To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ZAKOPUJEMY TOPÓR!!

Anonymous - 03-01-2006, 18:00

P.S. A Ty chwalow, to jesteś mistrzem rozbierania włosa na czworo. Gdybyś się wziął za moje skąpe owłosienie na głowie, to pewnie miałbym fryzur jak Jerzy Połomski :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 03-01-2006, 18:05

aha co do tego gnebienia (jak dla mnie gnebienie to moze byc w szkole a nie na forum ... ) to zrozumialbym gdyby cos napisal nasz Fido z ktorym czasami sie drocze ;) (patrz jego podpis ;) )no ale Ty ...
ale spoko jezeli tak uwazasz to tak jak napisalem prosze o jakies konkrety to bedziemy rozmawiac .

Anonymous - 03-01-2006, 18:07

Rafal_Szczecin napisał/a:
aha co do tego gnebienia (jak dla mnie gnebienie to moze byc w szkole a nie na forum ... ) to zrozumialbym gdyby cos napisal nasz Fido z ktorym czasami sie drocze ;) (patrz jego podpis ;) )no ale Ty ...
ale spoko jezeli tak uwazasz to tak jak napisalem prosze o jakies konkrety to bedziemy rozmawiac .

Heheheh Rafał, bez jaj, do mojego wq... z Twojego powodu to jeszcze duuużo brakuje :-D

Hubeeert - 03-01-2006, 18:19
Temat postu: Pojednanie - propozycja do Krzyśka "chwalow"
Krzysztof - wrzucam na luz.
zapraszam do rozmowy twarzą w twarz - myslę że w ten sposób możemy dojść do porozumienia. Po rozmowie każdy z nas osobno albo razem napiszemy o wynikach - co Ty na to?

Anonymous - 03-01-2006, 18:48
Temat postu: luz
OK - LUZ
czekam na propozycje terminu

luk_szc - 03-01-2006, 19:42

W końcu widać , że toporek idzie pod ziemię , bo do tej pory się mocno podnosił :)
Anonymous - 03-01-2006, 19:45

luk_szc napisał/a:
W końcu widać , że toporek idzie pod ziemię , bo do tej pory się mocno podnosił :)

Albo toporki pojda w ruch :twisted:

Matejko - 03-01-2006, 20:02

Efa! napisał/a:
A może każdy moderator za kłótnie w swoim dziale wlepi Panom, co się kłócą, po ostrzeżeniu?

:twisted:

Effa to moze zeby rozluznic sytuacje ja wlepie tobie a ty mi ?? :mrgreen: :mrgreen:

piwkotom - 03-01-2006, 20:20

wiecie co?.... w koncu juz nie wytrzymalem, sorki ale rzy..c mi sie juz od tego chce (moze za mocne ale obrazowe). Co temat to jakas jazda i wzajemne przerzucanie sie oskarzeniami albo oczekiwaniami udowodnienia ze ktos costam mial na mysli. Gdzies juz to widzialem i prawde mowiac to ze zaczyna sie to i tutaj jest dla mnie i mysle ze dla wielu innych osob, dosc przygnebiajace :( Wiem ze mam male bobo do gadania, ale mowie co mysle. Wiec moze tak: nie wyjasniajcie juz sobie nic wiecej (nie tylko Hubi i Chwalow), zrobcie Gruba Kreske i po prostu powstrzymajcie sie od osobistych wycieczek. Z czasem to powinno wejsc w krew a szczegoly mozna bedzie sobie omowic np. w Whitestocke-u.
pzdr

Anonymous - 03-01-2006, 23:05

Mialem sie nie wypoowiqdac ale zaczyna sie tu robic jedna wielka dziecinada i zaraz pewnie skoczny sie na forum przedszkolakow a nie posiadaczy Miskow i niemam na mysli tutaj ani jednego klubu bo jest to forum dla wszystki posiadaczy autek spod znmaku 3 diamentow

Efa! napisał/a:
A może każdy moderator za kłótnie w swoim dziale wlepi Panom, co się kłócą, po ostrzeżeniu?

Zachodnipomorskiego Forum Tuningowego! napisał/a:
9. Wszelkie spory i kłótnie proszę rozwiązywać przez prv, lub na ulicy.

jest to fragment regulaminu

Ja juz nie widze innego wyjscia poniewaz to co napisala Efa juz nie pomorze

[/quote]

Anonymous - 03-01-2006, 23:30
Temat postu: uwaga to jest żart zmierzający do OT
zachar napisał/a:
Mialem sie nie wypoowiqdac ale zaczyna sie tu robic jedna wielka dziecinada i zaraz pewnie skoczny sie na forum przedszkolakow a nie posiadaczy Miskow i niemam na mysli tutaj ani jednego klubu bo jest to forum dla wszystki posiadaczy autek spod znmaku 3 diamentow

zachar - uważaj bo zaraz za dziecinade będziesz musiał przepraszać 8) :lol: :) :D :lol: ;)

Kofi - 03-01-2006, 23:33

Oj Efcia to napisala w ramach zartu....
ten punkt jest calkiem dobry...mysle ze mozna rozwazyc jego dodanie do naszego regulaminu.

Anonymous - 04-01-2006, 00:30

bede oryginalny i napisze :D mialem sie nie wypowiadac ale: a nie mozna sobie zrobic prywatnego ignora na konkretnych uzytkownikow i nie wdawac sie z nimi w dyskusje? (ja tak sobie zrobilem na kilka osob). po co sie klucic, straszyc sadami, wykluczac - ta kara jest bardzo fajna 8) .
jesli ktos ma problemy z pamiecia to zawsze moze sobie nakleic karteczke 3m przy monitorze z tekstem: dla dobra ogolu i swojego z tymi uzytkownikami nie rozmawiam/dyskutuje/polemizuje itd:.......................
tylko jest jeden problem: ktos musi byc madrzejszy aby sobie w odpowiednim momencie odpuscic.

Anonymous - 04-01-2006, 14:07

LUDZIEEE
!!!! Wielbiciele Mitsubishi !!!!
posłuchajcie choć raz Polsalera i ....
KOCHAJCIE SIE !!!!!!!!!!!

oczywiście nie namawiam od razu do ten tego tam,
tzn bez rękoczynów :lol:

Anonymous - 04-01-2006, 15:18

pocieli mi post :evil:

[ Dodano: Sro Sty 04, 2006 4:20 pm ]
eeeee nie nie tu pisałem :mrgreen:

ps: