To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Czy podfora klubowe powinny być częściowo ukryte?

Kofi - 13-02-2006, 09:55

Tak. Czesto te fora o ktorych pisalem, maja poukrywane tematy takie, po ktore sie raz w zyciu na nie wchodzi. U nas takie byly by otwarte, a kwestie scisle klubowe czy prywatne tylko dla nas. Jak ktos bedzie potrzebowal i w takich info pogrzebac, to napewno sie zarejestruje po to aby sie na stale udzielac... :)
tomusn - 13-02-2006, 10:23

a ja myślę, że może być wszystko otwarte, jak klub/forum ma być dla wszystkich, to trzeba dać im szansę zapoznania się czy mają chęci/czas w tym uczestniczyć. wkurza mnie brak dostępu do różnych forów, kiedy chcę tylko przeczytać trzy posty... i muszę się rejestrować :( i potem pamiętać te wszystkie loginy, hasła, a gdzie to było bleee
Maciek - 14-02-2006, 20:25

Myśle :lol: że powinny być otwarte sam grzebałem po forum ze 2 tygodnie zanim sie zarejestrowałem. Zrobiłem to pomimo iż miałem dostęp do wszystkich tematów. Kto będzie chciał sie udzielać to sie zarejestruje a na takich klubowiczach jednorazowych to nam chyba nie zależy.
Anonymous - 28-05-2006, 23:07

powinno byc dla wszystkich otwarte forum dzięki temu ja sie tu znalazlem :D
Hubeeert - 28-05-2006, 23:57

Forum jest otwarte. Natomiast sa sprawy Klubowe które doyczą tylko Klubowiczów. I dla nich jest ukryte podforum ;-)
Anonymous - 02-06-2006, 13:43

... i niech tak bedzie :wink: