Tuning - Subtelny spoiler w Colcie
Anonymous - 24-06-2007, 12:34
IGNS napisał/a: | Dziwne a mi powiedział, że sprzeda za 300zł - czyli że musi mieć... |
Z tego co zauważyłem gość sprzedaje różne auta na części, może trafiła mu się taka lotka od innego CJ0? Inna sprawa, że ja 300 zł za taki malutki spoilerek bym nie dał, do tego dolicz jeszcze koszt malowania. Za swój (co prawda inny, ale imo lepszy, bo ten do CJ0 wygląda mizernie i prawie go nie widać) dałem 100 zł, a cena wyjściowa była 150. Jak dla mnie lotka na pupę CJ0 powinna być trochę większa niż malutki daszek, by nieco zmienić ten nienajlepszy tył. Nie mam tu na myśli spilera okalającego całą tylną szybę, ale taki jaki ma np Piotras.
A nawiązując jeszcze do sprzedawcy, o którym tutaj mowa, ogólnie wysoko chyba ceni poszczególne części. Widzę, że ma halogen do Colta 96' za 200 zł. Ja dwie sztuki kupiłem za 200 zł...
Anonymous - 24-06-2007, 14:52
Jeśli chodzi o Colta Piotrasa to faktycznie robi wrażenie, ogólnie całość wygląda super: http://www.3xl.in.lublin.pl/galeria/piotras/
Natomiast jeśli chodzi o spoiler/lotke to ja poszukuję czegoś mniejszego, nie chiał bym aby tak bardzo rzucał się w oczy jak Piotrasa, ale delikatnie podkreślił tylko linie nadwozia.
OT:
Ogólnie muszę powiedzieć, że wzoruję się lekko na jego Colcie wszystko ładnie i ze smakiem zrobione - dlatego mi się tak podoba. BTW nie wiecie gdzie można dostać takie chlapacze do Colta jak ma Piotras?
Anonymous - 27-06-2007, 10:50
Ja mam takie chlapacze na tyl oryginalne z Colta CJO.Jak cus to pisz na PW to moglbym ci takie opchnac:)
|
|
|