To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - atrapa przod

Chooper - 17-02-2006, 23:08

UNO, DUE , TRE

dałem trzecią, bo nie wiem Artur, czy chcesz zespolony na amen spojler (3) czy lekko widoczny :)
i tak jestem zdania, że czerwona najjjjjjjjjjjjj :)

Co do zdjecia tej pogańskiej, to skąś ją znam...a mianowicie była do sprzedania w tym samym okresie kiedy ja szukałem auta na lewym brzegu Odry ;) tylko wtedy nie miała takiego wyglądu, była zwykłym standardowym htb. A gdzieś niedawno widziałem postepy zmian właściciela, i własnie tam były jej fotki "bazowe"...to auto nawet było brane na celownik, ale albo już było nieaktualne, albo ulokowane dalej niż w Brunszwiku, do którego dojechałem :)

Kofi - 18-02-2006, 00:23

fajnie wyglada ten VT :)
Anonymous - 18-02-2006, 11:06

atrapka wyglada ok i tak zrobie w tym roku
pozostaje kwestia spojlera bo samo zespolenie go ze zderzakiem i tak pozostawia zalamanie (przynajmniej na zdjeciach choopera) i najprawdopodobniej trzebaby wrzucuic duuuzo szpachli aby dokladke zrownac ze zderzakiem.
pogadam ze swoim lakiernikiem i zobaczymy ci mi sie to oplaca tym bardziej ze przy kazdym dotknieciu dokladka w miejscu laczenia bedzie pekac lakier.

Matejko - 18-02-2006, 16:05

tutaj to ladnie wyglada ale wlasnie ilosc szpachli, no i po zimie lakierowanie calego zderzaka, jeszcze przy obnizeniu gdy szura sie podwoziem po sniegu na pewno o cos sie przyhaczy,

aaa starsza w htb znioslo po koleinie na osiedlu w bryle lodu - spoiler przod do malowania - identycznie zalatwione jak wtedy gdy kupilem od artura, gdyby jechala sedanem byloby po zderzaku :cry:

Anonymous - 22-02-2006, 15:19

mam, hura, znaczek do nowego grila, jak zrobie zdjecie pokaze. :D

[ Dodano: 27-03-2006, 15:33 ]
No i atrapka już ze znaczkiem wygląda tak jak na poniższych zdjeciach.
No i jak Panie i Panowie - podróba ALE CAŁKIEM NIEZŁA