Zloty i Spoty - Białystok - ustalamy datę ZLOTU Mitsumaniaków
Chooper - 10-01-2006, 23:05
własnie, rok temu jakoś też bł koniec sezonu i było git, wystarczyło tylko odpowiednio wcześnie wyjechać aby zdążyc przed tłumem
Matejko - 10-01-2006, 23:15
a ja bym sierpien zostawil na zloty grudziadzkie, do lublina jezdzimy na koniec pazdziernika wiec na bialystok kazdy inny miesiac
mnie by nie powiem ten maj pasowal, wystarczajaco przed sesja no a w wakacje wiadomo plany wyjazdy itp.
a tak btw.
wiem ze zlotu w grudziadzu nie bedzie ale jakby sie znalazl ktos chetny w celu podtrzymania tradycji, a niejaki Firek zalatwil by nam domki na kampingu to moze ktos by sie wybral cos ten teges ??
Chooper - 10-01-2006, 23:22
Cytat: | wiem ze zlotu w grudziadzu nie bedzie ale jakby sie znalazl ktos chetny w celu podtrzymania tradycji, a niejaki Firek zalatwil by nam domki na kampingu to moze ktos by sie wybral cos ten teges ?? Very Happy
|
misiek...nie kombinuj może...przecież jeszcze krótko po jest ten zlot pod Berlinem
Rafal_Szczecin - 10-01-2006, 23:25
oj Chooper nie krotko po tylko przed bo podobno pierwszy weekend sierpnia
no i rafi z ekipa ze szczecina musi tam byc by reprezentowac MitsuManiakow z Polski !!
Grześku - 10-01-2006, 23:28
Mateusz a Ty co? w totka trafiłeś? Whitestok, Grudziąc, Berlin, Lublin no i Łódź (będzie coś w Łodzi? ) Spokojnie - pojedź raz a dobrze
Co do terminu to ja się dostosuję - czasowy jestem. Jak dla mnie to może byc i w maju i w sierpniu
Chooper - 10-01-2006, 23:43
Grześku napisał/a: | Lublin no i Łódź (będzie coś w Łodzi? |
zaraz bedziesz miał czas operacyjny 3,5 godziny, aby rano być w Łodzi...i na dzień dobry rozpalisz jakieś ognisko co by cieplej było bo jest 10 kresek poniżej zera....
Rafal_Szczecin - 10-01-2006, 23:45
chlopaki uspokujmy sie troszke bo ja tez mam ograniczony budzet
napewno niemcy i bialystok
co do lublina, lodzi, grudziadza, i rajdu po europie to moze troszke przystopujmy ??
najpierw zalatwmy berlin i whitestock a potem kombinujmy co dalej oki ?
piwkotom - 11-01-2006, 00:07
jesli o mnie chodzi to tez sie podpisuje pod terminem 26-27.08.06, chocby dlatego ze w 2005 roku sie sprawdzil, wiec powinno byc git. A wracajac do przystopowywania Rajdu po UE to jakby szkoda by bylo, bo nie ukrywam ze sie bardzo z zonka podpalilismy na ten pomysl, ale jestem swiadom ze nie moze byc za wiele szczescia na raz i nie kazdy ma mozliwosci czasowo-finansowe (nie mowie ze ja mam, ale mozna przycisnac pasa itd, piwa nie pic, wodki) , no i czasu ciagle jakby mniej
Grześku - 11-01-2006, 00:10
piwkotom napisał/a: | piwa nie pic, wodki |
".... i po cóż tu żyć - powiedział- i powiesił sie w obórce...."
Chyba żartujesz
Anonymous - 11-01-2006, 01:06
generalnie nie wiem czy bede w kraju lipiec/sierpien ale jakbym byl to 26-27 jak najbardziej (nawet jak wyjade to moze uda mi sie wrocic na ten ostatni weekend)
Matejko - 11-01-2006, 07:24
Grześku napisał/a: | Mateusz a Ty co? w totka trafiłeś? Whitestok, Grudziąc, Berlin, Lublin no i Łódź (będzie coś w Łodzi? ) Spokojnie - pojedź raz a dobrze
Co do terminu to ja się dostosuję - czasowy jestem. Jak dla mnie to może byc i w maju i w sierpniu |
nie w totolotka tylko w tototrwam
no ale o co chosi raz na dwa miesiace mozna sie gdzies wybrac
Rafal_Szczecin - 11-01-2006, 08:29
ej no bo przeciez Mateusz ma bogatych rodzicoof co to mu te wszystkie wyjazdy i rajdy sponsoruja tak samo przeciez bylo z lublinem co nam sie chwalil ze ojciec zapytal po co on tam jedzie zeby tylko sie napic i wrocic na co odpowiedzial a co ma jehcac na miasto i kogos okrasc ;P
no to pewno jakas rodzinna zrzutka i mateusz w "delegacje" jedzie
Hubeeert - 11-01-2006, 09:28
A ja jestem za terminem sierpniowym popatrzcie sami 25-27.08.2006 piątek - niedziela a potem mamy cały tydzień gdzie 01.09. to piatek. Założę się że sporo ludzi bedzie wracało z wakacji dopiero wtedy.
Co do tego co powiedziałeś Arku o bezpieczeństwie - to jeden z priorytetów przy organizowaniu Zlotu ale jak do tej pory nie było to problemem bo to my przecież jeździmy bezpiecznie.
Natomiast co do jakiegos majowego spotkania i ewentualnych wyjazdów gdzieś poza granice to bardzo chętnie
Rafal_Szczecin - 11-01-2006, 10:17
no to w takim razie wszystko ustalone zlot jest 26-27 sierpien 2006 w whitestocku(bialystok)
natomiast wesoly autobusik bedzie w bialymstoku juz 25 sierpnia a ze szczecina wyjezdzamy 24 sierpnia 2006
sprzeciwow nie uznaje(my)
pozdr
rafi
Matejko - 11-01-2006, 10:42
Rafal_Szczecin napisał/a: | ej no bo przeciez Mateusz ma bogatych rodzicoof co to mu te wszystkie wyjazdy i rajdy sponsoruja tak samo przeciez bylo z lublinem co nam sie chwalil ze ojciec zapytal po co on tam jedzie zeby tylko sie napic i wrocic na co odpowiedzial a co ma jehcac na miasto i kogos okrasc ;P
no to pewno jakas rodzinna zrzutka i mateusz w "delegacje" jedzie |
no sorry lublin sam sobie sponsorowalem, przynajmniej jak sie upije i przeworce to sie przewroce za swoje nie pamietasz?? w siatkowce robie sskcalisia
a no i
PS. ja mam babcie sponsorke
|
|
|