To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Misie w naszej rodzinie cz.2

Marcin-Krak - 18-03-2008, 21:15

Rafal_Szczecin napisał/a:

i dzis nasza kochana policja mozna powiedziec, ze okradla colcika i zranila rowniez mnie, mandat 50 zl i 5 pkt karnych :P

Cożeś zmajstrował :?: Dobrze, że 50 a nie 500 ;)

stary alfer - 19-03-2008, 07:05

Rafał gratuluję zakupu. Niech misiek jeździ długo i bezawaryjnie!
Rafal_Szczecin - 19-03-2008, 09:56

a dziekuje z takich nowosci, to Colcik juz nie ma ladnej chromowej dokladki wydechu i nie wiadomo gdzie jest, czy powedrowola z kims, bo komus rzeczy kleja sie do lapek czy tez wyleciala gdzies po drodze ... nie wiadmo, jedno jest pewne ... szkoda :(
no ale mowi sie trudno, nie bedziemy plakac nad rozlanym mlekiem

jak dobrze dzis pojdzie, i liczniki okaza sie , ze sa od 1,3 to Misiek dostanie nowy zestaw wskaznikow z obrotomierzem :)

Marcin-Krak napisał/a:
Cożeś zmajstrował Dobrze, że 50 a nie 500

zakaz skretu w prawo . u mnie remontuja ulice, i zrobili tam zakaz wjazdu ,i objazd przez cale osiedle a , ze mi sie nie chcialo jechac na okolo, to fru szybciutku , patrze a tu nagle dyskoteka . Policjant powiedzial, ze mandat wynosi od 20 do 500 zl . wiec i tak nie jest zle :)

Rafal_Szczecin - 27-03-2008, 19:15

wczoraj colcik dostal nowe profesional kar ałdio :)

a dzis pojechalem go umyc, nawoskowalem, po czym ponownie umylem i sie ladnie swieci :)

Hugo - 27-03-2008, 23:39

profesional kar ałdio
Zazdroszczę sprzęta :twisted:
londolut - 28-03-2008, 00:12

Rafcio kongratulejszyn :) Widzę wsadzasz każde pieniądze w autko, to zupełnie jak ja :) Oby się dobrze powoził :)
Rafal_Szczecin - 28-03-2008, 16:48

Hugo napisał/a:
Zazdroszczę sprzęta
londolut napisał/a:
Rafcio kongratulejszyn Widzę wsadzasz każde pieniądze w autko, to zupełnie jak ja Oby się dobrze powoził

powiem Wam, ze radijko nawet na seryjnych glosnikach ( 4 szt - 2 z przodu 2 z tylu ) calkiem przyzwoicie gra.
na dniach zamierzam rowniez wymienic swiece i kable WN , oczywiscie nic innego jak NGK nie wchodzi w gre , do tego tez wejdzie wymiana oleju, oczywiscie tylko Valvoline MaxLife 10w40. i nadal szukam zegarow z obrotomierzem .
przyszla wyplata idzie najprawdopodobniej na glosniki ( przod lub tyl , bo obu naraz nie dam rady, i moze wygluszenie auta ) zreszta wszystko tu bede opisywal :)

Cezar - 28-03-2008, 17:27

gratulowac Colciaka, niech grzecznie i bezpiecznie wozi twoje 4 literki :wink: :D
londolut - 28-03-2008, 17:39

przyszla wyplata idzie najprawdopodobniej na glosniki
Highend car audio sie kroi ;) :P
i moze wygluszenie auta
Bez tego nie ma co, stracisz cały efekt nie tłumiąc drzwi.
Hubeeert - 28-03-2008, 19:06

Hmmm :D

A ten silniczek od kosiarki cały ten balast uciągnie? :wink:

roch_27 - 28-03-2008, 21:26

Całkiem fajne autko - szkoda tylko że wersja wyposażenia GOLAS :badgrin: Nawet halogenów przednich nie ma- a o obrotomierzu już nie wspomnę :P

A teraz całkiem poważnie - gratulacje :)

pozdro

Rafal_Szczecin - 29-03-2008, 01:38

juz nie taki golas :)
centralny zamek ciagle lezy w lozku i czeka na zamontowanie :P bo jakos nie ma czasu sie do tego zabrac, a zegarow z obrotomierzem szukam caly czas .
predzej czy pozniej golas przemieni sie prawie w wersje GLX :P ;) i do tego bedzie mial to co GLX'y nie maja , tzn klime :D

Hubeeert napisał/a:
A ten silniczek od kosiarki cały ten balast uciągnie?

ledwo co ,ale jakos tam ciagnie . sprinter to to nie jest, a do tego wg mnie ma dosyc slabe heble ... i chcialbym cos z tym zrobic, tylko jeszcze nie wiem co :P

roch_27 - 29-03-2008, 08:24

i do tego bedzie mial to co GLX'y nie maja , tzn klime :D
nieprawda bo mają :P . :arrow: Cojot Agi był GLX i miał klime :lol:

pozdro

Rafal_Szczecin - 02-04-2008, 18:23

misia (oczywiscie mowa o colcie) dzis dostala swiezutki olej , valvoline maxlife 10w40 , weszlo 2,8l, na wszelki wypadek wzialem rowniez banke 0,5 do bagaznika :P oczywiscie filtr oleju rowniez wymieniony.

do tego kupilem dzis 4 swiece NGK , oraz filtr powietrza, rzeczy tez rowniez zostaly dzis wymienione , chcialem kupic jeszcze kable WN NGK ,ale sprzedawca powiedzial mi, ze NGK nie produkowalo do mojego modelu kabli :?

kupilem rowniez zegary z obrotomierzem od klubowicza o nicku KAMIL sie znaczy (wlasnie)przelalem pieniadze, i bede czekac az zegarynka przyjdzie :)

zastanawiam sie jeszcze nad skroceniem dzwigni zmiany biegow, bo teraz mam zalozona jakas dziwna galke, a chcialbym cos takiego :
http://moto.allegro.pl/it...el_renault.html

chya sie zdecyduje, i do tego skroce troche lewarek :)

Marcin-Krak - 02-04-2008, 19:23

weszlo 2,8l,

:?: :roll: A dla czemu tak mało :?:

No Rafał widzę że szalejesz :P
Pasuje mi wreszcie pójść do pracy i też mieć trochę kasy na Co<l>ciaka :mrgreen: