Eclipse - Techniczne - Jaki silnik diesla do Eclipse?
Matejko - 04-09-2007, 10:17
bedac nad morzem i przechadzajac sie po jastarni patrze jedzie eclipse 3G, mysle sobie fajny srebrny, ladne kola, zadnego auta obok, a spod maski kle kle kle kle kle kle kle, nie dognilem goscia, nie zrobilem zdjec, nie nagralem filmu, stalismy z kumplem jak wryci na chodniku
Anonymous - 04-09-2007, 11:19
No moze da sie przelamac bariere 200 i jezdzilo by jak gst ale chyba tylko na prostej i nie za dlugo.
Bo wywazenie nie takie.
Bartek - 04-09-2007, 11:23
Zdziwiłbyś się ile waży 4g63T z osprzętem...... różnica masy wg mnie poniżej 50 kg względem proponowanego przeze mnie dieselka
Anonymous - 04-09-2007, 12:06
Moze i tak nie kluce sie ale jesli to chodzi o szczednosc to raczej sie nie oplaca a jesli o omysl chec realizacji i zeby miec cos innego to spoko.
Tylko wydaje mi sie ze sama wymiana silnika bez przerobki zawieszenia nie ma sensu.
HouseM - 04-09-2007, 21:37
tylko pytanie jak przerobic zawieszenie skoro nie było nigdy fabrycznego Eclipsa diesla !. Na co przerobić ???
A tak nawiązując do klekotu spod maski.
Moja znajoma dostała auto służbowe. Opel Astra 2. kobieta kompletnie nie znająca się na motoryzacji. Ale tak KOMPLETNIE !!!
Przyjechała do mnie niedawno i właśnie spod maski dobiegało takie swojskie kle kle kle..
Pomyślałem jednak że trochę głośny ten diesel jak na tak nowoczesne auto.
Jak wielkie było moje zdumienie jak dowiedziałem się że to benzyniak !!!!!!
Po sprawdzeniu poziomu oleju już wiedziałem skąd to kle kle kle...
|
|
|