[92-96]Colt CA0 - [ALL] cos skrzypiącego z tyłu?
karolgt - 30-08-2007, 17:35
ja już wymiękam z tylną półką, Wprawdzie nic mi nie piszczy, tylko troche sie tłucze (ale to juz lepsze niz dziwne piski). Dodatkowo co chwile mi wpada całkiem do bagażnika bo zaczepy są juz calkiem urwane i nie chce mi sie z tym nic robic. Jak przyciemnie szybki z tyłu to wywalam siedzenia i półke - będzie cichutko
harpagan - 30-08-2007, 18:00
karolgt napisał/a: | to wywalam siedzenia i półke - będzie cichutko |
A zebys sie nie zdziwil
karolgt - 30-08-2007, 18:03
harpagan napisał/a: | karolgt napisał/a: | to wywalam siedzenia i półke - będzie cichutko |
A zebys sie nie zdziwil |
domyslam sie ze mówisz o pięknym pomruku z tłumika ? jeśli tak to niech sobie mruczy
harpagan - 30-08-2007, 18:07
Cytat: | domyslam sie ze mówisz o pięknym pomruku z tłumika ? jeśli tak to niech sobie mruczy |
Smiech smiechem ale po wywaleniu wszystkiego z tylu w samochodzie naprawde robi sie sporo glosniej
karolgt - 30-08-2007, 18:33
harpagan napisał/a: | Cytat: | domyslam sie ze mówisz o pięknym pomruku z tłumika ? jeśli tak to niech sobie mruczy |
Smiech smiechem ale po wywaleniu wszystkiego z tylu w samochodzie naprawde robi sie sporo glosniej |
no tak, siedzenia tez maja jakąś role w wyciszeniu. Ale dzięki za zwrócenie uwagi. mam juz materiał na przykrycie gołej blachy (został mi jak wycinałem wykładzine do bagażnika), wiec może dorzuce jeszcze jakies wyciszenie.
harpagan - 30-08-2007, 18:36
Cytat: | no tak, siedzenia tez maja jakąś role w wyciszeniu. Ale dzięki za zwrócenie uwagi. mam juz materiał na przykrycie gołej blachy (został mi jak wycinałem wykładzine do bagażnika), wiec może dorzuce jeszcze jakies wyciszenie. |
Napewno troche pomoze, ale mam wrazenie ze glosniej robi sie nie tylko przez to ze zostaje gola blacha, ale przez to ze w takiej pustej budzie wytwarza sie jakby to powiedziec echo. Generalnie mnie te "halasy" sprowadzaly na zla droge i czesto prowokowaly do nadmiernego wciskania gazu. To chyba taka autosugestia ze jak fajny dzwiek to szybciej sie jedzie
karolgt - 30-08-2007, 18:40
harpagan moze zakonczmy tą dyskusje, bo planowałem poczekać na przyciemnienie szyb (żeby brak siedzen nie rzucał sie az tak oczy w przypadku np. kontroli policji,no i brak półki to jednak wszyscy widzą co jest w bagażniku), ale przez Twoje zachęcanie mnie w końcu pojde zaraz te siedzenie wyrzucić
Anonymous - 30-08-2007, 21:44
a u mnie piszcza tulejki w prawym tylnim wahaczu
Anonymous - 10-09-2007, 18:33
z tego co wiem to mam ten sam problem jak kazdy ale doszedlem do wniosku ze ten piskliwy halas dochodzi z uszczelek ktore sa umieszczone na rogach klapy jak pada deszcz to nie piszczy a jak swieci slone z kilka dni to wlasnie te uszczelki piszcza bo jak je popsikam wd40 to nie piszcza ale do czasu.
czasami tez slysze dziwne stukanie z tylu i nie wiem skad ten dzwiek wychodzi i napewno to nie zawieszenie
|
|
|