Outlander Ogólne - Outlander II i klopoty z dealerem
Anonymous - 14-11-2007, 19:50
Sam się musisz przekonać.
Ja po pierwszej wizycie w RMF powiedziałem sobie, że tam nie wrócę.
Jednak samochód zakupiłem tam. O ile specjalnie nie mam powodów (poza pierwsza wizytą) narzekać na sprzedawców to na serwisie poległem .
Również czytałem niezbyt pochlebne opinie na ich temat, ale postanowiłem spróbować.
Niestety moja cierpliwość została wyczerpana.
Trafiłem do Moto Katowice, bo było najbliżej z Krakowa. Po pierwszym przeglądzie jestem zadowolony.
Przyjąłem zresztą, że nie muszę się z nikim wiązać, jeśli będzie mnie olewał.
Też jeżdżę trochę po Polsce i w gruncie rzeczy nie ma dla mnie znaczenia, gdzie będę serwisował samochód.
Problem może się pojawić, gdy coś się zepsuje na miejscu i będzie trzeba na lawecie dostarczyć pojazd. Ale tym ewentualnie będę się martwił jak się coś takiego zdarzy.
Decyzję podejmiesz sam. Nie jesteś przecież przypisany do konkretnego miejsca.
Pozdrawiam i życzę byś nie miał żadnych problemów.
Hubeeert - 14-11-2007, 23:03
Tomo66, Katowice to MOTO - Paderewskiego.
Warszawa to w kolejności alfabetycznej:
Auto Allianz
Auto GT
Mitcar
Jest jeszcze diler w Markach - nie pamiętam nazwy
Pełną listę dilerów znajdziesz na stronie www.mitsubishi.pl lub na stronie naszego Klubu www.mitsumaniaki.com
A polecam ja Dilera z Białegostoku GRAFIX www.mitsubishi-grafix.pl - tyle, że to dla Ciebie pewnie za daleko.
Pozdrawiam
Anonymous - 14-11-2007, 23:19
Hubeeert napisał/a: | Tomo66, Katowice to MOTO - Paderewskiego.
| I Sobczyk na ul. Francuskiej
Hubeeert - 14-11-2007, 23:39
Ali-En napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Tomo66, Katowice to MOTO - Paderewskiego.
| I Sobczyk na ul. Francuskiej |
Nigdy tam nie byłem.
stanik - 14-11-2007, 23:44
Hubeeert napisał/a: | Jest jeszcze diler w Markach - nie pamiętam nazwy |
Auto Test - multidealer chyba to się teraz nazywa bo ma i Mitsubishi i Suzuki w ofercie. Ja byłem z ich usług lakierniczych bardzo zadowolony zarówno jeśli chodzi o załatwienie spraw papierkowych z PZU jak i samej fachowości naprawy.
Pozdrawiam
xor - 21-11-2007, 15:49
Trzy słowa - bardzo pozytywne wrażenie mam po zakupie Outka II w MOTO Katowice.
Obsługa, uśmiech, komunikatywność, 'inwencja' (zaproponowali fajne substytuty niedostępnych alusów). Na ten moment polecam.
r1212 - 02-12-2007, 13:17
Tomo66 napisał/a: | nie chcę się za bardzo denerwować a nie ukrywam że jestem trochę upierdliwy i po mojej pierwszej wizycie na Klimeckiego nie jestem zachwycony, na Wielickiej było jeszcze gorzej |
Witam, ja nie należe do klientów upierdliwych i roszczeniowych, odebrałem w tym roku 2 autka w ASV Leader we Wrocławiu i jestem zadowolony, mogę polecić w przeciweństwie do Filipowicza, który jak się dowiedział, że zeby kupić auto chce oddać stare w rozliczeniu nigdy więcej się nie odezwał, nawet ze słowami "sorry, nie da rady, niech Pan auto sprzeda we własnym zakresie".
Nieupierdliwośc klienta a olewka ze strony dealera to 2 różne sprawy.
Na szczeście juz pomykam swoim "turbiakiem" i reszta jest nie ważna.
PS.
Kupując kilka aut doszedłem do wniosku, że roszczeniowe podejście pod tytułem "wydaję pieniądze i wszystko mi się należy" nie jest dobrym podejsciem. Jak do tej pory, spokojnym i zrównoważonym podejsciem udawawało mi się zawsze znaleźć kompromis i załatwic swoje sprawy a tych serwisów trochę było (Ford, Nissan, Opel).
Co nie znaczy, żeby nie walczyć o swoje gdy z drugiej strony totalna ignorancja.
|
|
|