UK & IRLANDIA - Robimy SPOTKANIE MM w Irlandii? ROBIMY.
Anonymous - 02-11-2007, 23:22
aa ha.
no to juz trudniejsza sprawa.
ale mysle ze do dublina masz blizej niz ja z cork. zobacz na strone irish ferries jak plywaja promy. podroz trwa ok 4 h
ewentualnie ryanair lub easyjet, no ale chyba nie zostawilbys eski samej co????
swinks_UK - 02-11-2007, 23:39
allias: masz szybki prom albo z Liverpool'u co płynie ok. 4 godziny, albo z Holy Head z Anglesey (Walia), ten to jakieś 2 godziny. Oba do Dublina. Ten z Walii kosztuje coś koło 120 GBP w obie strony.
Anonymous - 03-11-2007, 00:28
120 GBP to za duzo na ten moment. Jeszcze nie mam stalej roboty wiec na tak duzy wyskok nie moge sobie pozwolic. Szkoda... moze nastepnym razem.
Szadi - 19-08-2017, 23:40
Halo Halo Zaloga Mitsu z IRLANDI moze jakis spocik > gdzies >>
bo od ostatniego posta minelo sporo czasu ...
Wpisywac sie i ujawniac sie Koledzy
joujoujou - 20-08-2017, 08:50
Mayo/Roscommon/Sligo.
Szadi - 20-08-2017, 11:46
joujoujou napisał/a: | Mayo/Roscommon/Sligo. |
Powitac Kolege no to juz jest jakis odglos.
Ja jestem z Okolic Armagh/Moy/Dungannon/Cookstown/ Co tyrone
Sligo slyszalem ze pieknie tam jest i ten wodo spad ?
Mamy ciutke miles/Km do siebie ale moze gdzies w pol drogi sie spotkac na spota jak by sie jeszcze jakas ekipa zebrala na weekendowy spot? np w Newry lub innych miejscach ? fajnie by bylo bo na nasz Polski zlot MM mamy troche daleko .Nie znam zbytnio ROI bo malo co jezdze w tam tych okolicach ale moze warto by bylo jak by sie zebrala wieksza ilosc MM z ROI i N.I
Pozdrawiam
joujoujou - 20-08-2017, 17:08
W samym Sligo pięknie nie jest. Ot, miasteczko jakich wiele.
Za to w okolicy jest co podziwiać. Szadi napisał/a: | wodo spad | Glencar Waterfall zapewne. Niczego sobie. Z ciekawszych wymienię jeszcze Carrowmore Tombs, Caves of Kesh czy Coney Island. Szadi napisał/a: | np w Newry | Enniskillen może bardziej?
Szadi - 20-08-2017, 22:47
Kolego Do Eniskilen tez mi pasuje mam prosciutko autostrade tam jakies + - 40-50 mil moze . Tez jest co zwiedzac bylem pare razy jaskinie i pozostalosci po bazie RAF itp a i jakis teren plac sie znajdzie na spotkanie czy grila
Naraize nas dwoje jest tylko w IRELAND ?
a Kolego jesli to nie top secret to jakim Mitsu dysponujesz ?
joujoujou - 21-08-2017, 14:42
Szadi napisał/a: | mam prosciutko autostrade tam jakies + - 40-50 mil moze | Taki to pożyje. Ja tam mam ponad 120 km, wąsko i kręto. Szadi napisał/a: | bylem pare razy | Też bywam, stąd propozycja. Zresztą pozwiedzane mam wszystko oprócz Marble Arch Caves. Szadi napisał/a: | jakim Mitsu dysponujesz ? | Ja żadnym. Jeżdżę siedemnastoletnią corollą. Moja partnerka się buja ASXem. :]
Szadi - 20-12-2017, 16:23
Ponawiam temat jest ktos z obecnych na froum z Irlandi albo ilrandi Polnocnej
Moze jakis spott w terenie w nowym roku
|
|
|