MitsuManiaki.com - INFO PRASOWE Z MMC dot. naszego Zlotu
Krzyzak - 29-08-2007, 12:47
ja tez sie ciesze - dla mnie tvn turbo jest mierne i lepiej, ze ich nie bylo
nie ma rozglosu - nie ma wiochy, jaka panuje na zlotach niektorych marek
niech tak zostanie...
Anonymous - 29-08-2007, 12:47
zreszta w grudziadzu byli (nawet udzielalem wywiadu) a i tak tego nie pokazali (moze dlatego ze udzielalem)
novy - 29-08-2007, 13:02
Po prostu...nie było w planie palenia gum...to i po co mieliby przyjechać
Już prędzej TVN STYLE by przyjechało
Rafal_Szczecin - 29-08-2007, 13:24
arturro napisał/a: | zreszta w grudziadzu byli (nawet udzielalem wywiadu) a i tak tego nie pokazali (moze dlatego ze udzielalem) |
no to pieknie Ty udzieliles wywiadu, ja tez , to juz wiadomo czemu nie pokazali
Anonymous - 29-08-2007, 13:31
Rafal_Szczecin napisał/a: | no to pieknie Ty udzieliles wywiadu, ja tez , to juz wiadomo czemu nie pokazali |
Rafał Ty kiedys podobno też w sprawie wysokich cen paliw jakiegos wywiadu udzielałe¶, masz pewnie wójka w telewizji ale cenzor nie może tego pó¶cić na telewizory milionów ludzi,to było by straszne. Maj± to w zanadrzu dla ludzi którzy opłat za tv i radio nie uiszczaj±
Rafal_Szczecin - 29-08-2007, 13:38
Ficu865 napisał/a: | Rafał Ty kiedys podobno też w sprawie wysokich cen paliw jakiegos wywiadu udzielałe¶, |
bo udzielalem ! Ficu865 napisał/a: | Maj± to w zanadrzu dla ludzi którzy opłat za tv i radio nie uiszczaj± | calkiem mozliwe
a mam pytanie, z ta ortografia to Ty sie wyglupiasz czy tak na serio ?
Anonymous - 29-08-2007, 14:12
Rafal_Szczecin napisał/a: | a mam pytanie, z ta ortografia to Ty sie wyglupiasz czy tak na serio ? |
Czytam cały temat "pręgież ortograficzny" i mogło mi się udzielić ale nie róbmy OT
cns80 - 29-08-2007, 14:18
novy napisał/a: | Już prędzej TVN STYLE by przyjechało | A wiesz że to chyba dobry pomysł. Może by pokazali jak alternatywnie mog± spędzać czas rodziny i jak nie tylko faceci, ale i ich żony oraz dzieci mog± się bawić. Co Wy na to ? Będzie temat dla organizatorów następnego zlotu ???
Anonymous - 29-08-2007, 15:24
cns80 napisał/a: | novy napisał/a: | Już prędzej TVN STYLE by przyjechało | A wiesz że to chyba dobry pomysł. Może by pokazali jak alternatywnie mog± spędzać czas rodziny i jak nie tylko faceci, ale i ich żony oraz dzieci mog± się bawić. Co Wy na to ? Będzie temat dla organizatorów następnego zlotu ??? |
to po co tvn, od razu tv trwam
akbi - 29-08-2007, 15:32
arturro napisał/a: | to po co tvn, od razu tv trwam |
wyobrażasz sobie ludzi z LUKS'u z różańcami
Anonymous - 29-08-2007, 15:36
akbi napisał/a: | arturro napisał/a: | to po co tvn, od razu tv trwam |
wyobrażasz sobie ludzi z LUKS'u z różańcami |
moze nie ale w moherach owszem
akbi - 29-08-2007, 15:49
arturro napisał/a: | moze nie ale w moherach owszem |
heh...masz rację
My¶lisz, że tutaj pod zasłon± hełmu już robili jak±¶ wewnętrzn± próbę
Chooper - 29-08-2007, 16:55
cichooooooooooooooooooo
a Ty Arek nie pokazuj mi sie na oczy za te fajerwerki, bo najlepsze szpece od pirotechniki to Matejek i ja i żadne gebelsy nas nie przebij±
Gene - 29-08-2007, 16:56
z tym torem off-road'owym tez lekko pojechali
Anonymous - 29-08-2007, 19:40
Chooper napisał/a: | cichooooooooooooooooooo
a Ty Arek nie pokazuj mi sie na oczy za te fajerwerki, bo najlepsze szpece od pirotechniki to Matejek i ja i żadne gebelsy nas nie przebij± |
ekhm... ekhm...
jakis kaszel mnie lapie
|
|
|