Mazowieckie - Polecane warsztaty LPG - Warszawa
kristof - 27-10-2008, 10:28
Witam
Tak na wstępie to pozdrowienia z Wlkp
Nie chcę zakładąć nowego tematu u Was a ten w miarę pasuje do mojego pytania
Więc tak poszukuję u Was tzn w Warszawie dobrego gazownika który podłączyłby się pod komputer mojej instalacji gazowej - jest to StarGas - i po drodze wymienił mi wszystkie filtry ( w instalacji gazowej ) i tym podobne duperele, a muszę się wybrać na taką wycieczkę bo u mnie w Poznaniu nie ma zakładu który by się mógł tym zająć - nikt nie ma oprogramowania do tego.
Dystrybutor tej firmy powiedział, że te urządzenia były sprzedawane właśnie do Warszawy, potem jeszcze do Włocławka i Krakowa - podał mi tylko te 3 miasta.
Z góry dziękuję za podpowiedzi do kogo mogę zadzwonić i obgadać tą sprawę
pozdrawiam i miłego dzionka życzę
Kristof
[ Dodano: 28-10-2008, 19:32 ]
To może chociaż napiszcie do kogo wy jeździcie, z jakimiś nr telefonów to podzwonię sobie do nich i sam dowiem się wszystkich interesujących mnie szczegółów...
jakakolwiek informacja będzie przydatna..bo od importera tylko dowiedziałem się właśnie gdzie najwięcej jej posprzedawali a do jakich warsztatów to już mi nie chciał powiedzieć
Jeszcze raz z góry dziękuję...
Anonymous - 30-10-2008, 17:49
Witam
Zadzwon moze tutaj : 025 6325072 , firma nazywa sie ALSA S.C. , miesci sie w Siedlcach, zakladalem u nich STAG'a 300 do swojego Galanta.
Polecaja takza zaklad w Minsku Mazowieckim :
ELTA
ul. Warszawskie Przedmieście 21a
tel 25-7588370
kristof - 01-11-2008, 02:13
dzięki za nr podzwoniłem i dowiedziałem się jednej wkurzającej rzeczy, nikt już z nich nie serwisuje tego gazu i nie mają już jak się podłączyć pod to...a gościu z Wawy który ma jeszcze oprogramowanie do mojej instalacji stwierdził, że naprawi mi to dopiero jak sam ściągnę odpowiednie części bo, firma od której to brał została już jakiś czas temu zamknięta..
I teraz mam 2 fajne opcje..albo znajdę części i dowiozę je do wawy i tam mi wszystko wymienią...albo druga o wiele gorsza muszę wymienić całą instalację na inną, i ten przypadek mnie załamuje bo to jest koszt rzędu 2kzł ;/ no ale jak będzie mus to będę musiał to zrobić:-)
Więc dzięki za pomoc i miłego dzionka/wieczoru życzę
tosztotomasz - 08-01-2009, 07:57 Temat postu: Dobry gazownik poszukiwany Koledzy, potrzebuję dobrego gazownika w Radomiu. Nie chodzi mi o pana Mietka złotą rączkę tylko o fachowca z naprawdę dużym doświadczeniem, najlepiej takiego co zna 6A1.
instalację mam już założoną, niestety ciągle wypada zapłon na jednym cylindrze i przestaję wierzyc człowiekowi, który to zakładał.
Tak więc proszę o pomoc w znalezieniu fachowca, który ma duże zaplecze diagnostyczne - sprzętowe, a przede wszystkim wiedzę.
W sieci znalazłem Greg-Mar na Wolanowskiej, coś o nich wiadomo?
ruslana81 - 09-01-2009, 07:27
Proponuję poczytać ten temat:
o LPG na forum - kompleksowo
bluecats - 20-01-2009, 13:18
witam ,
co prawda z oplem jeszcze ale korzystałam kilka razy z gazownika przy ul Burakowskiej ( na tyłach Czarnego kota w Wawie wiem zę sporo taxiarzy tam podjeżdża
mimo iż auto miałam stare i zajeżdżone to tak mi zawsze wszystko poustawiał ze chodziło długo bez żadnych problemów.
pzodr Asia
mlodzianinwawa - 11-03-2009, 20:47
Polecam chłopaków z Siedlec, zagazowałem u nich już ze 20 aut.
Za pełną sekwencję do mojego Gala chcą 2400 na montaż umawiam się w przyszłym tygodniu;)
Robocze auto Subaru Legacy zrobiło prawie 600tyś(gaz założony przy 180, na siedmiuset coś zerwała się linka od prędkościomierza)
Moja siostra zrobiła accentem 60tyś i jest luzik
Dziadek mojej dziewuchy - rok czasu, jej chrzestny to samo.
Mój sąsiad - 3 lata, drugi sąsiad - rok.
Wszyscy znajomi w koło zakładają u nich gaz.
Jedynie lipa bo trzeba poświęcić dzień - by tam pojechac i czekać na montaż.
No i ze 3 godzinki po miesiącu żeby na regulację pojechać (jasne mozna na regulację gdzieś w Wawie podjechać - jednak nie ufam "naszym" magikom)
Piwor - 11-03-2009, 21:45
bluecats, tak, to są magicy. mlodzianinwawa, mimo wszystko radziłbym kiedyś przetestować Burakowską 14.
mlodzianinwawa - 13-03-2009, 12:22
Piwor napisał/a: | bluecats, tak, to są magicy. mlodzianinwawa, mimo wszystko radziłbym kiedyś przetestować Burakowską 14. |
Jak mnie kiedyś zawiodą to Burakowska 14 będzie pierwszym miejscem gdzie zajadę.
Narazie jestem zachwycony usługą w siedlcach, więc dlaczego miałbym szukać gdzieś indziej.
m6riano - 20-10-2010, 12:24
A ja z kolei szukam na gwałt gazownika do dość nie typowej sprawy.
nie chce się tu zagłębiać w szczegóły natomiast jeśli ktoś zna jakiegoś gazownika dobrze/osobiście to czekam na priv.
ps. ponoć burakowska 14 od jakiegoś czasu się spie...to nie jest moja opinia tylko zasłyszane u taxiarzy właśnie.
Piwor - 20-10-2010, 20:28
m6riano, ostatnio u Pana Pawła byłem jakiś czas temu (a znam go długo), ale nie sądzę, że się z nim pogorszyło. Lepszego nie znajdziesz.
m6riano - 26-01-2011, 19:40
Jeśli chodzi o gazownika..nie warsztat to mogę polecić kolege Olo20036
wczoraj szybko, sprawnie, fachowo i co najważniejsze tanio wymienił reduktor, teraz chodzi jak ta lala...
dziś jeszcze jadę na wymianę filtra FL.
Uploaded with ImageShack.us
Sylwan - 27-01-2011, 00:30
Ja zawsze jeżdżę do q service na bielanach, może nie jest najtaniej ale dobrze robią i z gazownikiem da się normalnie pogadać...
mlun - 29-01-2011, 20:04
http://www.migaz-s.com.pl/
Ja mogę ten zakład polecić. Wiele dobrych opinii wśród znajomych i z tego co pamiętam nie było żadnych kłopotów z instalacjami u nich zakładanych.
Valar - 02-02-2011, 04:50
Z mojej strony mogę polecić: KLINIKA AUTO-GAZ
czynne: Pn-Pt.: 8:00-17:00
Sob.: 8:00-12:00
ul. Wał Miedzeszyński 379
(200m od trasy łazienkowskiej)
tel. (0-22) 616-15-47
Zagazowałem u nich auto i co najważniejsze, Galant nie narzekał do tej pory na ich usługi.
Serwis prowadzi dwóch gości, z którymi da się sensownie pogadać. Miałem okazję ich trochę poznać, bo zgodzili się na moją prośbę, obecności przy instalacji. Powtarzali, że mogę zostać, gdyż nie wstydzą się swojej roboty i nie mają nic do ukrycia. A ja jestem, bogatszy o wiedzę co i jak w moim Miśku.
Pozdr
|
|
|