To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] Kolo zamachowe

Adaho_krak - 09-09-2007, 22:57

Tomasz82 napisał/a:
godzina wyjecie skrzyni biegow.

adaho tak skromnie sie zapytam czy ktos mu pomaga?

HouseM napisał/a:
No mnie się tez nie chce wierzyć. Za samo wyjęcie i włożenie skrzyni liczą minimum 300zł

Panowie tak na koniec żeby nie robić OT :)

Podnośnik kolumnowy, auto do góry, podstawiasz podnośnik hydrauliczny pod skrzynie biegów, klucz pneumatyczny tam gdzie się da, opuszczasz skrzynkę na hydrauliku, tarcza docisk itd. moment, i spowrotem. Moment no może z tą godzinką mnie poniosło, ale w dwóch z palcem w :butthead:

Anonymous - 09-09-2007, 22:59

Tomasz82 napisał/a:
wymiana sprzegla

Tomasz82 pamietaj, sprzęgło tylko Daikin Exedy. Żadne inne. Na 100 000 km masz zgłowy problemy ze sprzęgłem. Sprzęgło w twoim colcie to we dwoje w 3 godziny powinno nam się udać wymienić. Mogę ci pomóc :lol:

Tomasz82 - 09-09-2007, 23:02

kazdy tomasz jest nie dowiarkiem na poczatku grudnia jade do krakowa musze to zobaczyc.
zabieram dominika by byl swiadek stoper i liczymy czas tylko ciekawe czy do rawy dojade z powrotem. :biggrin: :biggrin:

Anonymous - 09-09-2007, 23:05

[quote=]zobacz co moze ci zrobic nie dokrecone kolo zamachowe http://www.nissanklub.pl/...48ad768[/quote]

no w eclipsie to ktos by mogl noge straic lub cos wiecej... silki poprzecznie nie wsdluznie

Adaho_krak - 09-09-2007, 23:06

Tomasz82 napisał/a:
kazdy tomasz jest nie dowiarkiem na poczatku grudnia jade do krakowa musze to zobaczyc.
zabieram dominika by byl swiadek stoper i liczymy czas tylko ciekawe czy do rawy dojade z powrotem.

Zapraszam i koniec OT.

TEMAT Koło zamachowe

Misiooo - 10-09-2007, 11:28

HouseM napisał/a:
No mnie się tez nie chce wierzyć. Za samo wyjęcie i włożenie skrzyni liczą minimum 300zł

I dodam,że mam automatyczna skrzynię biegów a to jest chyba wiekszy problem z jej wyciągnięciem i włożeniem!!??