[92-96]Colt CA0 - [CA5A 1.8] Sonda lambda po raz n-ty??
Anonymous - 31-05-2007, 22:11
Hugo napisał/a: | Może warto poczytać mój (na szczęście przeszły) problem |
Poczytalem i mam wrazenie ze u mnie bedzie cos podobnego boczasem jak cos poruszam to udaje mi sie zrobic ze przez jakis czas sa ok, ale dzisiaj patrzylem na kable przy IPS, i silniczku krokowym i sa niestety a moze stety OK
Hugo - 01-06-2007, 00:16
pawcio777 napisał/a: | dzisiaj patrzylem na kable przy IPS, i silniczku krokowym i sa niestety a moze stety OK | Ja patrzyłem na nie, ba nawet ciągnąłem każdy z nich osobno z dość dużą siłą i niby każdy siedział tam gdzie ma. Dopiero gdy wpadłem w szał i wyszarpnąłem wtyczkę od silniczka w widoczne miejsce moim oczom ukazał się kabel, który za bardzo "wystawał" z wtyczki. Poza tym może gdzieś sama wtyczka nie kontaktować. Lub zagięty któryś pin w gnieździe. Użyj na wtyczki kontakt-spray.
Anonymous - 01-06-2007, 10:48
Kontakta uzyłem po wekendzie bo teraz nie bede mial czasu przepatrze wszystko jeszcze raz dokladnie i wszystkie wtyczki do ktorych sie dostane potraktuje kontaktem
[ Dodano: 01-06-2007, 21:16 ]
Powiedzcie mi prosze bo juz chyba (odpukac) doszedlem z obrotami do ladu ale przy scianie grodziowej jest jedno zlacze do ustawiania zaplonu - kolor brazowy, i mam jeszcze jedno zlacze koloru niebieskiego troche innych kształtów z konektorkiem zenskim w srodku i moje pytanie brzmi do czego ono jest lub moze co tam powinno byc wpiete ?
Krzyzak - 01-06-2007, 22:56
do testowania pompy paliwa
podlacza sie do + aku
Anonymous - 04-06-2007, 10:09
Dzieki Krzyzak, a juz (nie chce zapeszac) doszeldem co to bylo u mnie z obrotami a mianowicie nie laczyla jedna wtyczka z ktorej ida kable miedzy innymi do cewek i "gdzies" jeszcze jak narazie zrobilem prze weekend okolo 600km i obroty sa ok i sie trzymaja
Pozdrawiam
|
|
|