To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Upal, kto da wiecej?

JCH - 20-07-2007, 17:41

Wsiadłem dziś po pracy do auta - pokazało 36°C. Myślałem, że to na skutek stania na słońcu. W czasie jazdy po chwilowym spadku na 35° wróciło na stałe na 36°.
W dodatku padła mi klima :( Ciekawe co tam wyjdzie .... :roll: :? :?: °

Anonymous - 20-07-2007, 17:58

JCH napisał/a:
W dodatku padła mi klima :(

wspolczuje, ja sobie nie wyobrazam auta bez klimy, obecnie nawet taxi zamawiam tyko z klima.

Karwoś - 27-07-2007, 14:50

Postawiłem 2 tyg temu samochód pod domem - nie jeździł całą noc, ranek ani południe - stał w cieniu - wsiadłem o 15 żeby podjechać do sklepu a na wyświetlaczu widniało +44. Nie wiem na ile to prawda ale kurew**** gorąco było :D
Anonymous - 27-07-2007, 23:55

arturro napisał/a:
JCH napisał/a:
W dodatku padła mi klima :(

wspolczuje, ja sobie nie wyobrazam auta bez klimy,

Mi padła w czerwcu i całe szczęście że wtedy było tylko ok. 30°. Ze trzy dni (po raz pierwszy od 10 lat) jeździłem bez klimy i przyznaję że w mieście to tragedia.

Teraz, w lipcu na samochodowym termometrze nie widziałem więcej niż 44°, ale to po długim postoju na słońcu, więc się nie liczy.
Odkryłem też niezły wskaźnik super silnego nagrzania mojego samochodu na słońcu: jeśli przy odpalaniu "całkiem zimnego" :D silnika nie włączają się świece żarowe.

Anonymous - 28-07-2007, 11:05

Dnia 16.07 termometr w galanciku pokazał 46 . Miejsce Dresno DE. A ja się tłukłem i szukałem samochodu. Klima dawała radę inaczej bym chyba poległ. :p