To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Omijanie korków w Krakowie

Marcin-Krak - 20-08-2007, 21:01

No to Panowie i Panie Szlachta i w takim razie Szlachcianki :D

Pytanie za 100 punktów :twisted: :finga:

Jak teraz ominąć korki na Konopnickiej :?:

waldi-1 - 20-08-2007, 21:03

najlepiej ominąć je bokiem hihi

[ Dodano: 20-08-2007, 21:03 ]
albo poczekać do północy

Adaho_krak - 21-08-2007, 10:08

Marcin-Krak napisał/a:
No to Panowie i Panie Szlachta i w takim razie Szlachcianki :D

Pytanie za 100 punktów :twisted: :finga:

Jak teraz ominąć korki na Konopnickiej :?:

Zależy z jakiego punktu ruszasz. Z Bronowic to Balicką do Mydlnik, w Mydlnikach za przejazdem kolejowym w lewo, za drogą do rondka w Chełmie, przez rondko prosto, koło obserwatorium UJ, wypadasz w Bielanach i Księcia Józefa do mostu Zwierzynieckiego.
Spore koło ale sie opłaci czasowo.

Jak jedziesz z kierunku N.Kleparza, to ja kieruje się w strone ronda Polsadu, później w prawo w Meisnera, w prawo w Mogilską, a później zależy gdzie jedziesz.

OGÓLNIE Z TYM REMONTEM DOŁOŻYLI DO PIECA RÓWNO !!! Jazda po KRK w tym momencie to tragedia, ale nic nie mówić lepiej ponieważ przed zamknięciem Konopnickiej sądziłem że gorzej być nie może. A jednak :( :( :(
Tych z planowania remontów to bym :axe: :axe: :axe: :axe:

pan_slonik - 27-08-2007, 16:45

Marcin-Krak napisał/a:
pan_slonik, ażeś Pan namieszał :D
Gdzie Tyniec, a gdzie Dąbie :roll: - chyba chodzi o Stopień Kościuszki.
Obecnie próby ominięcia obwodnicy to loteria - bo chcacych ominąć korki jest co raz więcej :( Ostatnio cała Księcia Józefa stała w kierunku obwodnicy :roll:

Masz racje. dzieki za poprawienie mnie.

pomylilem nazwy. ale i tak jest lepiej tedy niz jechac obwodnica.

Anonymous - 28-09-2007, 23:50

prosze bardzo panowie jezdze codziennie po calym KRK 12H hehe
ominac remont konopnickiej i dostac sie na północną część KRK - 2 sposoby
powyzej 3,5t
jedziemy właśnie remontowaną ulica ale tylko prawym pasem(zawsze wolny):) do ronda Grunwaldzkiego pozniej w lewo na grzegorzecka ale zaś tylko prawym pasem bo lewy jest zakorkowany zjazdami w lewo(mimo ze wydaje sie ze duzy korek prawym pasem 10 minut i jestesmy na rondzie grzegorzeckim, pozniej dalej prosto az do agrafki kolo plazy, na agrfce zawracamy i w cystersow tniemy prosto na al. J.Pawla II pozniej zawrotka na ugorek i jestesmy pod wiaduktem kolo Geanta na Bora a pozniej musicie mi powiedziec gdzie chcecie jechac :)
Osobowka
tniemy kalwaryjska na pierwszych swiatlach w lewo dojezdzamy do dietla tylko ze jestesmy 10 minut do przodu niz pow. 3.5t pozniej juz tak samo :)
pozdro!

waldi-1 - 30-09-2007, 19:29

no ja korkuje miedzy innymi ulice konopnicka, teraz tam pracuje