To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Spot + KJS w Chełmie

Anonymous - 15-10-2007, 21:34

Wiec tak z powodów (prawdopodobnie wyborów) nieznanych dokładnie KJs Chełmski niebedzie runda PPAiK :( tylko zwykłym KJS-EM.. więc raczej zbyt licznego grona niebędzie.. :cry:
Wpisowe zostało obniżone wiecej na str. AK Chełmskiego

P.S ta lista to na tor w sobote czy Chełm w niedziele???

rafq - 16-10-2007, 00:07

pawela napisał/a:

najprawdobodobniej sie zgodza ;) tylko ja pojade jako obserwator, bo przezucilem juz kola na zimowe... :wink:

zawsze można szybko przerzucić na czas operacji na te właściwe :> apropos taki rajdzik po torze lublin byłby bardziej miarodajnym niż ostatnie wyczyny na placu :)

P.S. oczywiście nie mówię, że na placu jest be :mrgreen:

Anonymous - 16-10-2007, 08:06

Mi chodzi o KJS w Chełmie
Jest to rajdzik po nawierzchni asfaltowej...
I z tego co widziałem w tamtym roku jest dość ciekawy :wink:

Anonymous - 16-10-2007, 09:23

Matip napisał/a:
mikae, czeszbys dawniej jeździł mazda po kjs-ach?? jak pamiętam..

zdarzało się ;)

Natomiast co do KJSu organizowanego przez AK Chełmski 20-21 października to zarówno sobota jak i niedziela to jest jedna i ta sama impreza:

1. INFORMACJE WSTĘPNE
KJS organizowany jest w oparciu o Regulamin Ramowy Pucharu Zarządu Okręgowego PZM w Konkursowych Jazdach Samochodowych na rok 2007, uzupełniony niniejszym Regulaminem Uzupełniającym. KJS odbędzie się w dniach 20-21 października 2007 roku i zostanie rozegrany jako 6. runda
12. Samochodowego Pucharu Prezydenta Chełma. Zbiórka uczestników o godz. 14:00 na Torze Lublin w Lublinie przy ul. Zemborzyckiej.
Długość trasy dojazdowej około 55 km + przejazd trasy Lublin-Chełm i zapoznanie. Liczba prób sprawnościowych – 18.
Podział na klasy zgodny z Regulaminem Ramowym PZO PZM w KJS: do 1150 ccm, do 1600, do 2000 oraz powyżej 2000 i auta czteronapędowe. Możliwa dodatkowa klasyfikacja dla debiutantów.
Organizatorem KJS jest Automobilklub Chełmski, 22-100 Chełm, ul. Strażacka 4, tel. 082 563 06 84, 502 342 117, e-mail: akchelmski@hoga.pl internet: www.automobilklub.chelm.pl

2. WŁADZE IMPREZY
Przewodniczący ZSS - Michał Kawka, licencja O 181/06
Dyrektor KJS - Grzegorz Gorczyca, licencja P 135/01, tel. 502 342 117
Kierownik ds. bezpieczeństwa - Paweł Zając, licencja P 45/04
Kierownik obliczeń - Marek Cichowicz, licencja P 608/06
Biuro KJS - Joanna Galej, licencja P 655/07

3. PROGRAM IMPREZY
sobota, 20 października – Tor Lublin
14:00 - zbiórka załóg, wydanie dokumentów, Badanie Kontrolne, zapoznanie z trasą;
15:30 - zamknięcie listy zgłoszeń;
15:45 - ogłoszenie listy startowej, odprawa;
16:00 – start pierwszej załogi;
20:00 – podanie wyników I etapu (hotel Stadion w Chełmie);

niedziela, 21 października – Chełm – Zawadówka
9:00 – 10:30 – zapoznanie z trasą;
10:35 – start pierwszej załogi;
13:23 – meta pierwszej załogi
14:30- podanie wyników nieoficjalnych (bar Ustroń);
15:00 – podanie wyników oficjalnych, wręczenie nagród honorowych
i rzeczowych (bar Ustroń).

4. ZGŁOSZENIA, WPISOWE, OPŁATY
Maksymalna liczba startujących załóg wynosi 30. Wcześniejszych zapisów można dokonywać online ze strony www.automobilklub.chelm.pl lub telefonicznie pod nr 502 342 117. Obowiązuje wpisowe w wysokości: 50 zł od załogi, członkowie Automobilklubu Chełmskiego 30 zł.
Proponujemy też obiad w cenie 15 zł/osoba (z gwarancją smaku i jakości :) tuż po mecie w miejscu uroczystości zakończenia imprezy. Dla zainteresowanych mamy noclegi w hotelu Stadion (w bazie KJS) w specjalnej cenie 25 zł/osoba. Rezerwacji posiłków i noclegów dokonuje organizator.

5. NAGRODY
Puchary i dyplomy otrzymają kierowcy i piloci z trzech pierwszych miejsc w klasyfikacji generalnej oraz w klasach. Trzy najlepsze załogi wśród debiutantów otrzymają dyplomy. Lista nagród rzeczowych wywieszona będzie w Biurze KJSu.

6. POSTANOWIENIA KOŃCOWE
Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian i uzupełnień niniejszego Regulaminu Uzupełniającego w postaci wywieszonych komunikatów lub w formie ustnej. Organizator nie przyjmuje na siebie odpowiedzialności za szkody i straty w stosunku do uczestników i ich sprzętu, jak również za spowodowane przez uczestników pośrednio i bezpośrednio szkody i straty w stosunku do osób trzecich i ich mienia.

JPR - 16-10-2007, 19:23

Moze i ja bym się załapał (Zamość) ale nie znam Chełma.
A jeszcze wybory. Nawet nie wiem gdzie to się odbędzie.

Anonymous - 16-10-2007, 20:44

To na początku spotkali byśmy się wszyscy gdzieś na drodze wlotowej do Chełma. :wink:
Anonymous - 17-10-2007, 10:32

chciałbym abyście zauważyli jedną rzecz - początek imprezy na torze o godzinie 14:00 a oficjalny start pierwszej załogi dopiero o 16stej - być może pojawi się szansa na chwilowe poupalanie - ale jednak nie mogę tego obiecać - wszytsko będzie zależało od frekwencji

Natomiast jeśli chodzi o Chełm to pierwsza próba jest w Zawadówce - wjeżdzając do CHełma na pierwszym rondzie w prawo na Krasnystaw i tam później około 3 może 4 km (niestety nie jestem w stanie podać dokładnie) i będzie drogowskaz w prawo na Zawadówkę 1km - to Chełmski klasyk jeśli chodzi o KJSy - wąskie alejki zero pachołków - namiastka odcinka rajdowego. Jak ktoś nie będzie mógł trafić to będę pod telefonem - maklak i pawela mają do mnie numer.

Anonymous - 17-10-2007, 21:25

A nie lepiej pod jakimś CPN'em przed Chełmem się spotkać i całą gromadką MitsuManiaków podjechać na rajd??

--------------------------------------------
Proponujcie gdzie i o której się spotkać przed Rajdem...

Anonymous - 19-10-2007, 21:31

Kurcze do Chelma mam tylko 20 km ale w tym czasie bede w szkole w lubelcu :/
Marino - 20-10-2007, 09:16

Czy na dziś sie ktoś pisze na Zemborzycką?? bo ja to sie napaliłem jak Arab na kurs pilotażu :D i czy robimy jakiś wspólny wyjazd?
Anonymous - 20-10-2007, 10:05

ja pewnie podjade ale raczej nie bede startowal
Anonymous - 20-10-2007, 12:32

A jak z jutrem?? Bo ja na pewno będę.A Wy??
Marino - 20-10-2007, 12:44

no ja też będę, wszakże jutro na wybory do obory, ale potem jak najbardziej podjadę zobaczyć jak to co to, no i rzecz jasna sie spotkać z chełmskim regimentem Mitsumaniaków.
pawela - 20-10-2007, 14:29

Ja dzis na pewno bede na torze, a jutro zobaczymy czy czas pozwoli ;)

15:30 na placu przed torem.

Anonymous - 20-10-2007, 16:19

Proponuję o 11.00 pod CPN'em na przeciwko Skody... (od razu jak się wjeżdża do Chełma po lewej jest CPN a po prawej salon Skody) i całą gromadką podjechać na Zawadówkę. Żeby każdy wiedział gdzie to jest.

---------------------------------
ja będę na 100% a jak reszta?? Bo nie wiem czy jechać pod CPN i czekać na Wszystkich czy od razu jechać na Zawadówkę.