Nasze Miśki - Misiubishi Moni -CAO-
Jogurt - 09-08-2008, 20:30
Hugo napisał/a: | A taki ładny był... | z ust mi to wyjąłeś
Monia - 09-08-2008, 20:39
Wszysztko co zrobione to na moje rzadanie i mi się podoba
Malowanie będzie jak będę mieć czas i farbe dobiore,.
ładny był i jest - sa gsuta o ktorych się nie dyskutuje Panowie =] BodyKit jest tak zrobiony,że zawsze mogę powrócić do stanu poprzedniego wiec spokojnie Póki nie mam rodziny i obowiązkow mogę się pobawić w marne "tuningowanie" maszynki [
Anonymous - 09-08-2008, 23:21
Jogurt napisał/a: | Hugo napisał/a:
A taki ładny był...
z ust mi to wyjąłeś |
Bardzo ładny był...
rosomak1983 - 09-08-2008, 23:22
Monia troszke sie za wczesnie pochwaliłas bo autko chyba nie jest do konca zrobine (kolor ). Przynajmniej mam taka nadzieje! Mi sie bardziej podobał wczesniej ale najwazniejsze ze tobie sie podoba. W koncu ty nim jezdzisz. Pewnie niektórzy wkleili by to do TUNER MADAFA.
rosomak1983 - 09-08-2008, 23:24
Monia napisał/a: | że zawsze mogę powrócić do stanu poprzedniego wiec spokojnie |
Zrób to jak najszybciej
Marcin-Krak - 09-08-2008, 23:48
Monia napisał/a: | mogę się pobawić w marne "tuningowanie" maszynki [ |
Monia napisał/a: | mi się podoba |
tym zdaniem albo sama sobie zaprzeczasz, albo masz marny gust - do czego sama się przyznajesz
Jeśli już ma być ten cały bodykit - to zanim go pomalujesz spasuj dokładniej - chyba że tylko na fotkach tak to wygląda albo mi się wzrok znów pogorszył
mkm - 10-08-2008, 00:16
Mozna tylko pochwalic. Kazdy wie, ze z "dodatkami" do cao ciezko... Jak sie odpowiednio ten zestaw wykonczy to mysle, ze bedzie super. Powodzenia i zamieszczaj zdjecia.
Anonymous - 10-08-2008, 10:15
Czerwien napisał/a: | Jogurt napisał/a:
Hugo napisał/a:
A taki ładny był...
z ust mi to wyjąłeś
Bardzo ładny był... |
rosomak1983 napisał/a: | Monia napisał/a:
że zawsze mogę powrócić do stanu poprzedniego wiec spokojnie
Zrób to jak najszybciej |
chłopaki!! nie jest tak źle ! jak napisał
mkm napisał/a: | Kazdy wie, ze z "dodatkami" do cao ciezko... |
ważne że taki zestaw wyróżnia autko i podoba sie właścicielce !
Monia musisz jeszcze tylko szybko zrobić
Monia napisał/a: | Malowanie |
a do tego przydało by sie dziury wypełnić siatką jakąś bo straszą strasznie a body nie w kolorze raczej ujmuje niż dodaje autu uroku
po malowaniu napewno wielu zmieni zdanie.
londolut - 11-08-2008, 19:34
Hugo napisał/a: | A taki ładny był... |
Jogurt napisał/a: | Hugo napisał/a: | A taki ładny był... | z ust mi to wyjąłeś |
Czerwien napisał/a: | Bardzo ładny był... |
Pisałem to już na Coltmanii ale napiszę jeszcze raz.
Nie trafione te body, o ile przód i tył po malowaniu nie będą wyglądać tragicznie ( ) to progi są maxymalną porażką. Przejście z progu w tylny błotnik jest zrobione tak płynnie jak krawężnik. Mocowanie odstaje od krawędzi przy tylnym kole itp, itd. Nie podoba mi się takie coś ale to twój wybór. Ja bym pozostawił Colcika w tym stadium. Ewentualnie wstawił halogeny lub wywalił dziury na nie. Kolejny krok nie był trafiony.
Przykro mi Monia, takie mam zdanie.
mkm napisał/a: | Kazdy wie, ze z "dodatkami" do cao ciezko | Dlatego nie warto zakładać pierwszego lepszego.
Derpin napisał/a: | ważne że taki zestaw wyróżnia autko | Nie wiadomo czy to na + czy na - .
Derpin napisał/a: | po malowaniu napewno wielu zmieni zdanie. |
czarnuch23 - 11-08-2008, 20:07
o gustach sie nie dyskutuje... styl bardzo oagresywny z przodu bok za masywny(tak jak pisze londolut plynne przjescia krawedzi.....)
zderzak tyl tez dosc agresywny...
Koncowe oceny beda po pomalowaniu aczkolwiek wiele to nie zmieni w spasowaniu body. zderzak z przodu wydaje mi sie troszke malo przystsowany do wystajacych na polskich drogach studzienek... i chodnikow ktore stana sie dla ciebie nie do zdobycia ze wzgledu na przeswit... (ale to tylko ze zdjec...)
Monia - 11-08-2008, 22:16
Chłopaki ale to jest tylko zalozone na dzien dzisiejsz, poniewaz nie mam chwilowo czasu, wiec na pewno zmieni się to wszystko jeszcze...
Fakt dopasować ciezko ale autko było jak się okazuje bite :/ a autko ma 14latek wiec nie wymagajcie by wszystko pasowalo do siebie idealnie,tak jak pisalma zawsze możńa wrócic do pierwotnego stanu < KIEDYś TAM - żeby nie było że sobie zaprzeczam > także nie katujcie tak od razu spokojnie wszystko z czasem... :/ podcinacie skrzydła ale jakoś mnie to nie zniechęca chyba na złość zrobie i zostawie ten body przynajmniej do zimy....
Juiceman - 11-08-2008, 22:37
Monia napisał/a: | chyba na złość zrobie i zostawie ten body przynajmniej do zimy.... |
A która Kobieta na złość nie robi heh Body zostaw tylko spasuj je pięknie ;)Tak jak wyżej już wirtualnie spece to spasowali I Będzie cud miód ;]xD
A puki co czekamy na dalszy etap pracy ; )
rosomak1983 - 11-08-2008, 23:24
No własnie i bez takich falstartów pokaz jak juz bedzie gotowe to wtedy...
londolut - 11-08-2008, 23:57
Monia napisał/a: | nie katujcie tak od razu | Spokojnie Moniu, bez nerwów i krzywych mordek Nie było to moim zamiarem, Monia napisał/a: | podcinacie skrzydła ale jakoś mnie to nie zniechęca | to również nie.
Monia napisał/a: | chyba na złość zrobie i zostawie ten body przynajmniej do zimy | Mnie nie, najwyżej zniszczysz sobie body czego nie życzę
Czekam na kolor może to coś zmieni...
Anonymous - 13-08-2008, 17:17
Super te boczne progi. Tylni zderzak może być. Mi się nie podoba zdecydowanie ten przedni zderzak ale jestem ciekawy jak to będzie wyglądało po malowaniu.
|
|
|