[96-02]Colt CJ0 - [CJ1A 1.3] Głupie pytanie o gaśnice
Anonymous - 19-06-2007, 10:55
Być może to jest miejsce na trójkąt, ale w przeciwieństwie do gaśnicy trójkąt zmieścił sie pod podłogą bagażnika obok koła zapasowego.
Tybek - 19-06-2007, 11:23
Ja zamocowałem na opaskach zaciskowych pod siedzeniem kierowcy i w niczym nie przeszkadza. Jak kumplowi zapaliło się auto (polonez) to gasili na ulicy trzema gaśnicami, a to i tak nic nie dało, dopiero straż dała rade.
Każde miejsce jest dobre.
Anonymous - 19-06-2007, 18:15
No tak właśnie to przewidzieli inżyniery z Japonii:
1 - apteczka, 2 - trójkąt
A tutaj ma być podnośnik:
Mój się tam nie mieści, więc wylądował tam trójkąt. Swoją drogą, oryginalny podnośnik mitsu musi być całkiem mały, żeby go tam wcisnąć...
Anonymous - 19-06-2007, 18:19
lukamar napisał/a: | Swoją drogą, oryginalny podnośnik mitsu musi być całkiem mały, żeby go tam wcisnąć... |
Ja mam oryginalny podnośnik i nie jest wcale taki mały chyba był od nowości nie wyjmowany bo nie nosił śladów użytkowania.
BTW. Widzę że masz instrukcję obsługi, gdzie można taką dostać jeśli się nie otrzymało przy kupnie samochodu (używanego oczywiście) ?
Tybek - 19-06-2007, 22:51
No to gdzie powinna być gaśnica?
Anonymous - 27-06-2007, 15:56
IGNS napisał/a: | BTW. Widzę że masz instrukcję obsługi, gdzie można taką dostać jeśli się nie otrzymało przy kupnie samochodu (używanego oczywiście) ? |
Ja kupiłem na Allegro. Właśnie skończyłem ją dygytalizować i mam nadzieję, że wkrótce będzie można ją ściągnąć z działu downloads.
Tybek napisał/a: | No to gdzie powinna być gaśnica? |
Wychodzi na to, że projektanci Mitsu pozostawili to fantazji właściciela pojazdu...
Anonymous - 29-12-2007, 02:45
a apteczka powinna byc pod z przodu fotelem pasazera, to pierwsze miesce gdzie ratownicy drogowi zagladaja zeby udzielic pomocy, nie ma tam fabrycznego mocowania ale warto tam ja umiescic:)
pozdrawiam
Marcin-Krak - 29-12-2007, 12:26
kurt110 napisał/a: | a apteczka powinna byc pod z przodu fotelem pasazera |
To pochwal się nam jak masz u siebie umocowaną
ja jakoś tego nie widzę - chyba że nie wpuszczasz nikogo na tylną kanapę
Anonymous - 04-01-2008, 22:54
na cienkie opaski samozaciskowe, tak ze mozna ja bez problemu wyrwac, ale nie odpadnie i nie przeszkadza przy przesuwaniu fotela
tyle, ze nie jest to typowa apteczka w plastikowym opakowaniu, niestety nigdzie takiej nie znalazlem a zdjec nie umiem wklejac zeby ja pokazac,
pozdrawiam
Marcin-Krak - 05-01-2008, 13:01
kurt110 napisał/a: | zdjec nie umiem wklejac zeby ja pokazac |
To sobie zobacz tutaj - może się kiedyś przydać.
kurt110 napisał/a: | na cienkie opaski samozaciskowe, tak ze mozna ja bez problemu wyrwac, ale nie odpadnie i nie przeszkadza przy przesuwaniu fotela |
A da się siedzieć z tyłu Tzn. da się wsadzić stopy pod siedzenie
|
|
|