Forum ogólne - Zobaczcie co znalazlem!!
arekp - 05-09-2007, 02:55
Hubeeert napisał/a: | Ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi? |
Szkoda sobie glowe zawracac cymbalem, pojechal nas na innym forum po czym tu wkleil linka udajac, ze znalazl to w sieci.
Anonymous - 05-09-2007, 08:16
Hubeeert napisał/a: | Ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi? |
ogolnie o to, ze to forum fanatykow (czasem tez tak sadze )
kazdy kto chce cos sprzedac dostaje bana i ogolnie forum jest forma wychwalcza dla dealera (kilka epitetow) z bialegostoku.
to tak w skrocie.
Aga - 05-09-2007, 09:18
arturro napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi? |
ogolnie o to, ze to forum fanatykow (czasem tez tak sadze )
kazdy kto chce cos sprzedac dostaje bana i ogolnie forum jest forma wychwalcza dla dealera (kilka epitetow) z bialegostoku.
to tak w skrocie. |
miałam się nie odzywać ale muszę (po raz pierwszy ) zgodzić się z Arturro
aaaa i jeszcze, gdybym ja się tak odezwała jak Ficu (czytaj: nazwała kogoś debilem) to pewnie zaraz by mnie opieprzo.......
wszystko na ten temat
Anonymous - 05-09-2007, 09:23
Hubeeert napisał/a: | :? Kod: |
Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje
|
[ Dodano: 05-09-2007, 02:05 ]
Ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi? |
koleś wkleił linka do innego forum gdzie ktoś obrażał uzytkowników, adminów i "wsiowego dilera z białego". Nietrudno było zauważyć że na obydwu forach w podpisie jest ten sam kot jak mu o tym napisałem - zmienił profil, teraz już temat pewnie usunięty ale z tego powodu się cieszę
A nasz "przyjaciel" mleczny iloraz inteligencji ma mniejszy niz jego kot...
[ Dodano: 05-09-2007, 09:43 ]
Noi widzzisz AGA dostałem ostrzeżenie:)
Jackie - 05-09-2007, 09:45
Ficu865, już nie masz. Przepraszam, nie doczytałem, zastałem pyskówkę i mię poniosło....Raz jeszcze sorry.
pozdrawiam
[ Dodano: 05-09-2007, 08:45 ]
Czy ktoś zdążył zrobić zrzut posta kolegi mlecznego?
Anonymous - 05-09-2007, 09:46
ok bo już pisałem że ostatni raz stanąłem w obronie forum:) Nic sie nie stało
[ Dodano: 05-09-2007, 09:49 ]
Jackie napisał/a: | Czy ktoś zdążył zrobić zrzut posta kolegi mlecznego? |
Ja nie... ale szukam w plikach z wczoraj. Jesli explorer to gdzies zapisuje powinienem mieć w historii chociaż ale nie moge znaleźć...
[ Dodano: 05-09-2007, 09:55 ]
niestety tylko tyle:
Anonymous - 05-09-2007, 10:36
Aga napisał/a: | miałam się nie odzywać ale muszę (po raz pierwszy ) zgodzić się z Arturro |
hehe jeszcze sie polubimy, ale by bylo
wracajac do tematu uwazam ze rowniez jest lekka przesada uzywanie epitetow (zawsze to powtarzalem) na forum, nawet jesli uzytkownik mleczny wykazal sie taaaaakim brakiem inteligencji (za smiac mi sie chce ) i chamskimi docinkami.
szczeslaw - 05-09-2007, 10:58
arturro, ale użycie słowa "debil" w odniesieniu do mlecznego nie było epitetem, tylko stwierdzeniem faktu, diagnozą
Za wiki: Debilizm – termin medyczny określający niedorozwój umysłowy lekkiego stopnia.
Anonymous - 05-09-2007, 11:12
co fakt to fakt, a z faktami się nie dyskutuje
Jackie - 05-09-2007, 11:31
No cóż, nie pierwszy to wyskok pana mlecznego i jak sądzę nie ostatni... Co do "diagnozowania" - bardzo proszę o umiar. Nie schodźmy do jego poziomu bo zabije nas doświadczeniem (cyt. za nim samym) dlatego trzeba odpuścić, nikt nam nie obiecywał, że wszyscy na forum to sympatyczni ludzie umiejący się różnić w opiniach z zachowaniem klasy (choćby podstawowej...). Mój apel - nie zwracać uwagi.
Pozdrawiam
Anonymous - 05-09-2007, 11:39
Moj apel - pernament ban. Po co ma psuć smak tego forum ;] To tak jakby ktoś Ci przyszedł do Twojego domu zaczął wyzywać rodzinę i mówić Ci coś masz robić a co nie. Co byś zrobił? Bo ja bym go "wyprosił"
Anonymous - 05-09-2007, 11:41
i tak się chyba już nie pokaże a jak się pojawi i bedzie mędrkował to dostanie kopa i tyle
arekp - 05-09-2007, 11:58
Jak by ktos chcial kota ocenic to mozna zrobic to tutaj
Mleczny, jak myslisz ... Justyna bedzie zadowolona?
Aga - 05-09-2007, 12:06
Jackie napisał/a: | Ficu865, już nie masz. Przepraszam, nie doczytałem, zastałem pyskówkę i mię poniosło....Raz jeszcze sorry.
pozdrawiam
|
uważam to za jawną niesprawiedliwość
mnie się od kilku dni tłumaczy, że bez względu na to jak mocno mi ktoś nakopie mam zachować klasę i nie obrzucać nikogo epitetami
a inni widać mogą
a może chodzi o to, że jednych można obrażać a innych nie?
wg mnie coś tu nie gra
i żeby było jasne, nie chodzi Ficu personalnie o Ciebie ale o fakt, jak się przydziela ostrzeżenia na tym forum
wszystko zależy od punktu widzenia oraz sympatii lub antypatii Panów Adminów lub Moderatorów
z poważaniem.....
Agusia
Anonymous - 05-09-2007, 12:06
arekp napisał/a: | Jak by ktos chcial kota ocenic to mozna zrobic to tutaj |
koledzy nie wciagajmy w to biednego kotka, wystarczy ze jest wykorzystywany seksualnie
|
|
|