Małopolskie - Nasza www :)
Anonymous - 18-09-2007, 21:44
Wrzucaj wrzucaj Echhh że mnie w Morsku nie było
JCH - 18-09-2007, 22:12
Nie bangla teraz
Kod: | Warning: Smarty error: unable to read resource: "srodek.tpl" in /home/kuchniar/public_html/karolgt/mitsu/Smarty/Smarty.class.php on line 1095
Warning: Smarty error: unable to read resource: "srodek.tpl" in /home/kuchniar/public_html/karolgt/mitsu/Smarty/Smarty.class.php on line 1095 |
karolgt - 18-09-2007, 22:26
specjalnie "chwilowo" wylaczylem zanim sie wysle na serwer reszta, do 20-30 min powinno byc, z nowymi galeriami we flashu
[ Dodano: 18-09-2007, 23:07 ]
ok, pare galerii poprawionych. Czekam na opinie czy Wam sie takie cos podoba. Ja korzystam z tej galerii juz od dawna i jestem poki co zadowolony. Mysle ze jest dosc zoptymalizowana i dziala naprawde ok
Anonymous - 18-09-2007, 23:51
karolgt
Jest ok
Marcin-Krak - 19-09-2007, 00:17
No Karol wreszcie co¶ pożytecznego przez ten rok zrobiłe¶
Jak dla mnie good job
Przy mnie możesz napisać - "Ja¶nie Pan Spamer"
Hubeeert - 19-09-2007, 00:34
karolgt, niech jaki¶ admin wrzuci stronę jako podkatalog na Forum Małopolskim. Tak jak jest w Trójmie¶cie
Męcz ich. Tak przy okazji - Jackie jest we Frankfurcie - daj mu żyć
karolgt - 19-09-2007, 00:40
Marcin-Krak napisał/a: | Przy mnie możesz napisać - "Ja¶nie Pan Spamer" |
Zrobione przy¶lij reszte opisu i zdjęcia tego swojego Co(l)ciaka
[ Dodano: 19-09-2007, 00:43 ]
Hubeeert napisał/a: | karolgt, niech jaki¶ admin wrzuci stronę jako podkatalog na Forum Małopolskim. Tak jak jest w Trójmie¶cie |
ok, wszystko sie zalatwi, strona dziala (i to nie skonczona z mojej strony) od paru godzin dopiero więc niech kazdy ma troche czasu
na nastepnym zlocie jeszcze porozmawiamy na temat domeny, przy tej ilosci osob to zlozenie sie na domene bedzie po ~4 zl wiec pewnie nie bedzie to zaden problem. Serwer dam swoj, z tym nie ma problemu.
[/quote]
Hubeeert napisał/a: |
Męcz ich. Tak przy okazji - Jackie jest we Frankfurcie - daj mu żyć |
ok, wezme to pod uwage
Marcin-Krak - 19-09-2007, 01:14
karolgt napisał/a: | przy tej ilosci osob to zlozenie sie na domene bedzie po ~4 zl wiec pewnie nie bedzie to zaden problem. |
No jasne (z piank± i nie jedno) - ja żem jest centu¶ krakowski
karolgt napisał/a: | przy¶lij reszte opisu i zdjęcia tego swojego Co(l)ciaka
|
Się zrobi - tylko na 4 rok się dostanę
A tak poza tym to dzi¶ umyłem, odkurzyłem i jak już kończyłem to lać zaczęło -
karolgt - 19-09-2007, 01:17
Marcin-Krak napisał/a: |
Się zrobi - tylko na 4 rok się dostanę
A tak poza tym to dzi¶ umyłem, odkurzyłem i jak już kończyłem to lać zaczęło - |
Marcinie: prosilbym cie o nie robienie OT w temacie ktory sam zalozylem
hyhy a tak powaznie to juz przynajmniej wiem czemu dzisiaj padalo. a taka byla ladna pogoda rano: musiales go myc i tak bedzie brzydszy od mojego
Marcin-Krak - 19-09-2007, 01:22
karolgt napisał/a: | Marcinie: prosilbym cie o nie robienie OT w temacie ktory sam zalozylem |
Karolu - dobrze, nie będę robił OT w temacie który sam założyłe¶ - swoj± drog± gratuluję zdolno¶ci
karolgt napisał/a: | hyhy a tak powaznie to juz przynajmniej wiem czemu dzisiaj padalo. a taka byla ladna pogoda rano: musiales go myc |
Po 1 - to myłem wczoraj - bo dzi¶ już jest dzi¶
Po 2 - liczyłem że chociaż 1 dzień będzie czysty
karolgt napisał/a: | i tak bedzie brzydszy od mojego |
To jest niemożliwe - nie może być nic brzydszego od Twojego CAO
Pozdrawiam Cię w Twoim temacie
Anonymous - 19-09-2007, 01:23
Qrczak wersal
karolgt - 19-09-2007, 01:32
Marcin-Krak napisał/a: | karolgt napisał/a: | Marcinie: prosilbym cie o nie robienie OT w temacie ktory sam zalozylem |
Karolu - dobrze, nie będę robił OT w temacie który sam założyłe¶ - swoj± drog± gratuluję zdolno¶ci
|
Marcinie - dziękuję Ci bardzo za uszanowanie mojej arcy ważnej pro¶by
karolgt napisał/a: | hyhy a tak powaznie to juz przynajmniej wiem czemu dzisiaj padalo. a taka byla ladna pogoda rano: musiales go myc |
Po 1 - to myłem wczoraj - bo dzi¶ już jest dzi¶
Po 2 - liczyłem że chociaż 1 dzień będzie czysty
|
to sie przeliczyles
karolgt napisał/a: | i tak bedzie brzydszy od mojego |
To jest niemożliwe - nie może być nic brzydszego od Twojego CAO
|
jak najbardziej mozliwe: w Twoim jajka stoja, a w moim leż±. Co w Morsku zostalo juz dostatecznie obgadane
Pozdrawiam Cię w Twoim temacie |
Ja cię również
Anonymous - 19-09-2007, 09:02
Ja mam taki pomysł. Do kazdej osoby wrzycić link na forum gdzie jest historia auta. Ja i Marcin cos takiego mamy i ni etrzeba by sie męczyć żeby na nowo opisywać.
waldi-1 - 19-09-2007, 09:17
A przy miom nicku napisz ksi±że błędus z herbu paploch <czyli ten co gada bez sensu czasem>
Aga - 19-09-2007, 09:44
a czemu w galeriach nie ma naszych zdjęć?
jak już Buba zapisałe¶ do małopolski to b±dĽ konsekwentny
|
|
|