To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ?

kochajj - 11-01-2006, 08:20

Dostałem cynk ze nowe forum startuje i stało się ;) ...
wichura1 - 11-01-2006, 08:25

Firek mi kazał. :mrgreen: Jako, że od "Wściekłego Miśka" utrzymujemy kontakt na GG, pojawił się i nakazał zarejestrować, co niezwłocznie wykonałem. Czołem panie generale!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 11-01-2006, 09:10

Ze mną było zwyczajnie: kupiłem Miśka, poszukałem klubów Mitsubishi, znalazłem MM i MKP, ale że MKP było wówczas nieczynne, to jako pierwszy zarejestrowałem się u Was :D . I tyle :)
luk_szc - 11-01-2006, 10:27

A ja to spadochroniarz z MMC i jak padło to wszyscy do Jacka no to i ja też :)
MKP u mnie jakoś nie za bardzo bangla i niecierpliwy jestem i się denerwuje jak coś nie bangla a tu bangla i jest OK . Czasem na wieczór cienko bangla ale ja mam czas z rana to wtedy tak szybko bangla , że aż miło ;)

Matejko - 11-01-2006, 10:30

igi napisał/a:
I bede z wami do konca zycia i jeden dzien dłużej wy ludzie należacy do kółka wzajemniej adoracji :D

jeden dzien dluzej to WOŚP bedzie my zmienimy galaktyke wiec bedziemy jeszcze dluzej !!!!!!!!!!! :mrgreen:

Kofi - 11-01-2006, 18:28

Ja trafilem tak:
Wchodze na czat Mitsumaniaków jak kiedys cowieczór. Jeszcze wtedy mitsumaniaki nie mialy strony ani forum. Na czacie jest Hubeeert i pisze
"REJESTROWAC SIE NA FORUM!Ale to juz http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/"
:D

Jackie - 11-01-2006, 18:31

Kofi napisał/a:
Hubeeert i pisze
"REJESTROWAC SIE NA FORUM!Ale to juz http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/"

No taa...z dużym dyskutować niebezpiecznie...;)

raddex - 11-01-2006, 22:46

no ja to juz gdzies o tym pisalem - powtorze sie (pewnie Hubi znowu o jakis kotach i siersciuchach napisze ale co tam ;) )

no wiec bylo sobie na poczatku MKP i jest dalej (ale nie mozna sie tam wykazac), a potem Trojmiasto odwiedzil Hubeert i zakomunikowal, ze jest nowa strona, inne podejscie i inne realia - zgadza sie :) i tak tu trafilem - choc pozno sie dosyc zarejestrowalem

Anonymous - 12-01-2006, 11:08

W 2002 zapisałem sie do MKP ale to było dopiero na etapie tworzenia, i jakoś tak mało sie działo, przypiliło mnie w czerwcu 2005 czy jakoś tak więcej czasu może miałem i zacząłem troszkę się udzielać :) , a potem w sierpniu ta morda Young mnie zmusił do zapisania się do maniaków no i jezdem ... mu winny za to browar chyba :lol:
young - 12-01-2006, 13:05

Taa, mnie zmusił Chooper. Potem ponownie mnie zmusił, żebym zmusił Cichego i innych zmuszonych i wychodzi na to, że jestem tu z przymusu :D
Chooper - 12-01-2006, 22:07

czuje sie jak Mojżesz...za mną całe narody :mrgreen:
Anonymous - 12-01-2006, 23:25

Pewnego wieczoru przeglądałem sobie forum SR i wpadłem na ogłoszenie o Mitsumaniakowym forum. Czym prędzej się na nie udałem no i tak już jestem :)
Firebee - 12-01-2006, 23:45

Wiecie co? nie wiem skad ja tu sie wziąłem :) Ale podoba mi tu sie :P

Mitsumaniaki zrobiły Wejście Kurka Smoczka i mam nadzieje ze tak bedzie zawsze !:)

DZIĘKUJĘ!!!......

Anonymous - 14-01-2006, 10:37

Jak tylko odebrałem z salonu w 2005r.moje MSS odszukałem w gogle MKP i tam próbowałem sie zapisać ale totalnie mnie olali zręsztą już kiedyś opisywałem jaki tam panuje klimat z mojego punktu widzenia i nie będę tego powtażał a tu znalazłem się dzięki temu że gdzieś dalego i głeboko na forum MKP znalazłem przypadkiem stronke mitsumaniaków weszłem, jestem i się ciesze :lol: Ale na przesyłke to się chyba niedoczekam co Kordiank 2 cały czas czekam i bez obaw napewno zapłace tylko przyślij mi to w końcu bardzo prosze
Anonymous - 17-01-2006, 10:19

Ja podobnie jak kilka osób jestem spadochroniarzem z forum na stronie MMC. A jak tam trafilem? Nie pamietam, chyba przez jakiś link. Ale pamietam dobrze, że między innymi dzięki opiniom na tym forum (a raczej braku negatywnych - no można było chyba poczytać tylko o "skrzeczących" szybach) kupilem MSS :)