To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Legnum VR4 od autoR - jak spełnić marzenia

Anonymous - 11-11-2007, 23:32

Odnośnie mapowania ECU to podobno jest to możliwe ale jeszcze nie mam odpowiedzi czy ktoś z klubowiczów to zrobił. Wiekszość korzysta z:

Dastek Unichip
GReddy E-Manage (Blue and Ultimate)
MAP ECU (1 and 2)

Wiem też że jakaś firma reklamowała się na forum że to robi ale duuuużo kopania żeby to znaleźć.
Poczekam jeszcze parę dni i może ktoś jeszcze odpowie.

Monia - 12-11-2007, 19:45

Twa historia mnie urzekła :) Gratuluję :)
seba77 - 12-11-2007, 20:10

No nie chyba taz bede szukal takiego miska i zamienie swojego na VR4 ;p Poezja...
Anonymous - 20-04-2008, 15:22

Żeby nie zaśmiecać tematu u Krzysia zdaję relacje u siebie. Pozwoliłem sobie dzisiaj poupalać trochę VR'a. Była imprezka w Lublinie Time Attack. Galant na torze w automacie - dużo muszę potrenować. Po raz pierwszy pozwoliłem sobie dać mu w pupke. A i na torze nie latałem z 5 lat. Dopiero 4 przejazd pozwolił mi jako tako poczuć to moje auto. Po wyłączeniu TCL jest ciutke lepiej. AYC wg mnie trza usunąć na takie akcje(strasznie mnie spowalniał) i założyć jakiś solidny szperunek. Zbliżyłem się raz do poważnych subaryn - brakło mi 7 setnych. Jednak w generalce AWD na chyba 16 aut 3 lub 4 od końca. Tor lubelski należy do wolnych - ja nie zapiąłem nigdy 3, tylko 1 i 2. No i przy 4 próbie ładnie nawroty podobno mi wychodziły. Jak na rodzinne auto z fotelikiem :mrgreen: podobno dawałem radę. Dużo zabawy, napewno piszę się na kolejne takie imprezki tylko trzeba trochę potrenować. Zdjęcia i filmiki pojawią się wkrótce pewnie na www.streetracing.pl. Oto link do tematu:

http://www.streetracing.p...showtopic=53049

Nie trzeba się logować.
Ja powinienem mieć też kilka to później wrzucę.

Anonymous - 23-05-2008, 22:08

No i klamka zapadła...Długo się miotałem jednak podjąłem decyzję. Sytuacja taka a nie inna zmusiła mnie :( W poniedziałek wystawiam mojego na aukcję na allegro, licytacja będzie od złotówki. Mam nadzieję tylko, że będzie jeszcze 'VR4 come back' :cry:
roch_27 - 23-05-2008, 22:14

autoR napisał/a:
Mam nadzieję tylko, że będzie jeszcze 'VR4 come back' :cry:
Czarek współczuję z powodu rozstania się z miśkiem :doubt: - jednak jestem pewien, że niedługo sytuacja diametralnie się zmieni i szybko powrócisz do VR-4 ;) Może nawet do sedana i w upragnionym manualu :lol:

pozdro

BTW: do zobaczenia we wtorek :D

TommiCrazy - 28-05-2008, 03:13

rozumiem ze legnum sprzedany?
szkoda.. mialem nadzieje ze legnum wpadnie na tor do uleza na zlot eclispe....sam tam jade starionem a tak niewiele brakowalo bo niespelna 2 tyg

roch_27 - 28-05-2008, 08:23

TommiCrazy napisał/a:
rozumiem ze legnum sprzedany?
z tego co wiem to chyba jeszcze nie ;) ale najprawdopodobniej będzie :| O szczegóły zapytaj Czarka ;)

pozdro

Anonymous - 03-06-2008, 20:49

No cóż, współczuję konieczności. Widziałem aukcję i mam nadzieję że dostaniesz naprawdę przyzwoitą cenę. Może daj na aukcji link do tego wątku bo historia ciekawa i pokazuje jaki to unikat, a to powinno mieć wpływ na cenę. Wszyscy mitsumaniacy powinni się dowiedzieć że takie cudo można kupić w Polsce i to już po swap'ie... ale to już admina musiałbyś poprosić żeby maila z linkiem do aukcji zapodał wszystkim. Powodzenia.
kris.n1 - 24-07-2009, 23:42

mozna sie dowiedziec za ile poszedl
Anonymous - 25-07-2009, 08:28

Ojojoj, dopiero przeczytalem. Wspolczuje i mam nadzieje ze bedzie "VR4 come back"
Ja swojego tez prawdopodobnie niedluge bede sprzedawal.
Choc decyzja jeszcze nie podjeta to wiem ze bedzie to jeden z najtrudniejszych dni w moim zyciu.

Pozdro.

Anonymous - 25-07-2009, 11:39

Auto zostało w rodzinie :biggrin: więc czasami dają mnie stery :wink:
Come back nie było bo w momencie sprzedaży już posiadałem nowego-starego-prawdziwego :wink: (nie gniewajcie się za to stwierdzenie) VR4.

Anonymous - 25-07-2009, 18:05

A no to gratulejszyn :)
Jakies info o tym nowym-starym-prawdziwym?

Anonymous - 25-07-2009, 19:35

Dzięki, a tu trochę o nim było:

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=30093