To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Nasza www :)

Anonymous - 18-09-2007, 21:44

Wrzucaj wrzucaj :) Echhh że mnie w Morsku nie było ](*,) ](*,) :crybaby: ](*,)
JCH - 18-09-2007, 22:12

Nie bangla teraz :(
Kod:
Warning: Smarty error: unable to read resource: "srodek.tpl" in /home/kuchniar/public_html/karolgt/mitsu/Smarty/Smarty.class.php on line 1095

Warning: Smarty error: unable to read resource: "srodek.tpl" in /home/kuchniar/public_html/karolgt/mitsu/Smarty/Smarty.class.php on line 1095

karolgt - 18-09-2007, 22:26

specjalnie "chwilowo" wylaczylem zanim sie wysle na serwer reszta, do 20-30 min powinno byc, z nowymi galeriami we flashu

[ Dodano: 18-09-2007, 23:07 ]
ok, pare galerii poprawionych. Czekam na opinie czy Wam sie takie cos podoba. Ja korzystam z tej galerii juz od dawna i jestem poki co zadowolony. Mysle ze jest dosc zoptymalizowana i dziala naprawde ok :)

Anonymous - 18-09-2007, 23:51

karolgt

Jest ok :)

Marcin-Krak - 19-09-2007, 00:17

No Karol wreszcie co¶ pożytecznego przez ten rok zrobiłe¶ :D ;)
Jak dla mnie good job :)

Przy mnie możesz napisać - "Ja¶nie Pan Spamer" :D :finga:

Hubeeert - 19-09-2007, 00:34

karolgt, niech jaki¶ admin wrzuci stronę jako podkatalog na Forum Małopolskim. Tak jak jest w Trójmie¶cie ;-)

Męcz ich. Tak przy okazji - Jackie jest we Frankfurcie - daj mu żyć ;-)

karolgt - 19-09-2007, 00:40

Marcin-Krak napisał/a:
Przy mnie możesz napisać - "Ja¶nie Pan Spamer" :D :finga:

Zrobione :D przy¶lij reszte opisu i zdjęcia tego swojego Co(l)ciaka :D

[ Dodano: 19-09-2007, 00:43 ]
Hubeeert napisał/a:
karolgt, niech jaki¶ admin wrzuci stronę jako podkatalog na Forum Małopolskim. Tak jak jest w Trójmie¶cie ;-)

ok, wszystko sie zalatwi, strona dziala (i to nie skonczona z mojej strony) od paru godzin dopiero więc niech kazdy ma troche czasu :)

na nastepnym zlocie jeszcze porozmawiamy na temat domeny, przy tej ilosci osob to zlozenie sie na domene bedzie po ~4 zl wiec pewnie nie bedzie to zaden problem. Serwer dam swoj, z tym nie ma problemu.
[/quote]

Hubeeert napisał/a:

Męcz ich. Tak przy okazji - Jackie jest we Frankfurcie - daj mu żyć ;-)

ok, wezme to pod uwage :)

Marcin-Krak - 19-09-2007, 01:14

karolgt napisał/a:
przy tej ilosci osob to zlozenie sie na domene bedzie po ~4 zl wiec pewnie nie bedzie to zaden problem.

No jasne (z piank± i nie jedno) - ja żem jest centu¶ krakowski :finga: :D

karolgt napisał/a:
przy¶lij reszte opisu i zdjęcia tego swojego Co(l)ciaka :D

Się zrobi - tylko na 4 rok się dostanę :twisted: :P
A tak poza tym to dzi¶ umyłem, odkurzyłem i jak już kończyłem to lać zaczęło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: -

karolgt - 19-09-2007, 01:17

Marcin-Krak napisał/a:

Się zrobi - tylko na 4 rok się dostanę :twisted: :P
A tak poza tym to dzi¶ umyłem, odkurzyłem i jak już kończyłem to lać zaczęło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: -

Marcinie: prosilbym cie o nie robienie OT w temacie ktory sam zalozylem :butthead:

hyhy :D a tak powaznie to juz przynajmniej wiem czemu dzisiaj padalo. a taka byla ladna pogoda rano: musiales go myc :twisted: i tak bedzie brzydszy od mojego :finga:

Marcin-Krak - 19-09-2007, 01:22

karolgt napisał/a:
Marcinie: prosilbym cie o nie robienie OT w temacie ktory sam zalozylem :butthead:

Karolu - dobrze, nie będę robił OT w temacie który sam założyłe¶ - swoj± drog± gratuluję zdolno¶ci :D

karolgt napisał/a:
hyhy :D a tak powaznie to juz przynajmniej wiem czemu dzisiaj padalo. a taka byla ladna pogoda rano: musiales go myc :twisted:

Po 1 - to myłem wczoraj - bo dzi¶ już jest dzi¶ :D ;)
Po 2 - liczyłem że chociaż 1 dzień będzie czysty :evil:

karolgt napisał/a:
i tak bedzie brzydszy od mojego :finga:

To jest niemożliwe - nie może być nic brzydszego od Twojego CAO :P

Pozdrawiam Cię w Twoim temacie :P :D

Anonymous - 19-09-2007, 01:23

Qrczak wersal :D
karolgt - 19-09-2007, 01:32

Marcin-Krak napisał/a:
karolgt napisał/a:

Karolu - dobrze, nie będę robił OT w temacie który sam założyłe¶ - swoj± drog± gratuluję zdolno¶ci :D

Marcinie - dziękuję Ci bardzo za uszanowanie mojej arcy ważnej pro¶by :D

Marcin-Krak napisał/a:

karolgt napisał/a:
hyhy :D a tak powaznie to juz przynajmniej wiem czemu dzisiaj padalo. a taka byla ladna pogoda rano: musiales go myc :twisted:

Po 1 - to myłem wczoraj - bo dzi¶ już jest dzi¶ :D ;)
Po 2 - liczyłem że chociaż 1 dzień będzie czysty :evil:

to sie przeliczyles :P

Marcin-Krak napisał/a:

karolgt napisał/a:
i tak bedzie brzydszy od mojego :finga:

To jest niemożliwe - nie może być nic brzydszego od Twojego CAO :P

jak najbardziej mozliwe: w Twoim jajka stoja, a w moim leż±. Co w Morsku zostalo juz dostatecznie obgadane :D

Marcin-Krak napisał/a:

Pozdrawiam Cię w Twoim temacie :P :D

Ja cię również :D

Anonymous - 19-09-2007, 09:02

Ja mam taki pomysł. Do kazdej osoby wrzycić link na forum gdzie jest historia auta. Ja i Marcin cos takiego mamy i ni etrzeba by sie męczyć żeby na nowo opisywać.
waldi-1 - 19-09-2007, 09:17

A przy miom nicku napisz ksi±że błędus z herbu paploch <czyli ten co gada bez sensu czasem>
Aga - 19-09-2007, 09:44

a czemu w galeriach nie ma naszych zdjęć?
jak już Buba zapisałe¶ do małopolski to b±dĽ konsekwentny :P