To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Białystok - ustalamy datę ZLOTU Mitsumaniaków

Chooper - 10-01-2006, 23:05

własnie, rok temu jakoś też bł koniec sezonu i było git, wystarczyło tylko odpowiednio wcześnie wyjechać aby zdążyc przed tłumem :D
Matejko - 10-01-2006, 23:15

a ja bym sierpien zostawil na zloty grudziadzkie, do lublina jezdzimy na koniec pazdziernika wiec na bialystok kazdy inny miesiac
mnie by nie powiem ten maj pasowal, wystarczajaco przed sesja no a w wakacje wiadomo plany wyjazdy itp. :)
a tak btw.
wiem ze zlotu w grudziadzu nie bedzie ale jakby sie znalazl ktos chetny w celu podtrzymania tradycji, a niejaki Firek zalatwil by nam domki na kampingu to moze ktos by sie wybral cos ten teges ?? :D

Chooper - 10-01-2006, 23:22

Cytat:
wiem ze zlotu w grudziadzu nie bedzie ale jakby sie znalazl ktos chetny w celu podtrzymania tradycji, a niejaki Firek zalatwil by nam domki na kampingu to moze ktos by sie wybral cos ten teges ?? Very Happy

misiek...nie kombinuj może...przecież jeszcze krótko po jest ten zlot pod Berlinem :)

Rafal_Szczecin - 10-01-2006, 23:25

oj Chooper nie krotko po tylko przed :) bo podobno pierwszy weekend sierpnia :)
no i rafi z ekipa ze szczecina musi tam byc by reprezentowac MitsuManiakow z Polski !!

Grześku - 10-01-2006, 23:28

Mateusz a Ty co? w totka trafiłeś? Whitestok, Grudziąc, Berlin, Lublin no i Łódź (będzie coś w Łodzi? :) ) Spokojnie - pojedź raz a dobrze :mrgreen:

Co do terminu to ja się dostosuję - czasowy jestem. Jak dla mnie to może byc i w maju i w sierpniu 8)

Chooper - 10-01-2006, 23:43

Grześku napisał/a:
Lublin no i Łódź (będzie coś w Łodzi?

zaraz bedziesz miał czas operacyjny 3,5 godziny, aby rano być w Łodzi...i na dzień dobry rozpalisz jakieś ognisko co by cieplej było :P bo jest 10 kresek poniżej zera....

Rafal_Szczecin - 10-01-2006, 23:45

chlopaki uspokujmy sie troszke :) bo ja tez mam ograniczony budzet :)

napewno niemcy i bialystok

co do lublina, lodzi, grudziadza, i rajdu po europie to moze troszke przystopujmy ??
najpierw zalatwmy berlin i whitestock a potem kombinujmy co dalej oki ?

piwkotom - 11-01-2006, 00:07

jesli o mnie chodzi to tez sie podpisuje pod terminem 26-27.08.06, chocby dlatego ze w 2005 roku sie sprawdzil, wiec powinno byc git. A wracajac do przystopowywania Rajdu po UE to jakby szkoda by bylo, bo nie ukrywam ze sie bardzo z zonka podpalilismy na ten pomysl, ale jestem swiadom ze nie moze byc za wiele szczescia na raz i nie kazdy ma mozliwosci czasowo-finansowe (nie mowie ze ja mam, ale mozna przycisnac pasa itd, piwa nie pic, wodki) ;) , no i czasu ciagle jakby mniej
Grześku - 11-01-2006, 00:10

piwkotom napisał/a:
piwa nie pic, wodki

".... i po cóż tu żyć - powiedział- i powiesił sie w obórce...."

Chyba żartujesz :mrgreen:

Anonymous - 11-01-2006, 01:06

generalnie nie wiem czy bede w kraju lipiec/sierpien ale jakbym byl to 26-27 jak najbardziej (nawet jak wyjade to moze uda mi sie wrocic na ten ostatni weekend)
Matejko - 11-01-2006, 07:24

Grześku napisał/a:
Mateusz a Ty co? w totka trafiłeś? Whitestok, Grudziąc, Berlin, Lublin no i Łódź (będzie coś w Łodzi? :) ) Spokojnie - pojedź raz a dobrze :mrgreen:

Co do terminu to ja się dostosuję - czasowy jestem. Jak dla mnie to może byc i w maju i w sierpniu 8)

nie w totolotka tylko w tototrwam :D
no ale o co chosi raz na dwa miesiace mozna sie gdzies wybrac :D

Rafal_Szczecin - 11-01-2006, 08:29

ej no bo przeciez Mateusz ma bogatych rodzicoof co to mu te wszystkie wyjazdy i rajdy sponsoruja ;) tak samo przeciez bylo z lublinem :) co nam sie chwalil ze ojciec zapytal po co on tam jedzie zeby tylko sie napic i wrocic na co odpowiedzial a co ma jehcac na miasto i kogos okrasc ;P
no to pewno jakas rodzinna zrzutka i mateusz w "delegacje" jedzie ;)

Hubeeert - 11-01-2006, 09:28

A ja jestem za terminem sierpniowym popatrzcie sami 25-27.08.2006 piątek - niedziela a potem mamy cały tydzień gdzie 01.09. to piatek. Założę się że sporo ludzi bedzie wracało z wakacji dopiero wtedy.

Co do tego co powiedziałeś Arku o bezpieczeństwie - to jeden z priorytetów przy organizowaniu Zlotu ale jak do tej pory nie było to problemem bo to my przecież jeździmy bezpiecznie.

Natomiast co do jakiegos majowego spotkania i ewentualnych wyjazdów gdzieś poza granice to bardzo chętnie :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 11-01-2006, 10:17

no to w takim razie wszystko ustalone :) zlot jest 26-27 sierpien 2006 w whitestocku(bialystok)
natomiast wesoly autobusik bedzie w bialymstoku juz 25 sierpnia a ze szczecina wyjezdzamy 24 sierpnia 2006 :)

sprzeciwow nie uznaje(my) ;)
pozdr
rafi

Matejko - 11-01-2006, 10:42

Rafal_Szczecin napisał/a:
ej no bo przeciez Mateusz ma bogatych rodzicoof co to mu te wszystkie wyjazdy i rajdy sponsoruja ;) tak samo przeciez bylo z lublinem :) co nam sie chwalil ze ojciec zapytal po co on tam jedzie zeby tylko sie napic i wrocic na co odpowiedzial a co ma jehcac na miasto i kogos okrasc ;P
no to pewno jakas rodzinna zrzutka i mateusz w "delegacje" jedzie ;)

no sorry lublin sam sobie sponsorowalem, przynajmniej jak sie upije i przeworce to sie przewroce za swoje :mrgreen: nie pamietasz?? w siatkowce robie :D sskcalisia

a no i

PS. ja mam babcie sponsorke :D :D :D