Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] Kolo zamachowe
Adaho_krak - 09-09-2007, 22:57
Tomasz82 napisał/a: | godzina wyjecie skrzyni biegow.
adaho tak skromnie sie zapytam czy ktos mu pomaga? |
HouseM napisał/a: | No mnie się tez nie chce wierzyć. Za samo wyjęcie i włożenie skrzyni liczą minimum 300zł |
Panowie tak na koniec żeby nie robić OT
Podnośnik kolumnowy, auto do góry, podstawiasz podnośnik hydrauliczny pod skrzynie biegów, klucz pneumatyczny tam gdzie się da, opuszczasz skrzynkę na hydrauliku, tarcza docisk itd. moment, i spowrotem. Moment no może z tą godzinką mnie poniosło, ale w dwóch z palcem w
Anonymous - 09-09-2007, 22:59
Tomasz82 napisał/a: | wymiana sprzegla |
Tomasz82 pamietaj, sprzęgło tylko Daikin Exedy. Żadne inne. Na 100 000 km masz zgłowy problemy ze sprzęgłem. Sprzęgło w twoim colcie to we dwoje w 3 godziny powinno nam się udać wymienić. Mogę ci pomóc
Tomasz82 - 09-09-2007, 23:02
kazdy tomasz jest nie dowiarkiem na poczatku grudnia jade do krakowa musze to zobaczyc.
zabieram dominika by byl swiadek stoper i liczymy czas tylko ciekawe czy do rawy dojade z powrotem.
Anonymous - 09-09-2007, 23:05
[quote=]zobacz co moze ci zrobic nie dokrecone kolo zamachowe http://www.nissanklub.pl/...48ad768[/quote]
no w eclipsie to ktos by mogl noge straic lub cos wiecej... silki poprzecznie nie wsdluznie
Adaho_krak - 09-09-2007, 23:06
Tomasz82 napisał/a: | kazdy tomasz jest nie dowiarkiem na poczatku grudnia jade do krakowa musze to zobaczyc.
zabieram dominika by byl swiadek stoper i liczymy czas tylko ciekawe czy do rawy dojade z powrotem. |
Zapraszam i koniec OT.
TEMAT Koło zamachowe
Misiooo - 10-09-2007, 11:28
HouseM napisał/a: | No mnie się tez nie chce wierzyć. Za samo wyjęcie i włożenie skrzyni liczą minimum 300zł |
I dodam,że mam automatyczna skrzynię biegów a to jest chyba wiekszy problem z jej wyciągnięciem i włożeniem!!??
|
|
|