Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Moderator w Pomorskim
Anonymous - 18-09-2007, 20:18
nie zgadzam sie z iloscia moderatorow i tylko to, jezeli jestem w odosobnieniu to trudno, przezyje.
Anonymous - 18-09-2007, 20:46
Deenbe jak napisałem wcześniej Cytat: | Deenbe jestem na forum od roku (krócej niż Ty zapewne) |
i nie zaprzeczam że Ty Cytat: | widzisz masz krotka pamiec. jakbys nie wiedzial to w m3m bylem od poczatku jego istnienia, jestem wspolzalozycielem klubu. | i chwała Ci za to ale przyznasz mi za pewne rację ze jak sie coś zakłada to trzeba o to dbać, a nie wpadać co kilka miesięcy.................... to że nie masz czasu (lub inna znana Ci przyczyna) nie jest niczym złym. Poprostu jak sie nie ma na coś czasu to trzeba odpuścić i pozwolić działać tym co chcą i mają na to czas...... Jak napisałem nie chodzi tu o atak na Twoją osobę tylko o sensowne wybranie osób które robią coś efektywnego
Anonymous - 18-09-2007, 22:02
Cytat: | widzisz masz krotka pamiec. jakbys nie wiedzial to w m3m bylem od poczatku jego istnienia, jestem wspolzalozycielem klubu |
ale moderatorem nie jest się za zasługi:)
Anonymous - 18-09-2007, 22:07
czytam sobie i myślę, że niepotrzebnie wkradają się w rozmowę jakieś "niepożądane" ambicje. Przecież, w zależności od aktualnego zaangażowania się (nieważne z jakiego powodu), uprawnienia moderatora, przy akceptacji większości, mogą być sukcesywnie przekazywane kolejnym osobom mogącym wykazywać, w danej chwili, najawiększe zainteresowanie m3m
Hubeeert - 18-09-2007, 23:40
Jako Klubowicz m3m mam prawo głosu.
Moim zdaniem idea wyborów jest jak najbardziej słuszna.
Zróbcie ankietę z chętnymi i możliwością dwukrotnego wyboru i po kłopocie.
A teraz poproszę o kiełbasę i piwo wyborcze.
Kilo jałowcowej z grilla i kratę piwa. Za mniej głosu nie sprzedam
akbi - 21-09-2007, 09:18
Cóż taka tu cisza?? Nie ma więcej chętnych na moda??
deenbe napisał/a: | nie zgadzam sie z iloscia moderatorow |
deenbe, nie chcę abyś mnie źle odebrał, ale przecież możesz również zgłosić swoją kandydaturę. Ja nie znam dokładnie początków m3m, ale jak jesteś współzałożycielem to chwała Ci za to.
Anonymous - 21-09-2007, 09:59
A przepraszam na tą ankiete/wybory to do emerytury będziemy czekali??
akbi - 21-09-2007, 10:22
dm17 napisał/a: | A przepraszam na tą ankiete/wybory to do emerytury będziemy czekali?? |
info masz w pierwszym poście tego tematu:
Cytat: | Na zgłoszenia kandydatów czekamy do końca września, następnie przez okres dwóch tygodni zostanie przeprowadzona ankieta, która wyłoni dwóch przyszłych Moderatorów regionu Pomorskiego. |
Anonymous - 21-09-2007, 11:26
Qrcze to jeszcze tyle czekać.....może do 21pażdziernika
A czy każdy z kandydatów będzie przemawiał do zebranych na najbliższym spocie Może zrobimy jakiś piknik wyborczy bo ja chce usłyszeć konkretnych obietnic
Anonymous - 21-09-2007, 14:41
1. AKBI
2. Śruba
Anonymous - 21-09-2007, 23:17
Aśka napisał/a: | 1. AKBI
2. Śruba |
Węsze tu spisek oni są spowinowaceni tzn.Aśka i Akbi
Kandydatów trzeba jeszcze zlustrować przed wyborami
Sorki ,bez urazy ale jakoś mi się tak zebrało na żarty nikogo nie chciałem urazić moim postem
Anonymous - 22-09-2007, 10:21
nie klocic sie!!
ja z Krzyzakiem zalozylismy filie klubu mitsubishi polska
na spotkaniu zalozycielskim m3m mnie nie bylo. ale wiem napewno, ze wtedy nikt sie z nikim nie klocil! i tak ma zostac.
poluzujcie warkocze
modami - Akbi i Sruba
Anonymous - 22-09-2007, 11:52
Adam wszyscy są na pełnym luzie Łuuuuu saaaaaaa
akbi - 24-09-2007, 08:30
fiszhop napisał/a: | Węsze tu spisek oni są spowinowaceni tzn.Aśka i Akbi |
Aśka też jest zarejestrowanym użytkownikiem od ponad roku
...ale, ok - nie będzie głosować
novy - 24-09-2007, 09:01
Ja, ja...wybierzcie mnie, wybierzecie mnie
|
|