To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Edzia ;-)

Matejko - 01-02-2006, 13:30

a tam kasy malo, a album akurat sie wydal, wiec czemu by nie miala zrobic reklamy za ktora jej zaplaca a nie ona komus
Anonymous - 01-02-2006, 13:38

mysleze ze pare osób wybrzydza jak dzieciak - ja bym sie nie zastanawiał. IMHO ładna kobieta i co najważniejsze dba o siebie.
young - 01-02-2006, 14:09

filip napisał/a:
mysleze ze pare osób wybrzydza jak dzieciak - ja bym sie nie zastanawiał. IMHO ładna kobieta i co najważniejsze dba o siebie.

DOOOKŁADNIE !!!

A Tych wszystkich, którzy twierdzą, że nie dotkneliby jej :
- kijem
- patykiem
- promieniem latarki
- i innymi urządzeniami
Muszę powiedzieć NIE WIERZĘ !!!
I chciałbym to zobaczyć ( PiwkoTom ) :D :D :D :twisted:

Krzyzak - 01-02-2006, 15:06

Bartek napisał/a:
Krzyzak napisał/a:
co ma w głowie

A co ma w glowie???? I

Bartuś - miałem na myśli kobiety ogólnie a nie tylko ten ezemplarz :)

Anonymous - 01-02-2006, 16:02

Cezar napisał/a:
arturro napisał/a:
czyzbym slyszal swoja 80-letna babcie??

Arturro wnusiu :lol: :wink:
no i wszystko sie wydalo :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

a co zlego jest byciem wnusiem?? szczegolnie kiedy babcia z dziadkiem sypia kasa?
glownie chodzilo mi o twoja wypowiedz w stylu starej dewotki dla ktorej playboy do gazeta prosto z miast sodomy i gomory, a modelki to dziwki i kurwiszony.
uwiez mi nie chcialem sie chwalic ze mam babcie.

Anonymous - 01-02-2006, 18:55

shovel napisał/a:
ja bym brał, nie narzekał... darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda :-)

masz racje shovel

Karwoś - 01-02-2006, 21:25

No z wyra to ja bym jej nie wyrzucił :D
sruba - 01-02-2006, 21:29

Dycia, to badz co badz cyganka. a my rasisci kolorowym mowimy nie :lol:

sesja fajna, zrobili jej niezle fotki, a to, ze jest glupia ? przeciez nie o to w tym pismie chodzi, zeby pokazywac intelektualistki, tylko ladne i estetyczne cialka. takowe Dycia ma, inna bajka - nie wiadomo ile w tych fotkach ingerecji chirurga komputerowego...

ja jestem na tak w kazdym razie... znam brzydsze kobiety, na dodatek niekoniecznie madrzejsze...

luk_szc - 01-02-2006, 23:41

Brzydka czy też ładna (raczej ładna), głupia czy też mądra ale , że ma koloraturowy głos to się żadko zdarza , a czy śpiewała Hymn tak czy inaczej to dała d@py . Pewnie i tak ona o tym nie decydowała tylko jakiś impresario czy inny z kasą . Czy takie wykonanie ma przekreśać wszystkie dokonania - " łorła cień" :mrgreen: i tak z niej artystka nie najwyższych lotów ale mogła się postarać i się wypromować się w inny sposób :)
Kofi - 02-02-2006, 00:01

Wizualnie nie powiem...daje rade, ale zabardzo za nie nieprzepadam.
Nietrawie jej wypowiedzi i stylu w jakim je przekazuje.
Ale moze w rzeczywistosci jest zupelnie inna, wiec nieoceniam, bo nie znam.

arekp - 02-02-2006, 13:44

Ok, teraz dalsza czesc pt. 'Aby zycie mialo smaczek ...' i link do videoklipu z sesji zdjeciowej.

Przyjemnego ogladania ;-)

ps. uwazam, ze jest ladna, dobrze spiewa, czy inteligentna to nie wiem bo jej nie znam a hymn uwazam za porazke jakiegos ciecia ktory kazal jej tak spiewac - bo nie wierze aby uslyszala 'idz i spiewaj jak chcesz'.

Chooper - 02-02-2006, 14:46

jakoś ten filmik, w moim mniemaniu potwierdza, że ta pani sie strasznie "szarogęsi" i zgrywa niewiadomo kogo.
-mimo wszystko czegoś Edzi brakuje...jest tak jak Porsche bez jednej lampy z przodu.
- w tym kapeluszu w słomianej chacie wcale nie wygląda apetycznie...mogliby wymysleć coś lepszego
- u mnie jest skreślona za coś innego...mianowicie za piersi podklejone taśmą klejącą na jakiejś muzyznej imprezie w której brała udział dobre 3 lata temu. Wystąpiła tam w czymś co zakrywało ledwo pupe i front, a po bokach w okolicach pachwin wyłaniała sie biało-przeźroczysta taśma, która podkreślała biust...bleeee :mrgreen:
a to akurat było w okresie jak Edzia była na krawędzi popularności, i skarżyła się na media, że ją szykanują i wogóle. Jak to niektórzy nie mogą żyć bez rozgłosu obok siebie....potwierdza sie, że tonący brzytwy się chwyta :)

Anonymous - 03-02-2006, 12:23

A ja jak zwykle popieram Younga.
Fajna kobitka i tyle... taka cyganicha, że... ehhh :)

ps. czy tam pod te fotki dołączony jest jakiś hymn? ba ja nie mam głośniczków :lol:
a wszyscy ciągle, że źle śpiewa

[ Dodano: 03-02-2006, 12:33 ]
A do wszystkich sceptyków mam małe pytanie
Kogo byście podali za przykład pięknej Polki swoim zagranicznym kolegom?
Z wielomilionowej rzeszy najpiękniejszych kobiet na świecie (o Polkach mówię) to ile kobiet wymienilibyście jednym tchem? Nie wspomnielibyście o Edzi? Wymieni ktoś więcej niż 10?
A z tych które w dodatku śpiewają? To niby ile?
Panowie - CHWALMY SWOJE
Nie dajmy sobie wciskać zagranicznego sztucznego chirurgiczno plastycznego chłamu.

sruba - 03-02-2006, 12:59

no ja moglbym wymienic i ze dwadziscia pieknych Polek jednym tchem. moze nie wszystkie spiewaja, ale uroda Edzie bija na glowe (Korczawska, Pienkos, Łukomska, Kraszewska, Pankiewicz, Felicjańska, Kochanowska...)
z drugiej strony masz oczywiscie racje - nie ma na co narzekac. trzeba podziwiac, skoro zdecydowala sie cos pokazac...

Efa! - 03-02-2006, 17:05

Edzia jest bardzo ładna, a ja z w/w nazwisk kojarzę tylko Felicjańską
:(