Nasze Miśki - wilk w łowcej skórze aka Szybki Pistolet
Anonymous - 03-10-2007, 11:34
No tak, tylko że ci sami włosi zaprojektowali też takie cudeńka jak Ferrari czy Alfa - większość modeli tych marek jest po prostu piękna i ponadczasowa
W temacie najnowszego Colta już kiedyś się wypowiadałem - mydelniczka i wanienka Jednak jakbym miał kupić żonie auto do miasta (na zakupy i do wożenia dzieci do/z szkoły) wziąłbym go pod uwagę....
Krzyzak - 03-10-2007, 17:26
Ferrari - owszem, ale Alfa mi sie kompletnie nie podoba. Linia boczna jest najczesniej w miare OK, ale ma brzydki przod z jednym zebem i wieeeeeelka, nieproporcjonalna d..pe. Jak w kazdej marce znalazlbym cos fajnego i nie powiem - Punto mi sie podoba.
akbi - 06-10-2007, 11:14
Krzyzak napisał/a: | Alfa mi sie kompletnie nie podoba |
159 - piękna !!!
Krzyzak napisał/a: | Punto mi sie podoba. |
a feee
Anonymous - 06-10-2007, 20:47
michalp napisał/a: | porównałem pięciodrzwiowe
|
1.5, 109 kucy , 145Nm i 9,8(?) lub 10.3 do setki, vmax 190. objeżdża naprawdę sporo wózków-sprawdzone empirycznie.
Cytat: | No tak, tylko że ci sami włosi zaprojektowali też takie cudeńka jak Ferrari czy Alfa |
przypominam że Fabrica Italiana Automobili Torino to ww samochody oraz Maserati, czyli czołówka światowej motoryzacji i designu samochodowego.
Cytat: | ale juz Siena czy Multipla to kompletne koszmary stylistyczne |
racja, ale następca hieny i albei-linea to sylistyczny majstersztyk w swojej klasie-porównaj do np thalii. Nowa multipla to rówież cacy wozik.
Cytat: | strk, zapraszamy na pomorskiego Spota 15-października ... |
niestety nie będzie mnie kraju . ale około 28 już możemy
Cytat: | Czym się różni w osiagach od(...) nowego Punto |
fiat nie ma takiego silnika jak 1.5 mivec i dopiero z 1.9MJ lub 1.4T(o ile taki będzie w nim)
będzie mógł "objechać" colta.
extravaganza italiana
akbi - 06-10-2007, 21:12
strk napisał/a: |
Cytat:
strk, zapraszamy na pomorskiego Spota 15-października ...
niestety nie będzie mnie kraju . ale około 28 już możemy |
no to na kolejny ... 15 listopada
|
|
|