Off Topic - Mitsumaniak DODA
Chooper - 24-06-2007, 22:13
jakby co, to w domku okupowanym przez Grześka, Matejkę, Boreckiego i moją skromną osobę znajdzie się miejsce dla Dorotki
nie musi jeść, nie musi pic, ani nic mówić...wystarczy, ze będzie tak:
maxwell61 - 24-06-2007, 22:15
doli73, zacytuj tego emaila... ja obstawiam że go nie zrozumie...gdzie ona sie tam wymaluje?! mój kolega jest dobrym kuplem Majdana..był raz zaproszony na impreze do niego jak była DODA...mówi że tłu..ek do n-tej potęgi...no cóż...
chooper chyba wstapił w ciebie diabeł biorąc pod uwage 3 ostatnie cyfry ilości twoich postów
akbi - 24-06-2007, 22:18
Chooper napisał/a: | wystarczy, ze będzie tak: |
znaczy, że co ... ma stać cały czas - nawet jej krzesła nie dacie
maxwell61 - 24-06-2007, 22:22
akbi, gorzej jak trzeba bedzie krzesełko podstawiać... z tyłu... hehe... na takich szpilach
Chooper - 24-06-2007, 22:22
taka anegdotka mi się przypomniała, że Radek M, to jest podręcznikowy przykład, że z elektrodą na
się za długo nie wytrzyma
maxwell61 - 24-06-2007, 22:24
Chooper, czyścisz mi monitor!!!!
Hubeeert - 24-06-2007, 22:57
Hubeeert napisał/a: | KLUB jest otwarty dla wszystkich bez wyjatku |
Moze byscie przestali operowac stereotypami?
Czy ktokolwiek zna Miss Rabczewska?
Nie?
To dosc tego.
akbi - 24-06-2007, 23:03
Hubeeert, spoko ... przecież ona swój ogólny wizerunek zawdzięcza tylko i wyłącznie sobie. Myślę, że jakby przeczytała ten wątek to byłaby zadowolona, że się o niej pisze ... a że jak się pisze .... w końcu grzeczne dziewczynki nie pozują do takich zdjęć
Hubeeert - 24-06-2007, 23:15
akbi, akbi napisał/a: | końcu grzeczne dziewczynki nie pozują do takich zdjęć | jakze stereotypowe to podejscie do tematu -
Kurwa - a czy zgrabna dziewczyna na widok ktorej typowemu samcowi wzrasta poziom testosteronu nie moze pozowac do takich zdjec nie bedac podejrzana o to ze jest:
1. Latwa
2. Zdzira
3. Nie jest "grzeczna dziewczynka"?
Luuuudzie do jasnej anielci - To jaka Ona jest naprawde to jej prywatna sprawa, to jaki obraz kreuja tzw "media" to juz cos zupelnie innego.
A to ile w tym jej celowych zabiegow to juz tylko sie domyslac mozna. Jest .... znaczy spiewa cos tam - tak jak w starym dowcipie - nie kazdy tego sluchac moze.
Ale nikomu z Nas nie byloby przyjemnie czytac takie bzdury o sobie/swojej dziewczynie itd.
Wiecej zastanowienia co smarujecie na forum....
sruba - 24-06-2007, 23:26
Hubi 100% poparcia.
nie wiem co prawda, czy nagie kobiety sa inteligentne, niemniej pisanie czegokolwiek (tym bardziej negatywnego) na temat osoby, ktora zna sie tylko ze zdjec i jej medialnego wizerunku jest... dziecinne ?
akbi - 24-06-2007, 23:30
Hubeeert napisał/a: | *cenzura* - a czy zgrabna dziewczyna na widok ktorej typowemu samcowi wzrasta poziom testosteronu nie moze pozowac do takich zdjec nie bedac podejrzana o to ze jest:
1. Latwa
2. Zdzira
3. Nie jest "grzeczna dziewczynka"? |
Hubert, ja nie wierzę, że jeśli kobieta decyduje się na fotki z gołymi piersiami, albo gołą d**ą to:
1 - nie jest łatwa ... wystarczy tylko odpowiednia kasa
2 - Zdzira ... sprecyzuj pojęcie
3 - na pewno nie jest "grzeczną dziewczynką" ... chyba że na pozór .. ale w domu takiej bym nie chciał
Co do jej wizerunku to nie opieram się na mediach, bo nie czytam "plotkarskich" czasopism, czy innych, które opisują czyjeś życie. Wystarczy mi kilka jej wywiadów widzianych w TV, kilka jej fotek i jej wygląd
Sruba napisał/a: | czy nagie kobiety sa inteligentne, |
... ja bynajmniej nie mam nic do jej inteligencji, bo o tym nie mam najmniejszego pojęcia i faktycznie nie można wyczytać IQ z tego ... jak się daje sfotografować
Hubeeert - 24-06-2007, 23:37
akbi napisał/a: | Hubert, ja nie wierzę, że jeśli kobieta decyduje się na fotki z gołymi piersiami, albo gołą d**ą to:
1 - nie jest łatwa ... wystarczy tylko odpowiednia kasa
2 - Zdzira ... sprecyzuj pojęcie
3 - na pewno nie jest "grzeczną dziewczynką" ... chyba że na pozór .. ale w domu takiej bym nie chciał | To Twoja prywatna niestety obrazliwa dla zainteresowanej osoby opinia, ktora wyglaszasz tylko na podstawie wlasnych uprzedzen.
Swoja droga powiem tak - fotografowanie sie w stroju niekompletnym ubarwia pozycie
Co do tego czy kobieta da sie sfotografowac dla gazety "dla samcow" za co jej sowicie zaplaca to tylko jej sprawa. Opinia o tym jaka jest naprawde jest co najmniej dziwna - nie znacie jej. Nie mozna wydawac o kims opinii tylko na podstawie tego co sie nam wydaje.
akbi - 24-06-2007, 23:44
Hubeeert napisał/a: | To Twoja prywatna niestety obrazliwa dla zainteresowanej osoby opinia, ktora wyglaszasz tylko na podstawie wlasnych uprzedzen. |
nie nazwałbym tego uprzedzeniami, no ale ok
Cytat: | Swoja droga powiem tak - fotografowanie sie w stroju niekompletnym ubarwia pozycie | napewno
Hubeeert napisał/a: | Co do tego czy kobieta da sie sfotografowac dla gazety "dla samcow" za co jej sowicie zaplaca to tylko jej sprawa. Opinia o tym jaka jest naprawde jest co najmniej dziwna - nie znacie jej. Nie mozna wydawac o kims opinii tylko na podstawie tego co sie nam wydaje. |
Oj Hubert, bronisz na siłę czegoś czego nie ma.
trochę inaczej ... kto by chciał aby jego kobieta wystąpiła nago w jakimś tam czasopiśmie ... albo jakie by miał podejście do swojej żony po takiej sesji zdjęciowej
maxwell61 - 24-06-2007, 23:44
nie rozumiem...ja nie pisze o niej jak o zdzirze tylko polecam wejśc na strone www.smog.pl i znależć pliki o dodzie, które ona sama zamieszcza...można sie przekonać jaka jest na codzien nie bedac kreowaną przez media tylko sama siebie tam pokazuje... np. http://www.smog.pl/wideo/...oich_talentach/
chodzi raczej o to że ludzie którzy brali udział w jakiś smiesznych BARACH, BIG BROTHERACH itp. stają sie idolami nie prezentujac niczego!!! np. nie które młode jeszcze dziewczyny chcą ja naśladować bo ladna i robi show itp. i wówczas mit o blondynkach staje rzeczywistością... poza tym jest demokracja i każdy moze pisać co chce ... kreujmy takie autorytety a z pewnością nasze dzieciaki beda mialy sie na czym wzorować... i nie potrzeba kogoś znać osobiście aby o nim pisać...pozdrawiam
Hubeeert - 24-06-2007, 23:58
maxwell61, nie rozumiesz. Ona chce zaistniec w mediach wiec zamieszcza te pliki. Autokreacja
akbi napisał/a: | kto by chciał aby jego kobieta wystąpiła nago w jakimś tam czasopiśmie | Nie mialbym nic przeciwko temu, zeby moja kobieta chocby dostala taka propozycje ale czy by wystapila - to jej sprawa. Tak samo jak to czy faceci sliniliby sie na jej zdjecia. Oryginal i tak mialbym dla siebie
|
|
|