To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Zobaczcie co znalazlem!!

arekp - 05-09-2007, 02:55

Hubeeert napisał/a:
Ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi?

Szkoda sobie glowe zawracac cymbalem, pojechal nas na innym forum po czym tu wkleil linka udajac, ze znalazl to w sieci.

Anonymous - 05-09-2007, 08:16

Hubeeert napisał/a:

ogolnie o to, ze to forum fanatykow (czasem tez tak sadze :D :wink: )
kazdy kto chce cos sprzedac dostaje bana i ogolnie forum jest forma wychwalcza dla dealera (kilka epitetow) z bialegostoku.
to tak w skrocie.

Aga - 05-09-2007, 09:18

arturro napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

ogolnie o to, ze to forum fanatykow (czasem tez tak sadze :D :wink: )
kazdy kto chce cos sprzedac dostaje bana i ogolnie forum jest forma wychwalcza dla dealera (kilka epitetow) z bialegostoku.
to tak w skrocie.

miałam się nie odzywać ale muszę (po raz pierwszy :) ) zgodzić się z Arturro

aaaa i jeszcze, gdybym ja się tak odezwała jak Ficu (czytaj: nazwała kogoś debilem) to pewnie zaraz by mnie opieprzo.......

wszystko na ten temat

Anonymous - 05-09-2007, 09:23

Hubeeert napisał/a:
:?
Kod:

Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje

[ Dodano: 05-09-2007, 02:05 ]

koleś wkleił linka do innego forum gdzie ktoś obrażał uzytkowników, adminów i "wsiowego dilera z białego". Nietrudno było zauważyć że na obydwu forach w podpisie jest ten sam kot :finga: jak mu o tym napisałem - zmienił profil, teraz już temat pewnie usunięty ale z tego powodu się cieszę :biggrin:

A nasz "przyjaciel" mleczny iloraz inteligencji ma mniejszy niz jego kot...

[ Dodano: 05-09-2007, 09:43 ]
Noi widzzisz AGA dostałem ostrzeżenie:)

Jackie - 05-09-2007, 09:45

Ficu865, już nie masz. Przepraszam, nie doczytałem, zastałem pyskówkę i mię poniosło....Raz jeszcze sorry.
pozdrawiam

[ Dodano: 05-09-2007, 08:45 ]
Czy ktoś zdążył zrobić zrzut posta kolegi mlecznego?

Anonymous - 05-09-2007, 09:46

ok bo już pisałem że ostatni raz stanąłem w obronie forum:) Nic sie nie stało :mrgreen:

[ Dodano: 05-09-2007, 09:49 ]
Jackie napisał/a:
Czy ktoś zdążył zrobić zrzut posta kolegi mlecznego?

Ja nie... ale szukam w plikach z wczoraj. Jesli explorer to gdzies zapisuje powinienem mieć w historii chociaż ale nie moge znaleźć...

[ Dodano: 05-09-2007, 09:55 ]
niestety tylko tyle:

Anonymous - 05-09-2007, 10:36

Aga napisał/a:
miałam się nie odzywać ale muszę (po raz pierwszy ) zgodzić się z Arturro

hehe jeszcze sie polubimy, ale by bylo :D :D :D :D

wracajac do tematu uwazam ze rowniez jest lekka przesada uzywanie epitetow (zawsze to powtarzalem) na forum, nawet jesli uzytkownik mleczny wykazal sie taaaaakim brakiem inteligencji (za smiac mi sie chce :D ) i chamskimi docinkami.

szczeslaw - 05-09-2007, 10:58

arturro, ale użycie słowa "debil" w odniesieniu do mlecznego nie było epitetem, tylko stwierdzeniem faktu, diagnozą ;)
Za wiki: Debilizm – termin medyczny określający niedorozwój umysłowy lekkiego stopnia.

Anonymous - 05-09-2007, 11:12

:lol: :lol: :lol: :lol: co fakt to fakt, a z faktami się nie dyskutuje :badgrin:
Jackie - 05-09-2007, 11:31

No cóż, nie pierwszy to wyskok pana mlecznego i jak sądzę nie ostatni... Co do "diagnozowania" - bardzo proszę o umiar. Nie schodźmy do jego poziomu bo zabije nas doświadczeniem (cyt. za nim samym) dlatego trzeba odpuścić, nikt nam nie obiecywał, że wszyscy na forum to sympatyczni ludzie umiejący się różnić w opiniach z zachowaniem klasy (choćby podstawowej...). Mój apel - nie zwracać uwagi.
Pozdrawiam

Anonymous - 05-09-2007, 11:39

Moj apel - pernament ban. Po co ma psuć smak tego forum ;] To tak jakby ktoś Ci przyszedł do Twojego domu zaczął wyzywać rodzinę i mówić Ci coś masz robić a co nie. Co byś zrobił? Bo ja bym go "wyprosił" 8)
Anonymous - 05-09-2007, 11:41

i tak się chyba już nie pokaże :wink: a jak się pojawi i bedzie mędrkował to dostanie kopa i tyle :p
arekp - 05-09-2007, 11:58

Jak by ktos chcial kota ocenic to mozna zrobic to tutaj

Mleczny, jak myslisz ... Justyna bedzie zadowolona? :D

Aga - 05-09-2007, 12:06

Jackie napisał/a:
Ficu865, już nie masz. Przepraszam, nie doczytałem, zastałem pyskówkę i mię poniosło....Raz jeszcze sorry.
pozdrawiam

uważam to za jawną niesprawiedliwość
mnie się od kilku dni tłumaczy, że bez względu na to jak mocno mi ktoś nakopie mam zachować klasę i nie obrzucać nikogo epitetami
a inni widać mogą

a może chodzi o to, że jednych można obrażać a innych nie?

wg mnie coś tu nie gra

i żeby było jasne, nie chodzi Ficu personalnie o Ciebie ale o fakt, jak się przydziela ostrzeżenia na tym forum

wszystko zależy od punktu widzenia oraz sympatii lub antypatii Panów Adminów lub Moderatorów

z poważaniem.....
Agusia

Anonymous - 05-09-2007, 12:06

arekp napisał/a:
Jak by ktos chcial kota ocenic to mozna zrobic to tutaj

koledzy nie wciagajmy w to biednego kotka, wystarczy ze jest wykorzystywany seksualnie :lol: :lol: :lol: :lol: