Gadzety - Flagi MitsuManiakow
Rafal_Szczecin - 19-01-2006, 17:21
no i sie glabie wygadales ...
roch_27 - 19-01-2006, 17:31
no to już nici z niespodzianki
raddex - 19-01-2006, 17:54
panowie, mam pytanie, czy koszt flagi jest za sama flage, czy razem z uchwytami mocujacymi ? chetnie sie zapisze na 1 szt.
Anonymous - 19-01-2006, 18:08
calosc z uchwytem
Jackie - 19-01-2006, 21:42
Ja też chcę. I może taka propozycja: na fladze dać datę i miejsce zlotu. Z czasem będzie można je kolekcjonować
Pozdrawiam
Maciek - 19-01-2006, 22:17
No fajnie bedzie ale z ta data i miejsce ja moze nie pojade (zakładam zawsze najgorsza opcje) i co? a takie 2 potrzebne jedna Mitsu 2-ga Sz-n. Może miasta zrobią takie same flagi ale z innymi motywami czy napisami inf o loklizacji np jakis herb czy cosik?
Rafal_Szczecin - 19-01-2006, 22:21
jak dla mnie to nie ma chyba zbytniego sensu robic "jednorazowych" flag bo takie wlasnie by byly gdyby bylo napisane na nich data i ze bialystok.
wg mnie na fladze powinno znalezc sie :
- znaczek 3 diamentow
- pod spodem MitsuManiaki
- SZCZECIN ( lub inne miasto )
Maciek - 19-01-2006, 23:08
Nic nie mowie ale masz diabelskie 666 w ilości postow wię chyba racje
Anonymous - 19-01-2006, 23:16
Jackie napisał/a: | Ja też chcę. I może taka propozycja: na fladze dać datę i miejsce zlotu. Z czasem będzie można je kolekcjonować
Pozdrawiam |
i bardzo mi sie ten pomysl podoba, tylko ze z logo zlotu, tak jak to bylo z naszywkami i naklejkami przy 3... i co roku do kolekcji
Cezar - 19-01-2006, 23:17
Rafal_Szczecin napisał/a: | wg mnie na fladze powinno znalezc sie :
- znaczek 3 diamentow
- pod spodem MitsuManiaki
- SZCZECIN ( lub inne miasto ) |
Taka flage tez poprosze
tylko zamiast Szczecina to Olsztyn i bedzie cacy
Anonymous - 19-01-2006, 23:27
skuchajcie mnie ja rozmawialem z Jackiem i podjolem sie zrobienie uniwersalych flag czyli bez miast, ksyw czy dat takie flagi niech kazdy robi we wlasnym zakresie bo mnie niestac na tego typu imprezy
pozdrawiam Zachar
Anonymous - 20-01-2006, 11:09
tu jest link do goście który nam wykonywał autoflagi
http://jack-jr.com/pl/index-pl.htm
aha jeszcze jedno z tego co pamiętam to autoflaga duża taką jak mamy my kosztowała chyba 50 zika od sztuki, i jest jeszcz do ustalenia czy bierzemy flagi na prawą strone auta czy na lewą czy połowa takich a połowa takich.
Anonymous - 20-01-2006, 12:52
wiesz wyplaciliscie tyla dlatego ze braliscie jedna a nie hurtowo bo ja podejzewam ze kolo 50 flag zamowimy bo tylu bedzie chetnych na nie wiec koszta beda owiele mniejsze
Anonymous - 20-01-2006, 15:49
no jasne ze bedzie taniej ale co do 50 flag to nie nastwiał bym sie tak optymistycznie. aha za 25 zeta to jest auto flaga ale mała a rozumiem ze interesuje nas tylko duża czyli 64 cm na 48 cm. niom i braliśmy 2 ale gosciu jest całkiem wporządku i zapewniał ze zrobienie większej ilosci sztuk to oczywiście niższa cena. pozdrawiam
edit: aha przypomniało mi sie jeszcze że nasza była droższa bo były użyte 2 kolory, wiem ze sugerujesz sie tym ze pewnie gryf miał tanie flagi ale u nich koszta były niskie ze wzgledu na 2 kolory, a właściwie 1 bo tylko czarny, manemu trzeba wysłać jeszcze projekt auto flagi najlepiej w corelu, albo w czymś takim, moze być jpg ale musi być big rozdzielczosć. pozdro
edit2: może zróbmy listę chętnych którzy chcą na bank autoflagę, zaznaczam ze cena na bank nie przekroczy 50 złotych, a na pewno bedzie niższa, (jednak ze względy zeby potem nie wyjść na głupka gdy okaże sie ze many schodzi z ceny przy zamiówieniu np. powyżej 100 sztuk to ustalamy cene max 50 zika) gdy dowiemy sie ilu jest chętnych to bedziemy mogli rozpocząć negocjacje w celu zbicia ceny.
A więc zapraszam do pisania kto jest na bank chętny na autoflagę Mitsumaniaków o rozmiarze 64x48 cm w cenie max 50 zł ? pozdro
Anonymous - 20-01-2006, 16:31
U nas w FSO Auto Klubie również robiliśmy flagi. Flagi są jednostronne, wymiary 64x48 cm. Jeżeli chodzi o cenę, to pierwsze robiliśmy zamówienia, a potem tyle ile było zamówień, zrobiliśmy flagi. Zamówień było ok. 120, więc koszt za flagę ukształtował się na poziomie 20 złotych (łącznie z przesyłką).
Flagi klubowe to ekstra sprawa. Popieram i już składam zamówienie na co najmniej jedną sztukę .
|
|
|