Małopolskie - Gdzie zagazować V6 2.5 w Krakowie/Małopolsce?
Adaho_krak - 31-10-2007, 09:40
t.o napisał/a: | Montowałeś w tym ELPI coś kiedyś? :> |
Miałem kiedyś Citroen'a BX i właśnie tam zamontowałem instalkę, serwis spoko i gostki znają się na rzeczy, zraiłem się do nich kosztami. Regulacja kosztowała u nich ok. roku temu - 40zł, pozatym wieczny problem z dostaniem się do nich. Nie wiem jak jest teraz. A np. w zakładzie na ul.Makuszyńskiego 9A, gostki też radzą sobie wyśmienicie i np. z regulacje Miśka biorą 20zł. Jeśli koszty dla Ciebie nie są ważne to polecam obydwa zakłady. Naprawde fachury. Dodam jeszcze, dla lepszej oriętacji w terenie, że Gersona to równoległa do Wilelickiej, na wysokości os. Na Kozłówce. Wjazd jadąc od Centrum Wielicką, przy kościele na Kozłówku w lewo, później pierwsza w lewo, do końca, w lewo, do końca, w prawo i wjeżdzasz do nich na parking.
t.o - 31-10-2007, 09:45
Adaho_krak napisał/a: | t.o napisał/a: | Montowałeś w tym ELPI coś kiedyś? :> |
Miałem kiedyś Citroen'a BX i właśnie tam zamontowałem instalkę, serwis spoko i gostki znają się na rzeczy, zraiłem się do nich kosztami. Regulacja kosztowała u nich ok. roku temu - 40zł, poza tym wieczny problem z dostaniem się do nich. Nie wiem jak jest teraz. A np. w zakładzie na ul.Makuszyńskiego 9A, gostki też radzą sobie wyśmienicie i np. z regulacje Miśka biorą 20zł. Jeśli koszty dla Ciebie nie są ważne to polecam obydwa zakłady. Naprawde fachury. Dodam jeszcze, dla lepszej oriętacji w terenie, że Gersona to równoległa do Wilelickiej, na wysokości os. Na Kozłówce. Wjazd jadąc od Centrum Wielicką, przy kościele na Kozłówku w lewo, później pierwsza w lewo, do końca, w lewo, do końca, w prawo i wjeżdzasz do nich na parking. |
Dzięki za odpowiedź!
Chce założyć Stag300 do swojej V6-tki,
i bardzo zależy mi na tym aby zrobili to fachowcy gdyż mam już nienajlepsze doświadczenia z np. Fugazi jeśli chodzi o poprzenie auta :/
W tym Eko Cars chcą za tą instalkę 3300pln, zapewniając w rozmowie tel. że takie auta już przerabiali ale podchodzę do tego z dystansem.
Tak więc cena jest ważna, ale nie najważniejsza.
[ Dodano: 31-10-2007, 10:43 ]
t.o napisał/a: | Adaho_krak napisał/a: | t.o napisał/a: | Montowałeś w tym ELPI coś kiedyś? :> |
Miałem kiedyś Citroen'a BX i właśnie tam zamontowałem instalkę, serwis spoko i gostki znają się na rzeczy, zraiłem się do nich kosztami. Regulacja kosztowała u nich ok. roku temu - 40zł, poza tym wieczny problem z dostaniem się do nich. Nie wiem jak jest teraz. A np. w zakładzie na ul.Makuszyńskiego 9A, gostki też radzą sobie wyśmienicie i np. z regulacje Miśka biorą 20zł. Jeśli koszty dla Ciebie nie są ważne to polecam obydwa zakłady. Naprawde fachury. Dodam jeszcze, dla lepszej oriętacji w terenie, że Gersona to równoległa do Wilelickiej, na wysokości os. Na Kozłówce. Wjazd jadąc od Centrum Wielicką, przy kościele na Kozłówku w lewo, później pierwsza w lewo, do końca, w lewo, do końca, w prawo i wjeżdzasz do nich na parking. |
Dzięki za odpowiedź!
Chce założyć Stag300 do swojej V6-tki,
i bardzo zależy mi na tym aby zrobili to fachowcy gdyż mam już nienajlepsze doświadczenia z np. Fugazi jeśli chodzi o poprzenie auta :/
W tym Eko Cars chcą za tą instalkę 3300pln, zapewniając w rozmowie tel. że takie auta już przerabiali ale podchodzę do tego z dystansem.
Tak więc cena jest ważna, ale nie najważniejsza. |
OK, już wszystko jasne: EKO Cars i ELPI to te same firmy, o czym dowiedziałem sie przez telefon.
Anonymous - 31-10-2007, 23:04
sprawdź http://www.bkzauto.pl/ montowałem u nich instalacje jak miałem peugeota 405 zero problemów.
|
|
|