To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[04-13]Colt CZx - Spostrzezenia dot. CZ3, jak sie ma do konkurencji

Hubeeert - 08-08-2007, 21:25

Grasshopper napisał/a:
Miałeś przyjemność podróżować CZ3 jako kierowca?
Niestety sie nie zmiescilem za kierownica
Krzyzak - 09-08-2007, 10:47

Sruba napisał/a:
chcialbym tylko powiedziec (i zastanwaia mnie, czy macie podobne spostrzezenia), ze Colt coraz bardziej brzydzieje (jest to moje zdanie subiektywne)

a jak myslisz - czemu moja zona chciala miec C52? - przeciez stac nas na CZ, ale powiedziala, ze wanna nie bedzie jezdzic...
co wiecej CZ to juz nie Colt, to nawet nie wyrob Coltopodobny (nie wiem do czego jest podobny - do wanny najbardziej...)

Anonymous - 09-08-2007, 11:34

Hubeeert napisał/a:
Grasshopper napisał/a:

Ile masz wzrostu?

Pozdrawiam

Anonymous - 09-08-2007, 11:59

Krzyzak napisał/a:

a jak myslisz - czemu moja zona chciala miec C52? - przeciez stac nas na CZ, ale powiedziala, ze wanna nie bedzie jezdzic...
co wiecej CZ to juz nie Colt, to nawet nie wyrob Coltopodobny (nie wiem do czego jest podobny - do wanny najbardziej...)

Mysle ze lekko przesadzasz. I nie chodzi o to, ze akurat jezdze cz3 i bede go jakos mocno bronil <wzrusza>. Auto ma swoj styl i jednym sie podoba a drugim nie, normalna sprawa. Podejrzewam ze za jakis czas sie opatrzy.
Po drugie wydaje mi sie ze to raczej kobiety oceniaja auto głównie po wygladzie. Dla mnie liczą się przede wszystkim niezawodność, silnik, właściwości jezdne, - a te w nowym Colcie zasługują na uznanie, szczegolnie w kontekscie ceny auta. No ale jeżeli wolisz jezdzic starym i co za tym idzie 'niepewnym' autem, Twoja sprawa.

Pozdrawiam!

Anonymous - 09-08-2007, 12:03

Grasshopper napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
Grasshopper napisał/a:

Ile masz wzrostu?

Pozdrawiam

zagadka logiczna - jak zmieścić się do micry, nie zmieścić do colta :mrgreen:

Anonymous - 09-08-2007, 12:07

Raffix napisał/a:

Stąd moje przebystre pytanie :) . Może ktoś tu ma ciało z możliwością regulacji :D .

Pozdrawiam

Anonymous - 09-08-2007, 12:16

myślałem, że jedyną osobą która tak potrafi to Chuck Norris :wink:
JCH - 09-08-2007, 12:43

Raffix napisał/a:
myślałem, że jedyną osobą która tak potrafi to Chuck Norris
Sąsiad miał malucha. Syn sąsiada miał 204 cm wzrostu. Syn sąsiada oczywiście jeździł tym malaczem. Za kierownicą :D
Anonymous - 09-08-2007, 14:35

michalp napisał/a:
em napisał/a:
Cytat:
Cytat:
A co do wygluszenia to czytalem watek, ale tam bylo glownie o masce, a mi sie wlasnie wydaje ze najwiecej by dalo wygluszenie podszybia.

Jak wrócę z wakacji to wam sfotografuję matę wygłuszającą w moim Colcie.
Jest zamocowana na ścianie odgradzającej silnik od kabiny, pod szybą.

Jak już kiedyś gdzieś pisałem - nie wiem jak duża jest poprawa, bo nie jechałem innym, niewygłuszonym CZx.
Generalnie - bardzo dobre porównanie z Żarisem.

Koniecznie wyślij fotki!!! Z góry dziękuję!

Hubeeert - 09-08-2007, 16:03

Raffix napisał/a:
Grasshopper napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
Grasshopper napisał/a:

Ile masz wzrostu?

Pozdrawiam

nielogiczna -
1. Micra ma szyberdach
2. Nie jezdze Micra.

mam 203cm wzrostu

[ Dodano: 09-08-2007, 16:05 ]
http://www.mitsubishi-gra...ghlight=#105699 - polecam

Anonymous - 09-08-2007, 22:26

Hubeeert napisał/a:

nielogiczna -
1. Micra ma szyberdach
2. Nie jezdze Micra.

mam 203cm wzrostu

[ Dodano: 09-08-2007, 16:05 ]
http://www.mitsubishi-gra...ghlight=#105699 - polecam

ok, to dużo tłumaczy :shock:
no dobra, ale jeśli wchodzisz do 406 to do colta powinienieś się wpasować tym bardziej

Anonymous - 11-08-2007, 07:28

Niestety praaktycznie wszystkie masowo produkowane samochody tego segmentu stają cię coraz ciezsze i wyzsze. Podyktowane jest to chyba wylacznie wzgledami bezpieczenstwa, choc trzeba przyznac ze akurat colt zalicza sie chyba do najlzejszych w tej klasie. Wyglada na to ze tak juz musi byc,pozostaje się jedynie cieszyc, ze nie jest to np opel corsa, ktora w najzejszej wersji wazy 1100kg a z silnikiem 1,4 ma 12,4 do setki :lol: . Tamte czasy plaskich autek juz nie wroca(przynajmniej nie w takiej masowej produkcji o ktorej tu mowa) i nie chodzi tu tylko o colta ale choc porownywanego tu yarka ktory jest przeciez nastepca starletki, duzo lzejszego zarowno dosłonie jak i optycznie samochodu.
Hubeeert - 11-08-2007, 16:13

Raffix napisał/a:
ale jeśli wchodzisz do 406 to do colta powinienieś się wpasować tym bardziej
406 jest jakby wieksza odrobine i ma regulacje fotela na wysokosc taka, ze moge siasc wygodnie.
Krzyzak - 13-08-2007, 10:09

Gorzkim napisał/a:
No ale jeżeli wolisz jezdzic starym i co za tym idzie 'niepewnym' autem, Twoja sprawa.

W piatek odwozilem Fishopa i wlasnie swoim niepewnym autem mijalem CZx stojacego na poboczu obwodnicy trojmiasta z otwarta maska :P

michalp - 13-08-2007, 10:59

Pewnie zmieniał żarówkę :!: