wymieniałem. Halogeny dobrałem jakies w Norauto, mocowanie wykonałem z kątowników kupionych w Castoramie
Anonymous - 05-12-2007, 23:55

No to dzięki Panowie. Wymianę zderzaka czas zacząć :)

Piotras, dzięki za PM.

krotka - 24-01-2008, 18:51

słuchajcie, a nie ma problemu z montażem halogenów, jeśli ich wcześniej nie było? ;) mam auto z zaślepkami - tzn miałam, bo jedna się zgubiła :D Zamiast szukać zaślepki wolałabym wstawić już halogeny :) Czy to trudna sprawa, czy każdy mechanik/elektryk to zrobi? :)
Anonymous - 24-01-2008, 23:56

kazdy:), nic trudnego, 2 halogeny, 6 wkretow i zamontowane:)
trzeba tylko ladnie ulozyc i podlaczyc elektryke.
pozdro

Anonymous - 25-01-2008, 06:29

Cytat:
kazdy:), nic trudnego, 2 halogeny, 6 wkretow i zamontowane:)

do tego trzeba mieć jeszcze przekaźnik i włącznik wymienić na desce na podwójny, instalacja pod halogeny powinna być podciągnięta pod przedni zderzak, ale słyszałem że nawet po podłączeniu ludzie mieli problemy ... ale jak to mówią wszystko da się zrobić :)

krotka - 01-02-2008, 20:43

byłam w końcu u elektryka, powiedział, że koszta będą ok 300zł więc odpuściłam :) Założyłam gustowne krateczki zamiast tego. Nie jest może świetnie, ale też lepiej niż z jedną zaślepką i jedną dziurą po zaślepce :)