To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - max .prędkość 4x4 na czarnym

miczon - 23-10-2007, 07:59

Boryz napisał/a:
No dobra twój diabeł starszy.
Ja tam w swoim D22 to 80 km/h nie przekraczam.

Żarty, żartami. Instrukcja obsługi swoje, a życie swoje. To, że można, nie znaczy, ze się powinno jeździć z EasySelect 4x4 po czarnym. Mimo, że producent nie wprowadza ograniczeń prędkości 4H, to jasno opisuje w jakich warunkach można z tego kożystać (to co przytoczyłeś wcześniej) i jakie mogą być konsekwencje niedostosowania się do zaleceń. Tak więc nie polecam.
A Tobie Boryz życzę wiele radości z nowej "elki".

Anonymous - 23-10-2007, 15:17

Kibloo napisał/a:
172 (chip) :mrgreen: a tak naprawde około 190.

Ja swojego też spróbowałem na prostej na autostradzie wg. budzika 196 wg. GPS 184.
Stwierdziłem że raz można i trzeba sę przekonać ile autko potrafi. Tak naprawdę myślałem że go będzie nosić po całej drodze a szedł przyklejony jak kuna - prowadziłem jedną ręką - zaznaczam na prostej.

Gene nie odpowiedziałeś na ile przeciągnąłeś swojego Sporta .. :shock: :?:

Kibloo - 27-10-2007, 18:51

nsx napisał/a:
Szanuje swojego Miska i nie mam zamiaru go katowac. Sluzbowych to chyba nie ma, raczej wlasne firmowe , no chyba ze w Polsce juz jest tak dobrze ze szefowie kupuja pracownikom nowe L200 z salonu...
Prawdą jest natomiast ze silnik Diesla , szczególnie wyżyłowany nie wybacza błędów tak jak benzynowy szcególnie max. obciążenia na wysokich RPM.
Dominges NSX

hehehe- mój to służbówka... nowy z salonu... test prędkości podczas trasy przez Niemcy...

a temperatura niezależnie czy -20, czy +35 w korku, zawsze połowa wskaźnika i ani drgnie, to jest wielka zaleta układu chłodzenia 10 litrów ze stałym wentylatorem i chłodnicy oleju...

pozdro