To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Swiatla dzienne led, jak sadzicie policja sie przyczepi?

Anonymous - 02-08-2007, 15:17

Krzyzak napisał/a:
za 2 diody 3W lub 5W mam kompletow Blue Vision na 10 lat swiecenia

to ile one kosztuja? :shock:
tam idzie piec na strone czyli w sumie dziesiec diod.

Krzyzak - 02-08-2007, 16:17

ja nie wiem, jakie diody stosuje audi - slyszalem, ze maja 5 x 1W (w a8), ale nie jest to pewne
natomiast diody 3W lub 5W kosztuja po 80 zl za sztuke (5W nawet do 150 zl), a za 300 zl (2 diody 5W) mam 6 kompletow Blue Vision, ktore przecietnie dzialaly mi 2 lata, wiec rachunek jest prosty...

aaaa - dochodzi jeszcze uklad zrodla pradowego do ich zasilania

Anonymous - 10-10-2007, 23:02

saphire napisał/a:
Wrzuć fotki tych lamp z różnej strony jeszcze przed założeniem - ciągle mi chodzi po głowie takie coś lub w tym stylu by wsadzić to mojej cari - coś jak ma nowe EVO albo jak VW z tymi diodami...

wkoncu po bojach i setkach maili ze sprzedawca dotarly do mnie dzis ledy (prawie trzy miesiace). narazie z braku czasu nie podjade do kumpla lakiernika na przymiarke wiec jesli bylbys zainteresowany konkretnym ujeciem daj znac.

[ Dodano: 13-06-2008, 00:05 ]
hmm ostatniego posta nt moich ledow pisalem w pazdzierniku i dopiero teraz w czerwcu auto trafilo na warsztat, to sie nazywa szybkosc dzialania :D
no ale jestem juz po pierwszych przymiarkach, niestety chalogeny poszly do kosza (a raczej na allegro) tzn, musialem je usunac, reszta widoczna na fotkach, a i ledy tez troche musialem skrocic.