[XX-92]Galant E3xA i starsze - pomysł na ożywienie smutnego wnetrza w GAlu 

Wook@sH - 25-08-2007, 00:46

| Kawishi napisał/a: | 	 		  wieci świeci    Żaróweczki chyba do wymiany;)  | 	  

No na to wychodzi    a no trzeba sie misiem zając od strony wizualnej  
												 waldi-1 - 25-08-2007, 07:11
  kupiłem na allegro diody led, 4 duże i 2 małe zamiast żarówek wstawiłem je i swieci supersko ,polecam to każdemu super efekt nocą
												 xcracing - 25-08-2007, 07:27
  Swego czasu w moim byłym E3x też mnie wzięło na przeróbki wnętrza. Chciałem okleić konsole - tą, gdzie znajdyją się pokrętła ogrzewania- folią "karbonową" ale mimo że była termokurczliwa nie mogłem sobie poradzić ze wszytkimi wgłębieniami itd. Zakupiłem więc srebrną farbę w spreyu w kolorze aluminium. Pomalowałem konsolę, oraz ten panel gdzie znajduje się radio i mały schowek. Jestem zwolennikiem delikatnych zmian, ma być elegancko a nie dyskotekowo i efekt był zadowalający, nawet bardzo. Myślałem też o malowaniu ramek nawiewów ale bałem się że będzie już przegięcie. Przez dwa lata nic się nie ścierało, nie zdzierało i wyglądzło estetycznie. Wymieniłem też gałkę i mieszek na skórzane.

Niestety zdjęcia mi się nie zachowały.
												 waldi-1 - 25-08-2007, 07:33
  trzeba było tez je pomalować, to przeciez do kompletu by było 

[ Dodano: 25-08-2007, 08:36 ]

a jeśli chodzi o zagłębienie to tam przeciez niema ich,zdejmujesz samą ramke, odrysowywujesz ja na karbonowej folii ,tylko ciut większą tak zeby przy podgrzewaniu część ( ten zapas) zagieła sie ładnie na wewnętrzna strone
												 Anonymous - 25-08-2007, 08:57
  hmmm własnie mysle nad okleiną lub pomalowaniem tych elementow, i chyba sie skucze bo mam 2 konsole w siatce to jak bedzie brzydkie to najwyzej nie założe:)

oświetlenie od dawna mam fajne kolorowe 

mieszek udało sie kupić skórzany ost za 10zł gałke zamienie też, i mysle nad albo kubełkami albo fajnymi pokrowcami

kierownica taka lekko sportowa jest ( fajna bo z 3 diamentami na przodzie:) )
												 Wook@sH - 25-08-2007, 09:12
  kscman, masz regulacje sztywności zawieszenia ?      Bardzo rzadko spotykany bajer   

A druga sprawa to czy ta kierownica jest fabryczna i czy jest skórzana?
												 Anonymous - 25-08-2007, 09:20
  fabryczne nie , ale z Niemiec przyjechał z taką,  skórzana niestety nie jest, 

regulacje mam założona bo kiedys było elektryczne zawieszenie(teraz tylko taki bajer został fajny)  , co ciekawe w siatce z rzeczami z deski oprocz całej konsoli, nawiewow itp. mam tez 2 regulacje jakby ktos chcial   

a widzialem tez fajne nakładki na hamulec ręczny    widział ktos to na żywo?
												 waldi-1 - 25-08-2007, 09:22
  ale jakie masz te rególacje czego? 

[ Dodano: 25-08-2007, 10:22 ]

i co to za siatka?
												 Anonymous - 25-08-2007, 10:37
  heh mam 2 siatki plastikow, paneli przednich, swiatel tylnych i takich rzeczy w domu na zapas< kiedys udało sie kupic za darmo prawie,

To co widzisz taki komputerek na desce to jest regulacja zawieszenia, wlasciwie tylko sterownik do tego , bo juz dawno elektroniczne nie jest , a to zostawilem jako taki bajer świecący:)
												 waldi-1 - 25-08-2007, 10:38
  a masz taki sterownik jeszcze jeden??
												 Anonymous - 25-08-2007, 11:18
  no wieczorem wkleje ci jego zdjęcie, tylko odrazu mowie nie wiem jak sie podłancza zeby tez swiecił
												 waldi-1 - 25-08-2007, 12:06
  czyli masz? to ile kces?
												 Anonymous - 25-08-2007, 13:11
  tak z tyłu wygląda  

nie wiem czy wtyczke taką rozkminisz?? 

a tak z przodu troszke trzeba skleić jak widać 

waldi-1 - 25-08-2007, 13:57
  pasi mi zawsze to cos innego, ile kces? ja myslałem tez o białych zegarach i ringach.

jak wklejasz zdjęcia tu?
												 Anonymous - 25-08-2007, 14:21
  przez www.imageshack.us na koncu jak wkleisz zdjecie to masz rozne linki i HOTLINKS for forums i ten link wlasnie wklejasz tutaj i pokazuje sie foto , nie wiem ile takie cos 15zł ?

| 

|  

|