To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Na kogo zagłosujemy ??

Anonymous - 10-09-2007, 14:53

Skorzystałem z możliwości zaznaczenia dwóch opcji i pierwszy wybór był prosty PO - koalicja ewentualnie z LiD (powinni się dogadać).

Kaczki są dobre....tylko pieczone i z ziemniaczkami :finga:

akbi - 10-09-2007, 15:02

slo_mo napisał/a:
wybór był prosty PO - koalicja ewentualnie z LiD

jak PO weźmie do rządzenia LID to się chyba potne :x :x

xor - 10-09-2007, 15:20

A ja mam prośbę, aby zamknąć ten wątek. Zrodzi konflikty - nawet, jeśli tu nie będzie pyskówki, to pojawią się niechęci pomiędzy forumowiczami. Osobiście bardzo poważnie podchodzę do polityki i już tu pisałem elaborat o pewnych kanaliach w politycznych skupionych w kilku partiach, i przeraża mnie, że mają u nas jakiekolwiek poparcie. Ale usunąłem. Na co nam to.
Właśnie dlatego sądzę, że ten wątek jest bardzo niedobry - wszędzie, gdzie się taki pojawiał, pojawiały się konflikty. Skupmy się na tym, co nas łączy, nie dzieli.

saphire - 10-09-2007, 15:51

To nie piszcie na kogo kto głosował tylko głosujcie w ankiecie i cicho sza.
akbi - 10-09-2007, 15:56

xor napisał/a:
Właśnie dlatego sądzę, że ten wątek jest bardzo niedobry - wszędzie, gdzie się taki pojawiał, pojawiały się konflikty. Skupmy się na tym, co nas łączy, nie dzieli.

...przecież mamy "zielone forum", gdzie na bieżąco przerabiamy tematy polityczne i często wiemy, że Ci to są za PO, tamci za PiSem a jeszcze inni za LiDem ... ten temat, czy on jest czy go nie ma to nic nie zmieni.

Jeśli są tacy co się mocno wzburzają gdy słyszą Kaczyński, Tusk czy Kwaśniewski to niech się nie udzielają w tym temacie ... tutaj chodzi jedynie o oddanie anonimowego głosu.

Anonymous - 10-09-2007, 22:05

Boże..... założyłem tą ankietę tylko i wyłącznie aby pokazać jakie są preferencje polityczne mitsumaniaków, a tu widze że mamy w skali mikro to co dzieje się w sejmie !!!!!!

A prosiłem, aby nie wykłócać się która partia leprza !!!!!!

Ludzie PROSZE WAS !!!!!!!!!!!!

Jak widze to co sie dzieje to napewno nie wezmę udziału w prawdziwej polityce :P

Anonymous - 10-09-2007, 22:16

widzisz Scandik coś narobił :P :P
maxwell61 - 10-09-2007, 23:23

szczerze to to nie ma na kogo głosować: PiS to 2 kaczki/ PO to 1kaczor/LiD to po angielsku "powieka" wiec na wiele spraw beda przymykać oko :D / seldefence....bez komantarza..no i boski Roman to ...też bez komantarza....ale sie nagadałem :D ...pozdrawiam
Grześku - 11-09-2007, 10:05

I pozostał nam tylko Korwin Mikke... :twisted:
akbi - 11-09-2007, 10:19

Grześku napisał/a:

Wielka szkoda, że w realiach nie ma chociaż 9-procentowego poparcia :|

szczeslaw - 11-09-2007, 11:26

akbi napisał/a:
Wielka szkoda, że w realiach nie ma chociaż 9-procentowego poparcia

Ale tym razem, dzięki sojuszowi WYBORCZEMU z LPR i PR jest bardzo duża szansa na wejście do sejmu. To już jest dużo i pozwoli UPR na nowo zagościć na polskiej scenie politycznej.

Anonymous - 11-09-2007, 11:26

akbi napisał/a:
Grześku napisał/a:

Wielka szkoda, że w realiach nie ma chociaż 9-procentowego poparcia :|

ale i on juz powinien sobie odpocząć :D

Miller wraca w Łodzi :D :badgrin:

akbi - 11-09-2007, 11:37

szczeslaw napisał/a:
dzięki sojuszowi WYBORCZEMU z LPR

Korwin dogadał się z Giertychem :?: :?: :shock:

szczeslaw - 11-09-2007, 11:47

akbi napisał/a:
Korwin dogadał się z Giertychem

Tak. Ale to nie jest koalicja, tylko start ze wspólnej listy.
Powody takiej decyzji można znaleźć na blogu Korwina i na stronie UPR.

Student - 11-09-2007, 11:49

Inaczej Giertych dogadał się z Korwinem, chęć przetrwania przez LPR jast tak duża że dogadaja się z każdym.