Nasze Miśki - Misie w naszej rodzinie cz.2
Marcin-Krak - 18-03-2008, 21:15
Rafal_Szczecin napisał/a: |
i dzis nasza kochana policja mozna powiedziec, ze okradla colcika i zranila rowniez mnie, mandat 50 zl i 5 pkt karnych |
Cożeś zmajstrował Dobrze, że 50 a nie 500
stary alfer - 19-03-2008, 07:05
Rafał gratuluję zakupu. Niech misiek jeździ długo i bezawaryjnie!
Rafal_Szczecin - 19-03-2008, 09:56
a dziekuje z takich nowosci, to Colcik juz nie ma ladnej chromowej dokladki wydechu i nie wiadomo gdzie jest, czy powedrowola z kims, bo komus rzeczy kleja sie do lapek czy tez wyleciala gdzies po drodze ... nie wiadmo, jedno jest pewne ... szkoda
no ale mowi sie trudno, nie bedziemy plakac nad rozlanym mlekiem
jak dobrze dzis pojdzie, i liczniki okaza sie , ze sa od 1,3 to Misiek dostanie nowy zestaw wskaznikow z obrotomierzem
Marcin-Krak napisał/a: | Cożeś zmajstrował Dobrze, że 50 a nie 500 |
zakaz skretu w prawo . u mnie remontuja ulice, i zrobili tam zakaz wjazdu ,i objazd przez cale osiedle a , ze mi sie nie chcialo jechac na okolo, to fru szybciutku , patrze a tu nagle dyskoteka . Policjant powiedzial, ze mandat wynosi od 20 do 500 zl . wiec i tak nie jest zle
Rafal_Szczecin - 27-03-2008, 19:15
wczoraj colcik dostal nowe profesional kar ałdio
a dzis pojechalem go umyc, nawoskowalem, po czym ponownie umylem i sie ladnie swieci
Hugo - 27-03-2008, 23:39
Rafal_Szczecin napisał/a: | profesional kar ałdio | Zazdroszczę sprzęta
londolut - 28-03-2008, 00:12
Rafcio kongratulejszyn Widzę wsadzasz każde pieniądze w autko, to zupełnie jak ja Oby się dobrze powoził
Rafal_Szczecin - 28-03-2008, 16:48
Hugo napisał/a: | Zazdroszczę sprzęta |
londolut napisał/a: | Rafcio kongratulejszyn Widzę wsadzasz każde pieniądze w autko, to zupełnie jak ja Oby się dobrze powoził |
powiem Wam, ze radijko nawet na seryjnych glosnikach ( 4 szt - 2 z przodu 2 z tylu ) calkiem przyzwoicie gra.
na dniach zamierzam rowniez wymienic swiece i kable WN , oczywiscie nic innego jak NGK nie wchodzi w gre , do tego tez wejdzie wymiana oleju, oczywiscie tylko Valvoline MaxLife 10w40. i nadal szukam zegarow z obrotomierzem .
przyszla wyplata idzie najprawdopodobniej na glosniki ( przod lub tyl , bo obu naraz nie dam rady, i moze wygluszenie auta ) zreszta wszystko tu bede opisywal
Cezar - 28-03-2008, 17:27
gratulowac Colciaka, niech grzecznie i bezpiecznie wozi twoje 4 literki
londolut - 28-03-2008, 17:39
Rafal_Szczecin napisał/a: | przyszla wyplata idzie najprawdopodobniej na glosniki | Highend car audio sie kroi
Rafal_Szczecin napisał/a: | i moze wygluszenie auta | Bez tego nie ma co, stracisz cały efekt nie tłumiąc drzwi.
Hubeeert - 28-03-2008, 19:06
Hmmm
A ten silniczek od kosiarki cały ten balast uciągnie?
roch_27 - 28-03-2008, 21:26
Całkiem fajne autko - szkoda tylko że wersja wyposażenia GOLAS Nawet halogenów przednich nie ma- a o obrotomierzu już nie wspomnę
A teraz całkiem poważnie - gratulacje
pozdro
Rafal_Szczecin - 29-03-2008, 01:38
juz nie taki golas
centralny zamek ciagle lezy w lozku i czeka na zamontowanie bo jakos nie ma czasu sie do tego zabrac, a zegarow z obrotomierzem szukam caly czas .
predzej czy pozniej golas przemieni sie prawie w wersje GLX i do tego bedzie mial to co GLX'y nie maja , tzn klime
Hubeeert napisał/a: | A ten silniczek od kosiarki cały ten balast uciągnie? |
ledwo co ,ale jakos tam ciagnie . sprinter to to nie jest, a do tego wg mnie ma dosyc slabe heble ... i chcialbym cos z tym zrobic, tylko jeszcze nie wiem co
roch_27 - 29-03-2008, 08:24
Rafal_Szczecin napisał/a: | i do tego bedzie mial to co GLX'y nie maja , tzn klime | nieprawda bo mają . Cojot Agi był GLX i miał klime
pozdro
Rafal_Szczecin - 02-04-2008, 18:23
misia (oczywiscie mowa o colcie) dzis dostala swiezutki olej , valvoline maxlife 10w40 , weszlo 2,8l, na wszelki wypadek wzialem rowniez banke 0,5 do bagaznika oczywiscie filtr oleju rowniez wymieniony.
do tego kupilem dzis 4 swiece NGK , oraz filtr powietrza, rzeczy tez rowniez zostaly dzis wymienione , chcialem kupic jeszcze kable WN NGK ,ale sprzedawca powiedzial mi, ze NGK nie produkowalo do mojego modelu kabli
kupilem rowniez zegary z obrotomierzem od klubowicza o nicku KAMIL sie znaczy (wlasnie)przelalem pieniadze, i bede czekac az zegarynka przyjdzie
zastanawiam sie jeszcze nad skroceniem dzwigni zmiany biegow, bo teraz mam zalozona jakas dziwna galke, a chcialbym cos takiego :
http://moto.allegro.pl/it...el_renault.html
chya sie zdecyduje, i do tego skroce troche lewarek
Marcin-Krak - 02-04-2008, 19:23
Rafal_Szczecin napisał/a: | weszlo 2,8l, |
A dla czemu tak mało
No Rafał widzę że szalejesz
Pasuje mi wreszcie pójść do pracy i też mieć trochę kasy na Co<l>ciaka
|
|
|