To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - [CJ1A 1.3] Głupie pytanie o gaśnice

Anonymous - 19-06-2007, 10:55

Być może to jest miejsce na trójkąt, ale w przeciwieństwie do gaśnicy trójkąt zmieścił sie pod podłogą bagażnika obok koła zapasowego. :D
Tybek - 19-06-2007, 11:23

Ja zamocowałem na opaskach zaciskowych pod siedzeniem kierowcy i w niczym nie przeszkadza. Jak kumplowi zapaliło się auto (polonez) to gasili na ulicy trzema gaśnicami, a to i tak nic nie dało, dopiero straż dała rade.

Każde miejsce jest dobre.

Anonymous - 19-06-2007, 18:15

No tak właśnie to przewidzieli inżyniery z Japonii:

1 - apteczka, 2 - trójkąt
A tutaj ma być podnośnik:

Mój się tam nie mieści, więc wylądował tam trójkąt. Swoją drogą, oryginalny podnośnik mitsu musi być całkiem mały, żeby go tam wcisnąć...

Anonymous - 19-06-2007, 18:19

lukamar napisał/a:
Swoją drogą, oryginalny podnośnik mitsu musi być całkiem mały, żeby go tam wcisnąć...

Ja mam oryginalny podnośnik i nie jest wcale taki mały ;) chyba był od nowości nie wyjmowany bo nie nosił śladów użytkowania.

BTW. Widzę że masz instrukcję obsługi, gdzie można taką dostać jeśli się nie otrzymało przy kupnie samochodu (używanego oczywiście) ?

Tybek - 19-06-2007, 22:51

No to gdzie powinna być gaśnica? :)
Anonymous - 27-06-2007, 15:56

IGNS napisał/a:
BTW. Widzę że masz instrukcję obsługi, gdzie można taką dostać jeśli się nie otrzymało przy kupnie samochodu (używanego oczywiście) ?

Ja kupiłem na Allegro. Właśnie skończyłem ją dygytalizować i mam nadzieję, że wkrótce będzie można ją ściągnąć z działu downloads.
Tybek napisał/a:
No to gdzie powinna być gaśnica? :)

Wychodzi na to, że projektanci Mitsu pozostawili to fantazji właściciela pojazdu...

Anonymous - 29-12-2007, 02:45

a apteczka powinna byc pod z przodu fotelem pasazera, to pierwsze miesce gdzie ratownicy drogowi zagladaja zeby udzielic pomocy, nie ma tam fabrycznego mocowania ale warto tam ja umiescic:)
pozdrawiam

Marcin-Krak - 29-12-2007, 12:26

kurt110 napisał/a:
a apteczka powinna byc pod z przodu fotelem pasazera

To pochwal się nam jak masz u siebie umocowaną :?:

ja jakoś tego nie widzę - chyba że nie wpuszczasz nikogo na tylną kanapę :wink:

Anonymous - 04-01-2008, 22:54

na cienkie opaski samozaciskowe, tak ze mozna ja bez problemu wyrwac, ale nie odpadnie i nie przeszkadza przy przesuwaniu fotela
tyle, ze nie jest to typowa apteczka w plastikowym opakowaniu, niestety nigdzie takiej nie znalazlem a zdjec nie umiem wklejac zeby ja pokazac,
pozdrawiam

Marcin-Krak - 05-01-2008, 13:01

kurt110 napisał/a:
zdjec nie umiem wklejac zeby ja pokazac

To sobie zobacz tutaj - może się kiedyś przydać.

kurt110 napisał/a:
na cienkie opaski samozaciskowe, tak ze mozna ja bez problemu wyrwac, ale nie odpadnie i nie przeszkadza przy przesuwaniu fotela

A da się siedzieć z tyłu :?: Tzn. da się wsadzić stopy pod siedzenie :?: