To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - wilk w łowcej skórze aka Szybki Pistolet

Anonymous - 03-10-2007, 11:34

No tak, tylko że ci sami włosi zaprojektowali też takie cudeńka jak Ferrari czy Alfa - większość modeli tych marek jest po prostu piękna i ponadczasowa :roll:

W temacie najnowszego Colta już kiedyś się wypowiadałem - mydelniczka i wanienka :twisted: Jednak jakbym miał kupić żonie auto do miasta (na zakupy i do wożenia dzieci do/z szkoły) wziąłbym go pod uwagę....

Krzyzak - 03-10-2007, 17:26

Ferrari - owszem, ale Alfa mi sie kompletnie nie podoba. Linia boczna jest najczesniej w miare OK, ale ma brzydki przod z jednym zebem i wieeeeeelka, nieproporcjonalna d..pe. Jak w kazdej marce znalazlbym cos fajnego i nie powiem - Punto mi sie podoba.
akbi - 06-10-2007, 11:14

Krzyzak napisał/a:
Alfa mi sie kompletnie nie podoba

159 - piękna !!!
Krzyzak napisał/a:
Punto mi sie podoba.

a feee :P

Anonymous - 06-10-2007, 20:47

michalp napisał/a:
porównałem pięciodrzwiowe

1.5, 109 kucy , 145Nm i 9,8(?) lub 10.3 do setki, vmax 190. objeżdża naprawdę sporo wózków-sprawdzone empirycznie.

Cytat:
No tak, tylko że ci sami włosi zaprojektowali też takie cudeńka jak Ferrari czy Alfa

przypominam że Fabrica Italiana Automobili Torino to ww samochody oraz Maserati, czyli czołówka światowej motoryzacji i designu samochodowego.

Cytat:
ale juz Siena czy Multipla to kompletne koszmary stylistyczne

racja, ale następca hieny i albei-linea to sylistyczny majstersztyk w swojej klasie-porównaj do np thalii. Nowa multipla to rówież cacy wozik.

Cytat:
strk, zapraszamy na pomorskiego Spota 15-października ...

niestety nie będzie mnie kraju :) . ale około 28 już możemy :)

Cytat:
Czym się różni w osiagach od(...) nowego Punto

fiat nie ma takiego silnika jak 1.5 mivec i dopiero z 1.9MJ lub 1.4T(o ile taki będzie w nim)
będzie mógł "objechać" colta.

Cytat:
159 - piękna !!!

extravaganza italiana

akbi - 06-10-2007, 21:12

strk napisał/a:

Cytat:
strk, zapraszamy na pomorskiego Spota 15-października ...

niestety nie będzie mnie kraju :) . ale około 28 już możemy :)

no to na kolejny ... 15 listopada :)