To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - sylwester 2005

Kofi - 14-12-2005, 23:40

borecki napisał/a:
ja poprzedniego sylwestra sprzedzalem u siebie w domu z moja byla i naszym pieskiem prawie na trzezwo... wtym tez sobie odkuje. Kofi jestem z Toba ;-)

DOKLADNIE MIALEM TO SAMO! I TEZ Z MOJA BYLĄ! A ZNAJOMI SIE BAWILI W NAJLEPSZE!

[ Dodano: Sro Gru 14, 2005 10:42 pm ]
Matejko napisał/a:
...mam juz dosc imprez na ktorych dziewczyny sie bija albo co gorsza robia takie swinstwa jak te dwie u mnie na avatarze :wink: ...

No a ja w tym roku takiego sylwestra moglbym wlasnie spedzic :D

Anonymous - 14-12-2005, 23:43

Kofi napisał/a:
borecki napisał/a:
ja poprzedniego sylwestra sprzedzalem u siebie w domu z moja byla i naszym pieskiem prawie na trzezwo... wtym tez sobie odkuje. Kofi jestem z Toba ;-)

;] ja tez bylem z byla :) i to BOREK - bylem nawet w Lublinie ;P

Anonymous - 14-12-2005, 23:50

adams12 napisał/a:
Kofi napisał/a:
borecki napisał/a:

;] ja tez bylem z byla :) i to BOREK - bylem nawet w Lublinie ;P

heheh widze ze wszyscy mieli jakies postanowienia noworoczne ;-)
a tak wogole podczepie sie moze troche pod ten watek i zapytam czy robicie sobie jakies postanowienia noworoczne?

Anonymous - 14-12-2005, 23:52

ja chce byc od tego roku dobrym czlowiekiem :) i nie klamac tyle!!
Anonymous - 14-12-2005, 23:56

adams12 napisał/a:
ja chce byc od tego roku dobrym czlowiekiem :) i nie klamac tyle!!

hehehe i tak do sylwestra 2006 ;-)

Rafal_Szczecin - 15-12-2005, 00:10

ja w nadchodzacym 2006 roku chcialbym zebym mogl pamietac wszystko z imprez :)co bedzie troszke trudne bo jeszcze teraz w 2006 szykuje sie jakies 30 (trzydzieści ) 18 ( osiemnastek ) :) ( chciec nie znaczy moc :P )

i moze sie zaczac sie uczyc (chociaz tak troszke :P ) aha i jeszcze mniej klnac :)

Anonymous - 15-12-2005, 00:11

wszyscy widze po przejsciach , nie jestescie sami :lol: :mrgreen: Tez bylem z byla ostatni, przedostatni i przedprzedostatni sylwek :) teraz jednak nie :twisted:
Kofi - 15-12-2005, 00:17

ja srednio 3 razy w tygodniu robie sobie jakies postanowienia, z ktorych 80% i tak szak trafia, wiec z noworocznymi raczej nie probuje :D
Grześku - 15-12-2005, 08:17

Sylwestera 2003 spędziłem w pracy, 2004 też kruca w pracy, Sylwester 2005 - robię kosmiczną imprę w domu, jak szaleć to szaleć :twisted:
co do postanowień to unikam, mam dość zasad i zakazów. Za to sam, z własnej i nieprzymuszonej woli rzuciłem palenie, i cholernie mi tego brakuje, ale nie poddam się - jestem twardy jak stonka :mrgreen:

Hubeeert - 15-12-2005, 11:29

Grześku napisał/a:
sam, z własnej i nieprzymuszonej woli rzuciłem palenie

Wariat - rzuć palenie umrzesz zdrowszy
Grześku napisał/a:
cholernie mi tego brakuje

Nie dziwię się :mrgreen:
Grześku napisał/a:
nie poddam się

:lol:
Grześku napisał/a:
jestem twardy jak stonka

:wink: :lol: :mrgreen:

Anonymous - 15-12-2005, 23:00

ja na sylwestra zabieram mojego Misia w gory, i bedziemy sie razem poddawac bialemu szalenstwu :wink:
wiec jak zobaczycie gdzies w trasie CeJota z dwumetrowym boxem na dachu to bede ja :lol:

Anonymous - 15-12-2005, 23:09

Wesolych Swiat zycze i szampanskiego sylwestra... Ja lece do Walii wiec za czesto nie bede na neta zagladal;) 3mcie sie mordki moje:) :mrgreen:
Hubeeert - 16-12-2005, 10:28

Powodzenia deenbe
Efa! - 17-12-2005, 00:53

A ja sylwka spędzę w pracy.
Anonymous - 17-12-2005, 17:19

Cytat:
tak wogole podczepie sie moze troche pod ten watek i zapytam czy robicie sobie jakies postanowienia noworoczne?

ja nie robie sobie zadnych bo wiem ze i tak szlak je trafi :P fajek nie rzuce, przeklinac dalej bede pewnie tyle samo a u czyc to pewnie tym bardziej sie nie zaczne :P :P