[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Halogeny CAO
Monia - 03-08-2007, 17:34
hm to ja zapraszam Cie na spot w ta niedziele do niebylca
sruba - 03-08-2007, 20:03
dzieki za zaposzenie, ale to chyba troszke za daleko jak dla mnie
niemniej gdyby nie odleglosc chetnie bym skorzystal
Monia - 03-08-2007, 20:25
Ale jak byś był w kolicy... bo kto wie gdzie Cie czas rzuci to zapraszam zresztą wszystkich
Anonymous - 07-08-2008, 21:36
Odswiezam troszke temat poniewaz chce rozwiazac brak halogenow w swoim misku. Kupilem dzis na allegro halogeny o ktorych wczesniej pisal Jogurt czyli halogeny firmy wesem:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414371370
Dojda pewnie we wtroek lecz z braku czasu bede mogl sie zajac wymiana dopiero w przyszla sobote. Mam nadzieje ze bedzie to w miare pasowac oraz jakos wygladac. Zdam relacje po wymianie
Jogurt - 07-08-2008, 21:52
SlaVkoEg, daj maila to Ci pośle foto mojego na takich halcach, chyba że ktoś jest techniczny i wrzuci je tu
Anonymous - 07-08-2008, 22:02
Jogurt, pisalem juz do Ciebie na maila ale brak odzewu slavko87@wp.pl Tak pozatym to jak one swieca??
Jogurt - 07-08-2008, 22:13
SlaVkoEg, kiedy pisałeś? szczerze to u mnie one robią za atrapy bo ori komuś były bardziej potrzebne. one są dość małe to nie ma cudów. coś widać ale nie ma to jak dalekosieżny 16 centymetrowy
-edit-
posłałem Ci fotki. są sprzed 3 lat ale halogeny sa te same. jak co wrzuć je tu to bedzie dla potomnych.
Anonymous - 07-08-2008, 23:30
w sumie to nie ma rewelacji z tymi halogenami ale moze cos pokombinuje z orginalnymi ramkami i wogole moze da rade je jakos wpasowac.
oto fotka:
mkm - 08-08-2008, 00:25
SlaVkoEg napisał/a: | w sumie to nie ma rewelacji z tymi halogenami ale moze cos pokombinuje z orginalnymi ramkami i wogole moze da rade je jakos wpasowac.
|
Poniewaz sa zamocowane do zderzaka. Aby te halogeny dobrze wygladaly trzeba dorobic uchwyty do pasa przedniego i wtedy mozna je gleboko wpuscic. W przeciwnym razie chocbys nie wiem jak kombinowal beda sterczec.
Anonymous - 08-08-2008, 19:37
no to sie pokombinuje
Jogurt - 08-08-2008, 23:00
tak jak pisałęm u mnie to jest tylko atrapa, która zasłania dziury. w planach jest zmiana halogenów na okrągłe dalekosiężne ale to już trzeba chwilę mieć na rzeźbienie zderzaka. a z wpuszczaniem ich głębiej też nie ma tak różowo bo żeby to jakoś wyglądało musisz je mieć przed zderzakiem jak u mnie. w innym wypadku bedziesz miał na widoku całą tą wnękę a zakończenie zderzaka nie wygląda tam najładniej
Anonymous - 15-08-2008, 01:18
nie chce zakładać nowego tematu ale mam takie pytanko może trochę dziwne
co lepiej wsadzić w CAO zamiast oryginalnych halogenów (bo szukam oryginału już długo i nic ciężko jest) lepiej wsadzić w te otwory halogenowe lampy drogowe czy halogenowe przeciwmgielne chodzi mi o takie gdzie nie trzeba przerabiać otworów w zderzaku? No i jeszcze byłbym wdzięczny za informacje gdzie w Krakowie jest jakiś dobry sklep z takimi rzeczami.
Anonymous - 15-08-2008, 02:05
Takiego zamiennika zeby w calosci zaslanial i idealnie pasowal w otwory nie znajdziesz. Ostatnio widzialem halogeny na allegro ale kosztowaly 250zl i nie byly w najlepszym stanie. Ja kupilem halogeny wessem, ktore sa podobnych rozmiarow co oryginalne. Wpadlem na pewien pomysl jak je dopasowac aby zabardzo sie nie wyroznialy i jestem w trakcie jego realizowanie Za jakies max 2 dni zdam relacje
Anonymous - 15-08-2008, 02:09
a lepiej jest tam wsadzić halogenowe drogowe czy halogenowe przeciwmgielne?
Anonymous - 15-08-2008, 11:51
mysle ze to juz zalezy od Ciebie. Ja np. przy wyborze kierowalem sie miedzy innymi wygladem i tym ze czesciej jezdze w nocy niz we mgle dlatego wybralem drogowe
|
|
|