Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA
mouseman - 29-09-2007, 15:57
Lukajcie tutaj jaka hybryda:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3504129
hasło "bezwypadkowy" jakoś do mnie nie przemawia
Hubeeert - 29-09-2007, 16:03
mouseman, no offence ale nie jest to przykład madafaka tuningu
pawela - 01-10-2007, 13:54
Edytowałem bo zdublowałem post Hubeeerta odnosnie bialego CA0... Nie moge niestety posta usunac, wiec przepraszam za nieuwage
Pamietam tego colta z coltmania.de i wyrazne dane 55kW/75PS. Poza tym w koncu skorzana to czy welurowa tapicerka? Moze ma welur i skorzana kierownice np? I nie eksploatoawny w kraju a polskie blachy... Przypomnial mi sie Lancer 1.3 robiony na EVO V, ktory byl na allegro kiedys...
Hugo - 01-10-2007, 14:05
pawela, przecież na poprzedniej stronie jest on przedstawiony
rafq - 10-10-2007, 22:19
Hubert gratuluję, wreszcie znalazłeś dobre określenie na tego typu samochody(?). Ocenę która fura nadaje się na to zaszczytne miano, a która nie, jest kwestią gustu, ale nazwa gatunku MADAFAKA TUNING jest przednia.
Poza tym proponuję wklejać aukcje tak jak robi to Hubert, ponieważ czytając ten wątek za jakiś czas nie będzie można przeczytać treści aukcji ani zobaczyć jak dane autko się prezentuje.
pawela - 24-10-2007, 15:16
http://moto.allegro.pl/it...wej_osoby_.html
Cytat: | Rok produkcji 1992
Pojemność silnika [w cm3] 1800
Moc silnika [w KM] 140
Skrzynia biegów Manualna
Rodzaj paliwa Benzyna + LPG
Typ Sport/Coupe
Liczba drzwi 2/3
Kolor inny
Stan Używany
Uszkodzony Nie
Wyposażenie Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Lakier metallic, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Zarejestrowany w Polsce
MITSUBISHI COLT 1800GTI
-aluminiowe felgi RIAL 15'
-gaz
-centralny zamek
-elektryczne szyby
-elektryczne lusterka, podgrzewane
-radio PHILIPS
-spoiler
-wspomaganie kierownicy
-regulacja kierownicy
140 koni mechanicznych
-3drzwiowy
-CB (onwa+ antena magnesowa 1m)
-opony letnie
-4 opony zimowe MICHELIN
TELEFON KONTAKTOWY 505 030 251 |
Jesli bylo, wywalcie
oraz...
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3540259
Cytat: | Cena:
7 600 PLN / 2 078 EUR (do negocjacji)
Typ:
Hatchback
Informacje:
Rok produkcji: 1994, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 135 KM (99 kW), Pojemność skokowa: 1600 cm3, benzyna, granatowy-metalic, Liczba drzwi: 2/3,
Dodatkowe wyposażenie:
el. szyby, el. lusterka, alufelgi, centralny zamek, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka
Dodatkowe informacje:
sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Mitsubishi Colt 1994/95r.
1.6 16V 135KM
Auto sprowadzone, zrobiony przegląd zerowy i opłacone ubezpieczenie OC.
- sprowadzony,
- bezwypadkowy,
- książka serwisowa,
- elektryczne szyby,
- elektryczne lusterka,
- elektryczna regulacja świateł,
- wspomaganie kierownicy,
- centralny zamek,
- odcięcie zapłonu(imobilizer),
- radioodtwarzacz Sony Xplod,
- wzmacniacz + subwoofer Sony Xplod,
- alufelgi 16" BBS,
- kubełkowe fotele Raceland,
- sportowa kierownica Pulsar,
- pasy czteropunktowe Raceland,
- podświetlenie neonowe (przód, tył, nogi, spryskiwacze do szyb),
- sportowe zawieszenie (czerwone amortyzatory Koni + sprężyny),
- sportowe hamulce,
- przelotowy wydech + sportowy tłumik końcowy,
- przedni spoiler + tylna lotka GST
- białe migacze,
- stożkowy filtr powietrza,
- rozpórka górna kielichów przednich,
- przyciemniane szyby lustrzane,
- komputer do zmiany map paliwa Apexi SAFC II.
Wszystkie modyfikacje zostały wykonane w Niemczech.
Moc po modyfikacjach 135KM. |
Hugo - 24-10-2007, 16:31
Pierwszy bez komentarza a w drugim zderzak przedni pasuj jak pięść do oka
karolgt - 24-10-2007, 18:24
Hugo napisał/a: | Pierwszy bez komentarza a w drugim zderzak przedni pasuj jak pięść do oka |
ale pierwszy ma 140 koni za 5500 mozna kupic i przemalowac
a do drugiego dzwonilem dzisiaj i pytalem czy ma wykres z hamowni na te 135 koni, powiedzial ze jakies papiery z niemiec ma i jak cos to mam zadzwonic za pare dni i moze cos sie dowiem
Matejko - 24-10-2007, 19:34
Hubeeert napisał/a: | No normalnie łapy poutrącać.... |
codziennie go widze na osiedlu, no i jesli gosc dokonczy te zderzaki i pomaluje, to musze przyznac ze na zywo az tak zle nie wyglada
Chooper - 24-10-2007, 19:41
ten granatowy ze zderzakime był w niedziele na łodzkiej giełdzie, bo go widziałęm, ale za bardzo sie nie interesowałem, bo sam zderzak mnie odstraszył
Anonymous - 07-11-2007, 20:26
Ale czego sie czepiacie? Mnie sie ten bialy z pasami i te 2 od Pawela podobaja.
Anonymous - 07-11-2007, 21:56
emefe napisał/a: | Ale czego sie czepiacie? Mnie sie ten bialy z pasami i te 2 od Pawela podobaja. |
Czepiamy sie profanacji tego zacnego modelu który to w oryginale mówi"nie grzeb-to co dała fabryka jest święte":)
Anonymous - 07-11-2007, 22:22
Czerwien napisał/a: | w oryginale mówi"nie grzeb-to co dała fabryka jest święte":) |
tak na prawde kazdy wlasciciel moze powiedzic o swoim aucie, bezwzgledu na to czy to jest colt, golf, astra, ibiza czy stara syrenka, tylko ze wlasciciele colta czy ibizy moga krytykowac wyglad golfa czy astry i odwrotnie... po prostu o gustach sie nie rozmawia
wedlug mnie nie mozna powiedziec ze te czy te auto nie mozna "tuningowac" bo jest idealne takie jakie wyszlo z fabryki, gdyby tak bylo to auto te byloby produkowane do dzis... no chyba ze ci co je zaprojektowali i wyprodukowali nie znaja sie na pieknie auta
widzialem wiele aut stuningowanych i moge stwierdzic ze 99% tych aut bylo mocno przesadzone, tak jakby ktos chcial dobrze ale mu nie wyszlo i zrobil za dobrze (np. tak jak ten przedni zderzak w ca0 w ogloszeniu), no ale pozostaje ten 1% aut, ktore byly na prawde ladnie poprawione stylistycznie (nie stuningowane - bo te slowo zle mi sie kojarzy)
Anonymous - 07-11-2007, 22:26
Dobra...ale urok tych aut przedstawionych powyżej jest conajmniej wątpliwy...zobacz to auto http://www.coltmania.de/p...9d453b5abee.jpg
jakże smaczniejszy tunning:)
Anonymous - 07-11-2007, 23:26
Czerwien napisał/a: | http://www.coltmania.de/p...9d453b5abee.jpg |
no ten jest calkiem ladny
|
|
|